Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΑΣΑΝ


         ΑΠΟ ΤΑ 8,20 € ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΕΡΡΕΣ "ΠΕΤΑΞΕ" ΣΤΑ 9,00 € 




Μην ακούτε τα παπαγαλάκια που σας λένε ότι ο ΦΠΑ αυξάνει το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων . Αυτό είναι ένας μύθος για να δικαιολογούνται οι επιχειρήσεις που αισχροκερδούν. Ο ΦΠΑ είναι ένας κοινοτικός φόρος που καταλήγει στα Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το μόνο που αυξάνει είναι το κόστος διαβίωσης των πολιτών , "εις υγείαν" των νταβατζήδων της ευρωπαϊκης ελιτ αφού ο επιχειρηματίας αφαιρεί τον ΦΠΑ που πλήρωσε στους προμηθευτές του από τον ΦΠΑ που εισέπραξε από τους πελάτες του και αποδίδει την διαφορά στο Δημόσιο. Αρα ο ΦΠΑ δεν υπολογίζεται στον τζίρο μιας επιχείρησης στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το κόστος λειτουργίας και το κέρδος του επιχειρηματία.

Ας δούμε λοιπόν πως βρήκε ευκαιρία το ΚΤΕΛ Σερρών να αισχροκερδίσει με ευκαιρία την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ από το 18% στο 23% μετά την συμφωνία των 229 δωσίλογων  με την τροϊκα.

Το εισητήριο της γραμμής Σερρών - Θεσσαλονίκης ετιμάτο 8,20 €,  δηλαδή είχε καθαρή αξία 6,95 € + ΦΠΑ 18% , 1,25 € .


Με την αύξηση του ΦΠΑ  τιμολογήθηκε  αυθαίρετα στα 9,00 € , ενώ με καθαρή αξία 6,95 € + ΦΠΑ 23% , 1,60 € θα έπρεπε να αξίζει 8,55 €.

Ο ΦΠΑ αυξήθηκε κατά 0,35 € αλλά ο επιβάτης του ΚΤΕΛ επιβαρύνθηκε κατά 0,80 € , δηλαδή κατα 0,45 € επιπλέον ή 153 δραχμούλες.

Και για να καταλάβετε το μέγεθος της αλητείας του ευρώ  μια μετάβαση στην Θεσσαλονίκη αξίζει σήμερα 3.066,75 δραχμές!!!!!!


ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ