Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ : Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 


4 σχόλια:

  1. Αντε ρε τι μας τσαμπουνας τωρα εδω και εσυ; Δες αυτο το βιντεο πρωτα https://www.youtube.com/watch?v=cpujYQ90ka8 και μετα μιλα. Ολοι στα σκατα ειναι και μας δουλευουν ψιλο γαζι , καλα να παθουμε που κοιταμε σαν τους χανους.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΤΗ , ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ . Η ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ . ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΝΜΗΝΟΝΙΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προεκλογικη πολιτικη σημαινει πως εχει κρυφη αντζεντα για να μην μας τρομαξει και να μας παρει ετσι την ψηφο; Και γιατι να μην ειναι προεκλογικη πολιτικη το οτι καταγγελει το μνημονιο;

    Πρωτη μας απαιτηση σαν πολιτες θα πρεπει να ειναι βασει του συνταγματος να υπαρχουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ κυρωσεις στους πολιτικους που δεν εφαρμοζουν τις προεκλογικες τους εξαγγελιες , οταν αναλαμβανουν την εξουσια.

    Δεν μπορω σαν πολιτης να δεχθω πως λογω σκοπιμοτητων αλλα δηλωνονται προεκλογικα και αλλα εφαρμοζονται μετεκλογικα. Αν δεν γινει κατι με αυτο , δεν αλλαζει τιποτα , οποιος και να ερθει.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΥΤΑ. ΕΔΩ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΕΓΙΝΕ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ