Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΦΕΤΕΣ Η ΖΩΗ ...

   Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ



"Θεωρώ υποχρέωσή μου να αναλάβω την ευθύνη που μου αναλογεί, είπε νωρίτερα η ίδια, κατά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί από την ΕΣΗΕΑ και η οποία διήρκεσε πάνω από 3,5 ώρες

Η απελθούσα πρόεδρος της Βουλής ξεκίνησε με επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ζητάει λαϊκή εντολή εκ νέου, προκειμένου να συνεχίσει να την παραβιάζει, όντας απαλλαγμένη από αυτούς που οι δανειστές-εκβιαστές θεωρούν «βαρίδια».

Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, όχι γιατί η κυβέρνηση παραβίασε την εντολή, αλλά για να συνεχίσει να την παραβιάζει, έχοντας απαλλαγεί από αυτό που αποκαλούν οι δανειστές και ο πρωθυπουργός «βαρίδια και κατάλοιπα», εννοώντας εκείνους που επιμένουν στην εφαρμογή του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε.

Και συμπλήρωσε: «Για πρώτη φορά οι δανειστές δεν αντιλέγουν σε προκήρυξη εκλογών».

«Τώρα που διαλύθηκε η Βουλή, επιχειρείται η διάλυση της ελπίδας του λαού με διαδικασίες εσπευσμένες εκλογικές και πρακτικές. Αποτελεί υπόθεση αξιοπρέπειας σε στιγμές κρίσιμες οι άνθρωποι που τιμήθηκαν από πολίτες να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες αντίστασης κατά του εξανδραποδισμού της δημοκρατίας» σχολίασε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε, βάλλοντας κατά πάντων: «Η ενδεχόμενη ένταξη του Μάρτιν Σουλτς στην ιδιότυπη εκβιαστική σπείρα, που εκβιάζει το λαό και την επιβίωσή του, δεν δίνει ελπίδα. Για πρώτη φορά μετά το σαφές δείγμα των δανειστών, όταν καλούσαν το λαό να προβεί σε συγκεκριμένη ετυμηγορία μέσω οικονομικής ασφυξίας, το πρώτο δείγμα που οι δανειστές επιχειρούν για εκλογική διαδικασία
-ακούσαμε με έκπληξη την Άνγκελα Μέρκελ να λέει ότι ο Τσίπρας είναι μέρος της λύσης-, είναι γιατί ο Τσίπρας, με πρόθυμο επιτελείο και με τις πράξεις του και παραλείψεις του, διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό ανάχωμα για την εμπόδιση της υποδούλωσης του λαού».

«Ανέλαβαν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον απαλλάξουν από ζωογόνες πηγές δύναμής του και κατάφεραν να τον μετατρέψουν σε ΣΥΡΙΖΑ εγκληματικών μνημονιακών επιλογών» είπε ακόμη η κυρία Κωνσταντοπούλου, διακόπτοντας στο σημείο αυτό, εμφανώς συγκινημένη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ