Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Ο ΑΡΗΣ ...

 ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΕ 1964


 Η είδηση για την ύπαρξη εγγράφου-κλειδί που μπορεί να… ξεκλειδώσει την παραβίαση της νομιμότητας σε βάρος του Άρη, αυξάνει τις ελπίδες των κίτρινων για τη δικαίωση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr το πιο δυνατό χαρτί για τη δικαίωση Άρη, Α.Ε. Καραϊσκάκη, Κηφισιάς και Παναργειακού ώστε να εφαρμοστεί η προκήρυξη, αλλά και η απόφαση της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2015-16 με 20 ομάδες το έχει ήδη στα χέρια της η ομάδα της Άρτας!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει: «Η Α.Ε. Καραϊσκάκης πήρε γραπτή βεβαίωση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, στην οποία υπογραμμίζεται δύο καθοριστικά στοιχεία:

1) Ότι η αλλαγή του ΚΑΠ στο άρθρο 4 παράγραφος 2 (περί μη κάλυψης των κενών θέσεων στα πρωταθλήματα για οποιοδήποτε λόγο) δεν μπορεί να έχει αναδρομική αρχή και θα μπει σε εφαρμογή, όπως ορίζουν οι κανονισμοί από τη μεθεπόμενη σεζόν, δηλαδή το 2016-17.
2) Ότι ενισχυτικό του παραπάνω είναι η δεσμευτική απόφαση του Δ.Σ. (νυν Εκτελεστική Επιτροπή) της ΕΠΟ στις 10 Ιουνίου 2015 ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2015-16 θα διεξαχθεί με 20 ομάδες»!

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ αναφέρει:
«Αυτό το έγγραφο λοιπόν, η Α.Ε. Καραϊσκάκης το καταθέτει στην Επιτροπή Εφέσεων την Παρασκευή (28/8) στις 11 το πρωί, καθώς τότε θα συζητηθεί το αίτημα της για ανάκληση, θεραπείας και αναψηλάφηση της υπόθεσης, που κατέθεσε την Τετάρτη (26/8) σε σχέση με την απορριπτική απόφαση του ίδιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ομοσπονδίας στις 21 Αυγούστου.

Έτσι με αυτό το διευκρινιστικό έγγραφο από πλευράς προέδρου της ΕΠΟ η Επιτροπή Εφέσεων δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να μην εφαρμόσει τις διατάξεις θεραπεύοντας και αλλάζοντας την αρχική αρνητική της απόφαση.
Και αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού εφόσον η υπόθεση κερδηθεί από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αυτό θα ωφελήσει και τους άλλους τρεις περσινούς δευτραθλητες της Γ’ Εθνικής, που θα οδηγηθούν εν συνεχεία σε αγώνες μπαράαζ για την κάλυψη των δύο κενών θέσεων στη Β” Εθνική.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων θα είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή που αποφάσισε να απορρίψει την αρχική προσφυγή.

Να σημειωθεί παράλληλα ότι εφόσον υπάρξει δικαίωση για την Α.Ε. Καραΐσκάκη και η απόφαση εκδοθεί άμεσα, δεν θα χρειαστεί να γίνει και συζήτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγε για την ίδια υπόθεση ο Άρης, καθώς η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη (1/9)».



Υ.Γ.  Βέβαια η γραπτή βεβαίωση του Προέδρου της ΕΠΟ ουδεμία ουσιαστική επίδραση ή δέσμευση παρέχει στην Επιτροπή Εφέσεων αλλά στην Ελλάδα προεκλογική περίοδο μάλιστα πολλά μπορεί να συμβούν. Ο κόσμος του Άρη δεν είναι αμελητέα εκλογική ποσότητα σε καμία των περιπτώσεων 
   

9 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσό μα ποσό Μαλακάς ςντισερραιος κ κομπεξικος είσαι ..σε ότι καλό γίνεται στην πόλη...τσαρούχι του μεγγκλα..να πηγαίνεις στο Μητρούση να βλέπεις...τον σπονσορα σου ..περίμενε.....Παλιέ εφορε της δεκαρας...με τα λεφτά του περτσινιδη....δεν μπόρεσε ποτέ να παίξεις ποδόσφαιρο στον Πανσερραϊκό κ τοχεις αποθημενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ . ΣΑΝ ΔΕΙΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ Ο ΝΕΟΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1964

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε του χρόνου με το Άρη ή ομάδα ρα σου στο. Μητρουση να κοψεται κ κανένα εισητηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΕΣ ΑΕΡΟΓΑΜΗΝΕΣ , "ΜΗΝ ΞΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΝΟΥ Η ΕΚΠΙΝΙΚΗ. ΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ. Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πινεις μαλακουλη; πηγσινε να σε δει κανενας ψυχιατρος γιατι πρεπει ο θεοδωριδης να σε καρφωσε για συτο ακομα σκουσεις 2 χρονισ μετα τον θανστο του. Κσπου σε ξεφτιλισε και βγαζεις μεγαλη καψουρα με την παρτη του.

      Διαγραφή
  7. Ο μεγαλύτερος ΑντιΠανσερραϊκός που υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι δεν αντέχετε την αληθεια; Τι έγραψε ο ανθρωπος οτι ο Άρης ελπίζει και στο τελος οτι δεν εχει και πολλές ελπίδες. Τι απο αυτα ειναι σε βαρος του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ