Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΠΕΡΟΥΚΑ"

  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΤΑ "ΚΛΕΜΜΕΝΗ" ΗΤΑΝ ... ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

«Ξεκινάνε τα έργα στην περιοχή του δήμου Λευκώνα όπου θα κτιστεί το νέο“σπίτι” των λιονταριών. Ήδη έχει τοποθετηθεί η σχετική πινακίδα και μέχρι το τέλος του Αυγούστου με αρχές του Σεπτέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί το τμήμα με τα βοηθητικά γήπεδα». Με την παραπάνω ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός γνωστοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών που θα έχουν ως κατάληξη και ολοκλήρωση την κατασκευή νέου γηπέδου όπου θα φιλοξενείται η ομάδα των «κόκκινων λιονταριών».

Στην πινακίδα που τοποθετήθηκε και στην οποία παρουσιάζεται η εικόνα ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου στις δυο πλευρές υπάρχουν τα λογότυπα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και του Δήμου Λευκώνα ενώ με μεγάλα γράμματα τονίζονται  τα εξής:

 Δήμος Λευκώνα. Νέο γήπεδο Πανσερραϊκού «Κωνσταντίνος Καραμανλής».


 Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Οκτώβρη 2008 σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Λευκώνα, ανακοινώθηκε (από τον δήμαρχο Λευκώνα Θεόδωρο Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρο Θεοδωρίδη) η ανέγερση του νέου γηπέδου του Πανσερραϊκού. 

Τότε παρουσιάστηκε και μια μακέτα γηπέδου (γύρω από την οποία έγινε «θόρυβος καθώς αποδείχτηκε μακέτα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού). 

Είχε μάλιστα προσδιοριστεί και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του γηπέδου με την επισήμανση ότι η αποπεράτωση θα γινόταν σε τρία χρόνια. (!!!!!!) Ήδη, εννιά μήνες μετά, η ταμπέλα μπήκε και ,όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ,το αργότερο «στις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το τμήμα με τα βοηθητικά γήπεδα».

 Μόνο που ξέχασαν να μας πούνε ποιόν Σεπτεμβριο!!!! .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ