Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ...

       ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΕΦΕΝΤΗ , ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ, ΘΟΔΩΡΑΚΗ  ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ;


ΣτΕ: Απέρριψε αίτηση της ΑΔΕΔΥ για τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο | Epoli.gr | ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), η αίτηση της ΑΔΕΔΥ, που ζητούσε να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, οι Υπουργικές Αποφάσεις του 2013, που αφορούσαν τη "διαθεσιμότητα" και την "κινητικότητα" δημοσίων υπαλλήλων.

Ειδικότερα, στις προσφυγές της, η ΑΔΕΔΥ ζητούσε να ακυρωθούν δύο αποφάσεις του τότε Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τις οποίες εισάγεται η διαδικασία και τα κριτήρια "διαθεσιμότητας" και "κινητικότητας". 

Με τη δεύτερη προσφυγή ζητούσε να ακυρωθούν 25 κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, με τις οποίες καταργούνται πλέον των 6.000 οργανικών θέσεων σε διάφορα Υπουργεία, Οργανισμούς του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., κ.λπ.

Η ΑΔΕΔΥ υποστήριζε ότι, οι Υπουργικές Αποφάσεις προσκρούουν σε σωρεία Συνταγματικών διατάξεων, όπως την ισότητα των πολιτών, την προστασία της αξίας του ανθρώπου, το δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας και άλλες.

Οι Σύμβουλοι της Επικρατείας απέρριψαν τους ισχυρισμούς της ΑΔΕΔΥ ως αβάσιμους και απαράδεκτους, ενώ άλλους ως αόριστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ