Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ;





«Άσπρος σκύλος , μαύρος σκύλος, όλοι οι σκύλοι μια γενιά …» έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη


4 σχόλια:

  1. konkon

    Συγχαρητήρια στην Κα Περιστέρη και στην επιστημονική ομάδα που βοηθάει στην ανασκαφή. Οι ανθέλληνες από πέρσι είχαν πιάσει στασίδι στα κανάλια και προσπαθούσαν να αποδομήσουν κάθε τι Ελληνικό που ανασταίνονταν από τα σπλάχνα της Μακεδονίας. Το παρουσίαζαν Ρωμαϊκό οι ξεφτίλες!!! Οι Ρωμαίοι δεν είχαν τίποτε άλλο να κάνουν και έχτισαν μνημείο για τους Μακεδόνες, που δεν το αναφέρει και κανένας ιστορικός!!! Τη σκυτάλη πήρε η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "ΑΥΓΗ" και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, αφού οι γνωστοί ανθέλληνες στεγάζονται από ότι φαίνεται ιδεολογικά εκεί. Ας τους χαίρονται. Αν συνέβαινε αυτό θα πανηγύριζαν τα Σκόπια!!! Αλήθεια τι κάνει αυτή η κα που είναι στο υπουργείο Μακεδονίας;;; Γαργάρες κάνει;;; Είναι και από τας Σέρρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΓΑΝΤΖΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΝΔ . ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ. Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΤΗΣ ΝΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟΝ FM ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ,ΜΗΜΕΙΟ ΤΗΣ UNESCO, ΔΕΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

      Διαγραφή
  2. Χριστίνα Σιδέρη·

    Δεν μπορεί, όλοι οι τρελλοί σε μένα, αλλιώς δεν εξηγείται ... Είμαι στο τραμ προς Αθήνα και στη διπλανή θέση από εμένα κάθεται κυρία γνωστή, μεγάλης ηλικίας. Απέναντι μας τρία σούργελα με μαντίλες. Περνώντας το τραμ έξω από εκκλησία, η γηραιά κυρία κάνει το σταυρό της. Η μία εκ των σούργελων σηκώνεται και φτύνει στο πάτωμα, μπροστά στη κυρία και κάνει να επιστρέψει στη θέση της, μόνο που εκείνη τη στιγμή προσγειώνεται μία μπάτσα στο πρόσωπο της και την αφήνει σέκο. Κοιτάω έκπληκτη τη γηραιά κυρία και το σούργελο που κλαψουρίζει, την ίδια ώρα που απευθυνόμενη προς εμένα η ηλικιωμένη μου λέει "παιδούλα ήμουν όταν οι Γερμανοί μας πήραν το σπίτι και δεν φοβήθηκα να ανοίξω το στόμα μου, σε αυτή που με προσβάλει και εμένα και τη πατρίδα μου που τη φιλοξενεί και τη θρησκεία μου θα ντραπώ; " Πραγματικά υποκλίθηκα στο αδάμαστο πνεύμα της, με απέραντο σεβασμό και περιττό να σας πω ότι τα σούργελα έφυγαν με το που άνοιξαν οι πόρτες στην επόμενη στάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ