Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ...

ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 


   ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΜΗΛΑΛΗΣ ;

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Σοβαρό ρήγμα στις σχέσεις  της "συγκυβερνησης" του Ερασιτεχνικού Τμήματος του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ αναφέρουν φήμες ότι έχει επέλθει για τον τρόπο διαχείρισης στην προσπάθεια ίδρυσης νέας ΠΑΕ με μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ αλλά άγνωστους μετόχους. 

Ως γνωστόν η "συγκυβέρνηση" - "Διοικούσα Επιτροπή" τα δύο χρόνια χρηματοδότησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού με ένα ποσό που αγγίζει τις 900.000 ευρώ τα δύο χρόνια για τα συμβόλαια παικτών - προπονητών και λοιπών λειτουργικών εξόδων, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται σε διάφορα γνωστά ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης. Φυσικά ευνόητο είνα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΉΤΗΜΑ και αναζητείται τρόπος για να "ρεφάρουν" οι χρηματοδότες.

Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της  Διοίησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού και της "Διοικούσας Επιτροπής" στην οποία εκχωρεί εν λευκώ το δικαίωμα να διαχειριστεί τον τρόπο ίδρυσης της νέας ΠΑΕ  και την διάθεση των μετοχών στους χρηματοδότες της ομάδος στην  Γ' Εθνική.

Θυμίζω ότι ο Δημητρης Καμήλαλης ήταν ο κομιστής της πρότασης το καλοκαίρι του 2013 να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ο Βούλγαρος επιχειρηματίας του καζίνο της γειτονικής χώρας.
   

11 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΙΜ ΑΝΟΔΟΥ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΕ. (CHE 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ.... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ή ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η φασαρία ηταν να παρει ο βοργαρογυφτος τον 'ιστορικο΄πανσερραϊκο ? ου φαλακροτρακαδορε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ. ΟΙ 6 ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΒΓΑΖΕΙΣ "ΔΗΘΕΝ" ΘΕΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΟΥ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιακχε κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι και στην νέα ΠΑΕ θα έχεις μία μετοχή; Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ; ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ... χαχαχαχαχαχαχα

      ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ. ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΟΧΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ Ο ΧΑΚΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ 900.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ . ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ

      Διαγραφή
    2. Ρε Ιακχε αφού η πιάτσα βουιζει για την μια μετοχή σου γιατί δεν το παραδεχεσαι; δεν είσαι άντρας;

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑIΚΟΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ (ΕΜΕΤΟΣ) ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΟΥΝΑ (ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ) ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΝΑΙ ΝΑΙ ΕIΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2013-15,ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. ΑYΤΟΣ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ Ο ΓIΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΑYΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕI ΚΑΜIΑ ΕΛΠΊΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜEΛΛΟΝ

      Διαγραφή
  7. Ο ποταμισιος βουλευτής πριν εκλεγεί βουλευτή ειχε δηλώσει ότι τα λεφτα που έβαλε ο ίδιος τα 2000 χιλιάρικα και οι υπόλοιποι ότι θα τα πάρουν επι 2 πίσω. .Όσο για το γούνα ούτε 100 ευρώ έχει να βάλει κ το παίζει μάγκας ο αγράμματος χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'το γυαλιζουν το πομολο.....,
      το καβαλανε το δελφινι ...,
      τον φυσανε τον ακανε ...,?'
      χαχαχα ?

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ