Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Φ.Π.Α. Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΛΙΤ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
  
.





Oι δύο επαϊοντες, έχοντες άποψη επι παντός επιστητού δεν τόλμησαν να απαντήσουν στο ερώτημα που έθεσε ο iakxos :
   
o iakxos: IAKXOS ΠΡΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ...:   ΘΑΝΑΣΗ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ; Ρώτησα  τον λογιστή σου Αλέξανδρο αλλά απόκριση δεν πήρα και τώρα δράττομαι της ευ...



Οι εικονιζόμενοι λυσσαλέα προσπάθησαν να παρασσύρουν τους Σερραίους ψηφοφόρους να ασπαστούν την θέση των μνημονιακών κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) και να ψηφίσουν "ΝΑΙ" για την υποταγή της χώρας στους τοκογλύφους. Τρομοκράτησαν, εκφόβισαν  τους ψηφοφορους , ο πρώτος μάλιστα  δεν δίστασε και να εξυβρίζει και τα στελέχη της Κυβέρνησης από την γνωστή εκπομπή του "ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ". Ομως  ταυτόχρονα ενώ επιζητούσαν μέχρι και την ματαίωση του Δημοψηφίσματος επειδη "ο λαός δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένος" οι ίδιοι αυτόκλητοι εμημερωτές του απέκρυψαν τα πραγματικά στοιχεία και το σκοτεινό πρόσωπο της Ευρώπης και του ευρώ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90%

Μιας και οι δύο γκουρού "έκαναν το παγώνι", ρώτησα τον Θείο Βρασίδα και αξίζει το χρόνο σας να διαβάσετε τι μου είπε :  


ΠΟΥ  ΠΑΝΕ ΛΟΠΟΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΠΑ  
Διαβάστε  τι είπε ο Θείος Βαρασίδας  εδω:

 Ο ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ: Φ.Π.Α. ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο Φ.Π.Α. ; ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!    Αλήθεια πόσοι γνωρίζουν πως το ευρωπαϊκό κατασκεύασμα του Φ.Π.Α...

1 σχόλιο:

  1. Και η αλήθεια είναι αυτή:

    http://europa.eu/about-eu/basic-information/money/revenue-income/index_el.htm

    Τα έσοδα της ΕΕ προέρχονται από συνεισφορές των κρατών μελών, εισαγωγικούς δασμούς για προϊόντα από χώρες εκτός ΕΕ και τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε επιχειρήσεις που παραβιάζουν τους κανόνες της ΕΕ. Τα κράτη μέλη συμφωνούν εκ των προτέρων για το μέγεθος του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού και τους τρόπους χρηματοδότησής του για μια περίοδο αρκετών ετών.
    Ο προϋπολογισμός της ΕΕ στηρίζει την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Στο πλαίσιο της πολιτικής συνοχής, χρηματοδοτεί επενδύσεις για τη γεφύρωση των οικονομικών διαφορών μεταξύ των χωρών και των περιφερειών της ΕΕ. Βοηθά επίσης στην ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών της Ευρώπης.

    Οι τρεις κυριότερες πηγές εσόδων είναι οι εξής:

    ένα μικρό ποσοστό (συνήθως γύρω στο 0,7%) του ακαθάριστου εθνικού εισοδήματος κάθε χώρας της ΕΕ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πηγή εσόδων του προϋπολογισμού. Ο υπολογισμός της συνεισφοράς κάθε κράτους μέλους της ΕΕ γίνεται με γνώμονα την αλληλεγγύη και την ικανότητα πληρωμής. Ωστόσο, αν η συνεισφορά αυτή δυσχεραίνει υπερβολικά κάποιες χώρες, είναι δυνατό να γίνουν προσαρμογές.
    ένα μικρό ποσοστό, συνήθως γύρω στο 0,3%, των εσόδων από τον εναρμονισμένο φόρο προστιθέμενης αξίας κάθε χώρας.
    ένα μεγάλο ποσοστό των εισαγωγικών δασμών που επιβάλλονται σε προϊόντα τρίτων χωρών (η χώρα που συλλέγει τον δασμό παρακρατεί ένα μικρό ποσοστό).
    Η ΕΕ εισπράττει επίσης φόρους που καταβάλλει το προσωπικό των οργάνων της επί των μισθών, συνεισφορές τρίτων χωρών σε προγράμματα της ΕΕ και πρόστιμα που επιβάλλονται σε εταιρείες που παραβιάζουν τους κανόνες και τους κανονισμούς της ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ