Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

 ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ




o iakxos: MΠΛΟΚΟ ΑΡΗ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ FOOTBALL LEAGUE & Γ' ΕΘ...:   ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/9 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ Και επίσημα, ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης για τον ορ...

Προφανώς δεν θα έχουμε "λευκο καπνό" σήμερα από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστηριο της ΕΠΟ και την λύση όπως φημολογείται θα κληθεί να δώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ , οπότε θα έχουμε μια "πολιτική" απόφαση για την τύχη του ΑΡΗ.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Διαιτητικού Δικαστηρίου το σώμα έχει αρμοδιότητα να εκδικάζει μεταξύ άλλων διαφορές που προκύπτουν για ζητήματα του ποδοσφαίρου νο μεταξύ ΠΑΕ με ΠΑΕ, ΠΑΕ με ΕΠΟ, ΠΑΕ με Σωματείο και Διαμεσολαβητή με ΠΑΕ.

Δεν έχει αρμοδιότητα το Δικαστήριο να κρίνει κασι να αποφανθεί για διαφορά μεταξύ Σωματείου και ΕΠΟ.

Σήμερα στο Δικαστηριο προσέφυγε το ερασιτεχνικό Σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ και όχι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ που βρίσκεται υπό εκκαθαριση.

Επιπλέον το Ανώτατο Δικαστήριο σύμφωνα με το άρθρο 64 του Καταστατικού της ΕΠΟ δεν έχει αρμοδιότητα να κρίνει ζητήματα αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων των ποδοσφαιρικών κατηγοριών παρά μόνο αποφάσεις της ΕΠΟ με τις οποίες επιβλήθηκαν συγκεκριμένες ποινές σε νομικά πρόσωπα μέλη της ΕΠΟ. 
 


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΊΙΚΟ; ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΝΑΤΡΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ