Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΕΠΕΣΕ Ο ΦΕΤΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ALPHA

 ENAΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΖΗΤΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ
 


του Πιτσιρίκου

Το εναλλακτικό κανάλι Alpha του γνωστού χίπη Δημήτρη Κοντομηνά επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρώτη του συνέντευξη μετά την παραίτησή του, θέλοντας να δείξει πως ο ανελέητος αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ κατά των ολιγαρχών συνεχίζεται.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη πως οι εταίροι δεν του δίνανε καμία σημασία αλλά μόλις πήγε ο Τσακαλώτος να υπογράψει τη συμφωνία τον δέχτηκαν με χειροκροτήματα, οπότε ο Βαρουφάκης που δεν υπέγραφε τη συμφωνία είναι κακός, και ο Τσακαλώτος που υπέγραψε τη Μνημονιάρα είναι θεός και να...
μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε στις εκλογές γιατί έχει και άλλα να προσφέρει στον τόπο.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως είχε χάσει την αξιοπιστία του αλλά, ευτυχώς, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει χάσει την αξιοπιστία του και τον εμπιστευόμαστε όλοι με κλειστά μάτια, ενώ όλοι ξέρουμε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν ήταν προσωπική επιλογή του Τσίπρα αλλά του τον επέβαλαν ξένα κέντρα συνωμοσίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει κάνει πολλές μεταστροφές, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν βράχος στις θέσεις του και όχι μόνο έκανε όλα όσα έλεγε προεκλογικά αλλά μας έφερε και το Μνημόνιο που μας είχε υποσχεθεί.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως είχε αδικήσει τον Τσακαλώτο στις πρώτες επιλογές του για την κυβέρνηση τον Ιανουάριο αλλά δεν φταίει αυτός γιατί ο Τσακαλώτος δεν μιλούσε καλά ελληνικά και ο Τσίπρας δεν είχε τελειοποιήσει ακόμα τα αγγλικά του, οπότε δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν και συνεννοούνταν με νοήματα.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα είναι απέναντί του- του έλεγαν την περίοδο του δημοψηφίσματος πως φοβούνται μη σκάσει καμιά τράπεζα και πάνε τα ελικόπτερα και τους πάρουν από το Μαξίμου, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως ο Λαφαζάνης είχε αντιληφθεί πως ο Τσίπρας είχε χεστεί πάνω του και του έκανε πλάκα.

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «όλοι κρίνονται», και πραγματικά ελπίζω να κριθεί όπως της αξίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου που διαπραγματεύτηκε μόνη της επί πέντε μήνες με τους δανειστές και πήγε και μας έφερε το τρίτο Μνημόνιο, αλλά στη συνέχεια ψήφισε Όχι στο Μνημόνιο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την καρδιά του πέτρα και το ψήφισε αν και ήθελε να το σκίσει.

Για τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως αυτός έκανε τη δουλειά που του ανέθεσαν να περάσει το Μνημόνιο, και τώρα ο κυρίαρχος λαός πρέπει να αποφασίσει αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει μόνος του το Μνημόνιο ή παρέα με την Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως ζητάει αυτοδυναμία στις εκλογές, αλλά αυτό είναι σαν να ζητάω εγώ να μου δώσουν το Νόμπελ Λογοτεχνίας, αν κι αυτό το δεύτερο είναι πιο πιθανό.


ΠΗΓΗ: Πιτσιρίκος

1 σχόλιο:

  1. Ιακχε με το ψάχνεις , μετά την στήριξη του Φωτόπουλου στη ΛΑΕ , την επιστροφή Βουλγαράκη στην ΝΔ και την Εθνική θέση της ΧΑ υπέρ του Ευρώ , ο Τσίπρας δεν έχει καμία τύχη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ