Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΙΣ 27/9 Η ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE


 ΧΩΡΙΣ PLΑY OFF 
ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ  Η FOOTBALL LEAGUE !!!!!
 
Το ΔΣ της FOOTBALL LEAGUE  της 2-9-2015
 
Διάρκεια ακριβώς δύο ώρες είχε το χθεσινό (2/9) Δ.Σ. στη Football League απόντος του μεγαλομετόχου της Λάρισας, Αλέξη Κούγια. Η διοργανώτρια κλήθηκε να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την έναρξη του πρωταθλήματος, όρισε την 4η Σεπτεμβρίου για την κλήρωση και την 27η για σέντρα, όμως τα μέλη της έριξαν στο τραπέζι αρκετά ακόμα ζητήματα.


Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης πρότεινε να ξεκινήσει η σεζόν στις 4 Οκτωβρίου, αλλά τελικά ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους η 27η Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για τον οποίο προτάθηκε η 4η Οκτωβρίου ήταν για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μετατροπής ομάδων σε ΠΑΕ, αλλά και για να διευθετηθούν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.


Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι από εδώ και στο εξής στα συμβούλια θα μετέχουν μόνο νόμιμοι εκπρόσωποι ομάδων. Δηλαδή, θα επιτρέπεται πλέον η είσοδος στον χώρο των συνεδριάσεων μόνο σε εκπροσώπους, οι οποίοι είναι νόμιμοι και υπάρχουν στο καταστατικό του νομικού τμήματος. Μέχρι τώρα, άλλωστε, τα συμβούλια παρακολουθούσαν και άτομα που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.

Για την απόφαση αυτή ενημερώθηκαν όλες οι ομάδες και όπως τους ανακοινώθηκε: «Όποιος δεν είναι νόμιμος δεν θα συμμετέχει. Δεν γίνεται για σοβαρά θέματα να ψηφίσει κάποιος που δεν έχει δικαίωμα».

Έλεγχος γηπέδων
Σε ό,τι αφορά στα γήπεδα, θα γίνουν έλεγχοι σε όλα και κλήθηκαν οι ομάδες που έχουν πρόβλημα να δηλώσουν έδρες. Υπάρχει ζήτημα με μία, δύο ομάδες το οποίο πρέπει να λυθεί, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Επιτροπή οικονομικών
Στο πλαίσιο του… ψαλιδιού που θα γίνει στη Football League, θα οριστεί επιτροπή με πρόεδρο τον Γιάννη Αβραντίνη της Καλλιθέας, η οποία θα ασχοληθεί με τον προϋπολογισμό και τον περιορισμό των εξόδων. Συνάντηση θα γίνει, τόσο με την ΕΠΟ, όσο και με τη Super League, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Τέσσερα τηλεοπτικά
Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος προγραμματίστηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά θεωρείται βέβαιο πως τότε θα διεξαχθεί το κυρίως πρόγραμμα. Και αυτό γιατί, όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και φέτος θα υπάρξουν τέσσερα ματς με τηλεοπτική κάλυψη. Έτσι, δεν αποκλείεται η σέντρα να γίνει Παρασκευή (25/09) ή Σάββατο (26/09)
Επέμειναν σε απευθείας άνοδο και υποβιβασμό
Η όποια προσπάθεια του Σπύρου Καλογιάννη να πείσει τα μέλη της Football League να υπάρξουν μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού, δεν έφερε αποτέλεσμα. Έτσι, θα υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίοι και θα προβιβάζονται οι δύο πρώτοι. Αν κάποιος εκ των δύο δεν πάρει άδεια από την ΕΕΑ, τότε προβιβάζεται ο 3ος ή ακόμα και ο 4ος. Εάν και οι 4 πρώτοι δεν έχουν άδεια, τότε δεν θα δίνεται κανένα εισιτήριο ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ