Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



 ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ Η ΕΛΛΑΣ

 

Η Ελλάδα ξεπουλιέται σε μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες…

  
Το προτεινόμενο δάνειο €86 δισ. στην Ελλάδα, το οποίο απλώς θα επιτρέψει στη χώρα να αποπληρώσει τα ιδρύματα που δανείζουν τα χρήματα, το μόνο θα κάνει, είναι το χρέος πιο ανεξόφλητο.

Αλλά ο σκοπός της διάσωσης λίγο έχει να κάνει με την αποπληρωμή του χρέους, αλλά αφορά τη δημιουργία ενός εταιρικού παραδείσου στη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τους όρους της διάσωσης, η Ελλάδα είναι προς πώληση. Από την εθνική λαχειοφόρο αγορά ως το λιμάνι του Πειραιά και τα σπλάχνα της Κέρκυρας, οι επιχειρήσεις στριμώχνονται για να πάρουν ένα κομμάτι της πίτας.

Το πακέτο κηρύσσει τον πόλεμο σε πολλούς: εργαζόμενους, μικρές επιχειρήσεις και αγρότες. Θα καταργηθούν νόμοι που προστατεύουν τις μικρές ιδιοκτησίες των επιχειρήσεων, των συλλογικών διαπραγματεύσεων, του κατώτατου μισθού και της βοήθειας για τους αγρότες. Οι μεταρρυθμίσεις είναι τόσο συγκεκριμένες, που η ΕΕ γράφει κανονισμούς σχετικά με τη μέτρηση του ψωμιού και τις ημερομηνίες λήξης του γάλατος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελληνική οικονομία χρειάζεται μεταρρύθμιση. Αυτό είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε να αναλάβει. Αλλά αυτό που επιβάλλεται είναι η δημιουργία και η μικροδιαχείριση της ριζοσπαστικής οικονομικής «ελεύθερης αγοράς», πολύ πιο ακραία από ό, τι υπάρχει σε πολλές από τις χώρες των πιστωτών της Ελλάδας.

Αυτό δεν αποτελεί λύση για την κρίση χρέους στην Ελλάδα, αλλά μια λύση για τα κέρδη του ευρωπαϊκού κεφαλαίου.
 sfairika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ