Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



οι υπογραφές τώρα  


 Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Πολιτικοί, τράπεζες και τα ΜΜΕ των ολιγαρχών έχουν ξεκινήσει εκστρατεία τρομοκρατίας -- φοβερίζοντας ότι ένα ΟΧΙ στη λιτότητα σημαίνει έξοδος απ΄την ΕΕ και πλήρης καταστροφή.

Αλλά ένα κύμα αλληλεγγύης μας φέρνει ελπίδα... Αυτή τη στιγμή, χιλιάδες ευρωπαίοι στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και υπογράφουν ‘ΟΧΙ στη λιτότητα’ και στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών!

Οι παπαγάλοι της τρόικας μπορεί να έχουν ισχυρές θέσεις και πρόσβαση στα ΜΜΕ, αλλά δεν μπορούν να χειραγωγήσουν το Διαδίκτυο! Και στην πραγματικότητα τρέμουν ότι την Κυριακή η δημοκρατία θα υπερισχύσει της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής τους.

Ας κινηθούμε γρήγορα για να πνίξουμε την τρομολαγνία σε μια θάλασσα ενότητας και θάρρους. Πρόσθεσε το όνομά σου στο Πανευρωπαϊκό ψήφισμα για να πούμε ‘ΟΧΙ στη λιτότητα’ και διάδωσε το μήνυμα ελπίδας σε όλη τη χώρα.

Όταν το ψήφισμα γίνει τεράστιο, θα το παρουσιάσουμε με δράση στην πλατεία Συντάγματος. Πάτησε εδώ:

https://secure.avaaz.org/el/stand_with_greece_loc_el/?tgoubjb

Τα τελευταία 5 χρόνια, κάθε φορά που οι πολίτες τολμάμε να εκφράσουμε δημοκρατικά την αντίθεσή μας στις πολιτικές λιτότητας, δεχόμαστε πυρά καταστροφολογίας και απειλές. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας διχάσουν – αυτές τις κρίσιμες ώρες ας μείνουμε ενωμένοι ενάντια στις πολιτικές λιτότητας που έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Ως τώρα, λέγαμε σε όλα ‘ΝΑΙ’: κόψαμε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες, ιδιωτικοποιήσαμε και αυξήσαμε φόρους. Όμως οι σταυροφόροι της λιτότητας αποδείχτηκαν λάθος: η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 25% και το χρέος εκτινάχτηκε απ΄το 127% του ΑΕΠ στο 180% προκαλώντας ανυπολόγιστη ανθρώπινη δυστυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ