Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΕΝΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;

ΑΛΕΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : ΨΗΦΙΖΟΥΜΑΙ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΕΥΡΩ


 ΑΛΕΚΟ, "ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ", ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ 

Τα πράγματα μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού είναι πλέον ξεκάθαρα.

Για όσους σφυρίζουν αδιάφορα, ενώ πλησιάζουμε προς τον "τοίχο" εμείς απλώς θέτουμε κάποια ερωτήματα.
1) Πως είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι διαπραγματεύεσαι με κάποιους τους οποίους θεωρείς εκβιαστές; Προφανώς "υποδύεται" ότι διαπραγματεύεται.

"Δηλαδή Αλέκο για να καταλάβω, προτείνεις την ρήξη και την παύση των διαπραγματευσεων επειδή μας εκβιάζει η συμμορία του ευρώ ; Αν ναι μαζί σου .... Και σύ στην Βουλή έντρομος ψήφισες κατα του Δημοψηφίσματος αλλα τώρα ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ και επιπλέον πάλι έντρομος προτρέπεις τους πολίτες να αυτοκτονήσουν φηφίζοντας ΝΑΙ στους εκβιασμούς των αφεντικών σου "  
2) Είναι δυνατόν να είναι διαπλεκόμενοι και συνένοχοι των δανειστών αυτοί που διαφωνούν με το ΟΧΙ; Έτσι ενισχύει την ενότητα του ελληνικού λαού τούτη την κρίσιμη ώρα; Ποιος είναι εκείνος που πραγματικά διχάζει την πατρίδα μας;

 "Αλέκο, όχι μόνο διαπλεκόμενοι και συνένοχοι είναι αλλά επίορκοι και προδότες της πατριδας μας. Σήμερα υπάρχει νόμιμη κυβέρνηση στην χώρα η οποία διαπραγματευεται την ανατροπή των εθνοκτόνων και ήδη πανθομολογημένων αποτυχημένων πολιτικών που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό. 
Ποιος προκαλεί το διχασμό; Οι αρνητές του Δημοψηφίσματος όπως εσυ, οι διαδρεβλωτές του ερωτήματος για την αποδοχή ή απορριψη της συγκεκριμενένης πρότασης-τελεσίγραφο των τοκογλύφων όπως εσύ και οι όμιοί σου ,  αυτοί ποι κινητοποιούν τον λαό και τον προτρέπουν να ψηφίσουν ΝΑΙ στο ωμό εκβιασμό όπως η αφεντία σας ή η κυβέρνηση που ζητά την ρητή εντολή να αρνηθούμε τον εκ νέου βιασμό της ΄πατρίδας μας"
3) Ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος;

"Αλέκο μετά το "ΟΧΙ" του Δημοψηφίσματος δεν θα έχουν νόημα οι όποιες προτάσεις πέσαν στο τραπέζι. Αυτή η περίπτωση θα υπάρξει εαν επικρατήσει το "ΝΑΙ" των δωσίλογων, όπως μετα τα μανίας η γαλαζοπρασινη μειοψηφία προσπαθεί να επιτύχει"  
4) Σε ποιο νόμισμα είναι εγγυημένες οι καταθέσεις και ο μόχθος του Ελληνικού λαού;

" Αν δεν το εχεις πληροφορηθεί Αλέκο, από τον Δεκέμβριο του 2012 έχει αποφασισθεί η ενοποίηση του Τραπεζικού Συστήματος της Ευρώπης υπό την εποπτεία της ΕΚΤ η οποία ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2014. Συνεπώς η ρευστότητα και των ελληνικών τραπεζών αλλα και η εγγυηση των ελληνικών καταθέσεων είναι αρμοδιότητα των   ESKT-EKT σύμφωνα με το αρθρο 8 της Συνθήκης για την ίρδυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

5) Διακρίνει ο Πρωθυπουργός σημάδια ψυχραιμίας στις ουρές των συνταξιούχων που συνωστίζονται για να λάβουν 120 ευρώ;

  "Ο λαός Αλέκο, και ψυχραιμία έχει στις ουρές και αξιοπρέπεια για την υπομονή του δεν ξέρω μεχρι πότε θα σας ανέχετε. Το ερώτημα αυτό αφορά τον κ. Ντάγκι που πραξικοπηματικά διέκοψε την χορήγηγη χαρτονομιαμάτων στις Ελληνικές Τράπεζες παραβιάζοντας το Καταστατικό των ESKT-EKT προκειμένου να εκβιάσουν την ελληνική κυβέρνηση. 'Εναν εκβιασμό τον οποίο χωρίς τσίπα και ίχνος πατριωτικής ευθύνης ζητάτε και προτρέπετε τον ελληνικό λαό να εγκρίνει ψηφίζοντας "ΝΑΙ".
 Ο Τσίπρας Αλέκο δεν έκλεισε τις Ελληνικές Τράπεζες όπως ψευδώς διαδίδετε εσύ και οι ομόσταυλοί σου της Εγχώριας Τροϊκας , αλλά ο Ντράγκι και οι " Θεσμοί" που υπηρετείτε. Ο Τσίπρας απλά αναγκάστηκε και υπέγραφε την ΠΝΠ για το capital control ( κατ' εμέ έπρεπε να γίνει από την 20 Φεβρουαρίου)  και το κλείσμο των Τραπεζων για μια εβδομάδα.


Αν κάποιοι επιλέγουν να διαχειριστούν το πολιτικό τους προφίλ και το κόμμα τους παίζοντας τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας στην "τσόχα", εμείς δεν θα ακολουθήσουμε.
Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο ευρώ.

Υ.Γ.  Αν και γόνος τραπεζικών αλλά και μέλος ΔΣ της Συνεταιριστικής , αδιάβαστο σε βρίσκω ...

5 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
    ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψηφισε ναι ,για να περπατήσει ο σόϊμπλες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γερμανός αντικαγκελάριος: "Τα δύο διεφθαρμένα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατέστρεψαν την Ελλάδα"

    Ο ίδιος ο Γερμανός αντικαγκελαριος, Sigmar Gabriel, παραδέχθηκε ότι «Για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν φταίει ούτε ο λαός της ούτε η σημερινή κυβέρνηση.
Το λάθος που κάναμε και δεν υπολογίσαμε σωστά, είναι ότι δεν λάβαμε υπόψη μας ότι στη χώρα υπάρχει μια διεφθαρμένη οικονομική ολιγαρχία, που την λυμαίνεται χρόνια τώρα, ακόμα και με την κρίση.


    Τα προγράμματα στην Ελλάδα απέτυχαν, γιατί τα δυο διεφθαρμένα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα» .

    Ομιλία βόμβα από τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Sigmar Gabriel, μέσα στη γερμανική Βουλή. Επί της ουσίας, ο αντικαγκελάριος παραδέχθηκε ότι ουδεμία ευθύνη φέρει ο ελληνικός λαός και ότι η ίδια η Γερμανία συνεργάστηκε τόσα χρόνια με μια δειφθαρμένη πολιτική και οικονομική ελίτ, υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας.

    Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ επέρριψε, βέβαια, ευθύνες και στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας ότι επιδιώκει την εξυπηρέτηση των εθνικών της συμφερόντων (τώρα, από πότε είναι κακό για μια χώρα να κοιτάζει τα εθνικά της συμφέροντα, μόνο ο Γκάμπριελ μπορεί να το καταλάβει αυτό), επιδεικνύοντας αδιαφορία και ασκώντας μια πολιτική «εις βάρος των υπολοίπων». Ο Γερμανός αντικαγκελάριος συμπλήρωσε ότι το ευρώ θα παραμείνει ένα σταθερό νόμισμα, εφόσον τηρούνται οι κανόνες της νομισματικής ένωσης.

    Μετά από αυτή τη δήλωση, ίσως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πρέπει να αναλογιστούν εάν τους συμφέρει να στηρίξουν τον "ναι" καθότι, όπως φαίνεται, στη Γερμανία έχουν αποφασίσει σε ποιους θα "φορτώσουν" τα νέα εγκλήματα που θα διαπραχθούν εναντίον του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ .ΣΕΡΡΑΙΟΣ .."ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ....
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΥΣ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΊ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
    ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ......ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πει το παλικάρι, αλεξιπτωτιστής, απών σε κάθε πρωτοβουλία του κομματικού οργάνου, δουλεύει για την εικόνα του και μόνο με το άγχος της διατήρησης της καρέκλας...ξέρει τι ράματα έχει ο κόσμος για τη γούνα του. Γκρινιάζει για τα λεφτά που δεν του φτάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ