Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ


  ΘΑΝΑΣΗ, ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ  ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ; 


Επιτρέπεται Θανάση , να πληρώνεις 130.000 ευρώ φόρο ετησίως στο κράτος όπως κατ΄επανάληψιν επαίρεσαι από την εκπομπή σου και να ... εκβιάζεις τους μεροκαματιάδες στο Ντοροκάναλο !!! Απαράδεκτα  πράγματα.  





Ο/Η Ανώνυμος είπε...

O 71χρονος Αθανάσιος Αραμπατζής, αποφάσισε, σύμφωνα με όσα καταγγέλει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικών Τηλεοπτικων Σταθμών Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ), να απολύσει ΟΛΟΥΣ τους τεχνικούς που ήταν μέλη της Ένωσης και δε δέχθηκαν να υπογράψουν τους μειωμένους μισθούς που τους πρότεινε ο ίδιος, κατά παράβαση της εν ισχύ Συλλογικής Σύμβασης εργασίας!

Δεν απέλυσε ούτε έναν ούτε δύο αλλά έξι (6) ανθρώπους! "Οι απολύσεις ήταν εκδικητικές" λένε στο planet-greece, μέσω δελτίου τύπου που μας απέστειλαν τα μέλη της ΕΤΙΤΒΕ, συμπληρώνοντας:

"Έξι τεχνικοί μέλη μας βρίσκονται από την προηγούμενη βδομάδα στην ανεργία, πληρώνοντας την εκδικητικότητα του εργοδότη τους, επειδή δεν υπόγραψαν δήλωση που να λέει ότι θέλουν να διαγραφούν από την Ένωσή μας, ώστε να μην ισχύει πλέον και γι αυτούς η ΣΣΕ μας που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2012.

Φυσικά οι απολύσεις αυτές ως καθαρά εκδικητικές είναι ΑΚΥΡΕΣ και τυχόν προσλήψεις τεχνικού προσωπικού στην θέση των απολυθέντων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ γι αυτό εφιστούμε την προσοχή στο αρμόδιο ΣΕΠΕ για άμεση παρέμβαση. 

Καλούμε όλους τους Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τους Τοπικούς άρχοντες, τους Πολιτευτές και τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις Σερρών, να καταδικάσουν με ανακοινώσεις τους αυτή την ενέργεια, απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων.

Ρωτάμε ευθέως τον, σύμφωνα με το ΕΣΡ, υπεύθυνο του TVS, του οποίου ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του νομού Σερρών και την δημιουργία θέσεων εργασίας είναι γνωστό, αν συμφωνεί με αυτή την συμπεριφορά η όχι.( Αντιγράφουμε από το site του TVS «Το TVS θεωρεί ευθύνη του …την ώθηση για ενεργή συμμετοχή σε μια καθημερινότητα με σεβασμό και ποιότητα στις ανθρώπινες αξίες»)".

Τι δεν έκανε η... κορούλα η βουλευτίς

Σαφώς και η κυρία Φωτεινή Αραμπατζή γνωρίζει, και μάλιστα πολύ καλά, όλα όσα διαδραματίζονται στο κανάλι του πατέρα της. Άλλωστε προεκλογικά το χρησιμοποίησε όσο δεν έπαιρνε άλλο για την δική της προβολή. Ερωτούμε, λοιπόν, την κυρία Αραμπατζή (σ.σ. που γνωρίζει από τηλεόραση και λόγω της αδελφής της Μαρίας, που παρουσίαζε δελτία και εκπομπές σε Alpha, ANT1 και MEGA) τι θα πράξει ως βουλευτής για τους 6 συνανθρώπους μας που ο ίδιος της ο πατέρας οδηγεί στην ανεργία;

Εάν κάνουμε λάθος, κάπου, το βήμα του planet-greece είναι στη διάθεσή σας, οικογένεια Αραμπατζή.

planet-greece

17 Σεπτεμβρίου 2015 - 10:04 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ