Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟ "SERRES SIRCUIT"


  ME 88.762,11 EΥΡΩ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΤΑΕΓΡΑΨΕ ΖΗΜΙΕΣ 69.481,47 ΕΥΡΩ




Ρε Στράτο μας κούφανες, 48.603,73 ευρώ είχες την 31-12-2014 στα χέρια σου ;  Στο συρτάρι του Αυτοκινητοδρομείου και μόλις 5.751,62 ευρώ στον λογαριασμό όψεως στην τράπεζα. Και που τα είχες τα λεφτά χρονιαρες μέρες , κάτω από το πάπλωμα ; Δεν εμπιστευόσουν την Τράπεζα ή μήπως φοβόσουν Grexit?
Τόσα κλεφτρόνια κυκλοφοράνε δεν φοβήθηκες μην γίνει η στραβή ; 
Με τα ξένα λεφτά πρέπει νάσαι πιο τυπικός και πιο προσεκτικός



Με έναν Ισολογισμό "περίεργο" απορώ πως ο Ραμπότας πρώτα τον συνέταξε , τον υπέγραψε και μετά εκδήλωσε την επιθυμία του να παραιτηθεί από Πρόεδρος της εταιρείας του Αυτοκινητοδρόμιου 

3 σχόλια:

  1. Τα κοματόσκυλα ειναι του παζαριού, ΠΑΝΤΑ
    να το κινητρο.
    Στελεχη κομματων κιαρχιδια
    μια φαρα ιδιοτελών ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΤΕ, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαυρη τρύπα στο ταμείο του Αυτοκινητοδρομίου. Υπάρχουν μέχρι σήμερα μετρητά στο Ταμείο της εταιρίας μονο λογιστικά πάνω από 50.000 ευρώ και παρατηρείται πλέον κινητικότητα προς εξεύρεση φορολογικών παρασταικών για να κλείσει η τρύπα. Αν κατα λαθος γίνει έλεγχος καποιοι αιρετοί θα πανε στον αγύριστο αλλά και αυτοί που θα εκδώσουν τα εικονικά παραστατικά. (Λινο Βεντούρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ