Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΤΟΥ


 "ΜΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΑΡΑΤΤΕ ..."


1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΣΘΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!!!!!!!!!

    Ανοικτή σε περίπου 54 τρισεκ. δολάρια είναι στα παράγωγα FWMD η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με κατάρρευση λόγω φόβου από την ελληνική αναταραχή γράφει το Global Research
    http://www.globalresearch.ca/deutsche-bank-ceos-shown-door-worlds-largest-holder-of-derivatives-in-trouble/5455296


    Oι διευθύνοντες σύμβουλοι της μεγαλύτερης τράπεζας της Γερμανίας, της Deutsche Bank,και της δωδέκατης μεγαλύτερης τράπεζας παγκοσμίως από πλευράς περιουσιακών στοιχείων, ανακοίνωσαν ξαφνικά την παραίτησή τους πριν είκοσι ημέρες όταν στο ΔΣ της τράπεζας μια έκθεση του ρίσκου αποκάλυψε ότι ήταν απολύτως εκτεθειμένη σε μια "ελληνική κρίση"

    H Anshu Jain θα παραιτηθεί στο τέλος αυτού του μήνα, σχεδόν δύο χρόνια νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, ενώ o Juergan Fitschen λίγους μήνες ακόμα, αλλά πρακτικά έχει ήδη αντικατασταθεί.


    Δεν υπάρχει κυβέρνηση ή οργανισμός στη γη που θα μπορούσε να την διασώσει και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλυσιδωτές επιπτώσεις στο γερμανικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και φυσικά στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

    Η μετάδοση των επιπτώσεων από ένα τέτοιο επεισόδιο θα είναι καταστροφικές. Είναι για αυτό το λόγο που ο Warren Buffet περιγράφει τα παράγωγα FWMD ή αλλιώς «οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής».

    Ως γνωστόν η μη πληρωμή του ΔΝΤ από την Ελλάδα αν και δεν μετρά σαν "πιστωτικό γεγονός" αλλά αυξάνει τον κίνδυνο αθέτησης των πληρωμών των δόσεων που συγχωνεύθηκαν σε μια δόση των € 1.500.000.000, τώρα πρέπει να καταβληθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου, αύριο δηλαδή το οποίο και δεν θα γίνει.

    Μια "πτώχευση" και η ενεργοποίηση των credit default losses θα μπορούσε να προκαλέσει μαζική αστάθεια στις χρηματοπιστωτικές αγορές και ενδεχομένως να αποσταθεροποιήσει την ήδη ασταθή παγκόσμια αγορά ομολόγων και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

    Δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε τη δραματική αντιστροφή της στάσης της Anshu Jain της Deutsche Bank, αλλά μοιάζει ότι η τράπεζα αναμένει μια μεγάλη κρίση και ετοιμάζεται να την φορτώσει στην προηγούμενη ηγεσία.

    Η παγκόσμια αγορά παραγώγων είναι εξαιρετικά περίπλοκη, εντελώς άναρχη και τρομακτικά μεγάλη. Ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παραγώγων του κόσμου, ο Paul Wilmott, ο οποίος κατέχει διδακτορικό στα εφαρμοσμένα μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έχει προειδοποιήσει ότι η λεγόμενη πλασματική αξία της παγκόσμιας αγοράς παραγώγων είναι πάνω από $ 1,4 τετράκις εκατομμύρια.

    Ένα τετράκις εκατομμύρια είναι ακατανόητα τεράστια φιγούρα: είναι 1000 φορές ένα τρισεκατομμύριο (1 με 12 μηδενικά). Ένα τρισεκατομμύριο είναι 1.000.000.000.000 και ένα τετράκις εκατομμύριο έχει 15 μηδενικά - 1.000.000.000.000.000.

    Το ετήσιο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι μεταξύ 50.000 και 60.000 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Αυτός είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ δεν θέλου με τίποτα να "σκάσει" η Ελλάδα αλλά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Γερμανία και ΕΕ φόρτωσαν στην Ελλάδα όλα τα "άρρωστα" ομόλογα μετατρέποντάς την σε αποικία χρέους.

    Το σενάριο αποσκοπούσε στο γεγονός ότι οι Έλληνες θα πληρωναν με το "αίμα" τους την εξασφάλιση της πληρωμής τους και άρα θα συντηρούσαν την ευημερία των Γερμανών και των Ευρωπάιων αλλά και των Αμερικανών δουλέυοντας σαν "σκλάβοι" στην γαλέρα του Μπεν Χουρ.

    Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά χρειάζονταν ένα καλό "κορόιδο": Ο ελληνικός λαός,και η εκλογή της κυβέρνησης ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ