Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ...

ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣΧΙΣΤΕΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΗ 


Συγκεκριμένα στην ομιλία του στην Πάτρα ο κύριος Μειμαράκης ανέφερε: «ο κύριος Τσίπρας έλεγε, έχουμε δεσμευτεί ότι θα ελαφρύνουμε από τους φόρους τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Ο κύριος Τσίπρας έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Ο κύριος Τσίπρας έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουμε τις τραπεζικές συναλλαγές. Ο κύριος Τσίπρας δεν έδωσε καμία επιπλέον σύνταξη, αλλά τις πετσόκοψε όλες. Ο κύριος Τσίπρας δεν κατάργησε, αλλά συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ. Τελικά, ο κύριος Τσίπρας έσκισε το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και έφερε νέο Μνημόνιο. Η ανεργία άρχισε πάλι να μεγαλώνει και μόνο τον Ιούλιο χάθηκαν 16,5 χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ποτέ, κανένας Πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο μεγάλο κακό, σε τόσο λίγο καιρό».





 Δεν πρόλαβε  ρε Βαγγελα  το παιδί , τα μνημόνια τα είχε σχίσει από πριν ο Σαμαράς και συ τον χειροκροτούσες ως Πρόεδρος της Βουλής, γιαυτό και ο Τσίπρας τώρα έσχισε ότι βρήκε μπροστά του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ