Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΣΤΗΝ Γ´ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ ... ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΒΡΑΖΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ





Αρνητική ήταν η απόφαση της ΕΠΟ παρά την αρχική συγκρατημένη αισιοδοξία του Άρη και των υπόλοιπων δευτεραθλητών της Γ΄εθνικής.

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να σώσουν την παρτίδα στις… καθυστερήσεις, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι το «παιχνίδι» χάθηκε όταν όλο το καλοκαίρι παρουσίαζαν οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες, επικαλούμενοι το δήθεν plan B, ενώ επί της ουσίας δεν έκαναν την παραμικρή ουσιώδη ενέργεια προς το συμφέρον του συλλόγου.

Ακόμη και την ύστατη ώρα και ενώ έγινε μια προσπάθεια για την νομική δικαίωση του Άρη, οι κίτρινοι αποδείχθηκε ότι πληρώνουν ακριβά το μάρμαρο της διοικητικής ανεπάρκειας των τελευταίων μηνών, ειδικά από τη στιγμή που αγωνιστική η ομάδα απέτυχε στο αυτονόητο: την απευθείας άνοδο στη Football League.
 
Υπάρχει μία τελευταία ελπίδα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αλλά οι πιθανότητες πλέον είναι ελάχιστες, ενδέχεται   όμως   το Διαιτιτικό Δικαστήριο αποφανθεί ότι είναι αναρμόδιο για την εκδίκαση της υπόθεσης.


Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των μελών της Επιτροπής Εφέσεων υπήρξαν έντονες διαφωνίες, ενώ φημολογείται πως τον τελευταίο λόγο θα έχει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ! 
 
Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείας των σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

4 σχόλια:

  1. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΑΚΧΟΥΛΗ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΙΑΚΧΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ. " ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΕΦΕΣΕΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ . Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ , ΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΏΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΡΟΛΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ INSIDE INFORMATION.ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ

      Διαγραφή
  2. κατι ελεγες για τον Πανσερραικο παλι. Ιακχε με πορδες δεν θαφουν αυγα λεμε στον Γαζωρο. Να ξερεις οτι και εδω εισαι ανεπιθυμητος και εσυ και το αφεντικο σου ο κυρ Χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ