Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΒΟΥΒΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΛΕΟ ...


          ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


Μάλιστα, οι εντιμότατοι κύριοι  της πολιτικής μας ζωής κινούνται νομικά κατα του site που πρωτοδημοσίευσε την λίστα ... δεν πιστεύω να παραλείψουν να στραφούν νομικά και εναντιον αυτών που την αναδημοσίευσαν. 

 Αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια , αυτοί που ψήφισαν την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας εν ομόματί μας,  αυτοί που για να στηρίζουν τους τοκογλύψους ψήφιζαν κατ΄επανάληψη την εξαθλίωση του ελληνικού λαού,  τωρα εμφανίζονται θιγόμενοι από ένα δημοσίευμα το οποίο δεν τόλμησε κανένας (;)  από τους 174 πολιτικούς να διαψεύσει.

Το ότι πριν την διάψευση του γεγονότος δημοσίως όπως οφείλεις ως πολιτικός , καταφεύγεις καταευθείαν στην δικαιοσύνη είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό αν όχι ύποπτο.

Δεν νομίζω ότι το στγκεκριμένο site αλλά και όσοι άλλοι το αναπαρήγαγαν ενήργησαν με δόλο και σκοπό να συκοφαντήσουν τους 174 πολιτικούς  μαζικά  εν γνώσει τους μάλιστα ότι το "γεγονός" είναι ψευδές ώστε να θεμελειώνεται το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Τα πράγματα είναι απλά η διακίνηση κεφαλαίων είναι απολύτως ελεύθερη μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκης Ένωσης τουλάχιστον, επόμένως από την στιγμή του τα χρήματα είναι νομίμως αποκτηθέντα και δηλωθέντα στην φορολογική αρχή ποιό ειναι των πρόβλημα των εθνοπατέρων μας ; 

Εάν πραγματι τα έβγαλαν στο εξωτερικό, ποια είναι η κακόβουλη προσβολή της τιμής και της υπόληψής των από τα δημοσιεύματα αυτά ;

Με ποια αρμοδιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος προχώρησε σε διάψευση της είδησης αντί των υποτιθέμενων θυμάτων της παραπληροφόρησης;

Ο iakxos τουλάχιστον από τους Σερραίους πολιτικούς θα περίμενε μια δημόσια δήλωση διάψευσης για να κλείσει το θέμα  και να μην αναλώνονται μόνο στην δημοσιόποίηση των  ανούσιων εν πολλοίς ερωτήσεων που καταθέτουν στη βουλή για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και το δήθεν κοινοβουλευτικό τους έργο.


2 σχόλια:

  1. ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΗ....ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ
    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ Κ@Λ@ΧΑΝΕΙΟ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ....
    ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΨΕΥΤΩΝ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ? ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ ΠΛΕΟΝ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ......Τ΄ΑΚΟΥΣ ΙΑΚΧΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πρωην βουλευτης πιστεύει σε ολικη επαναφορα σε επικείμενες εκλογες. εβαλε τη γυναικα του να μοιρασει φυλαδιο για το κτηματολογιο και προσπαθει να προσελκυσει προβατα στο μαντρι. κοροιδα και χρηματα θα σας παρει και δουλεμα εξυπηρετησης θα σας πουλησει. για ρωτηστε τι χρέωσε μεχρι τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ