Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

"ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ" , ΤΖΑΜΑ ΚΑΙΕΙ ΛΑΜΠΑ ... (1)

"Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ"  ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ

ME ΑΡΩΜΑ S-ΑΝΕΛ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ..ΑΡΗΔΕΣ!!!!!!!

Στον αγαπημένο τους ρόλο και πάλι οι ΝΑΖΙ..ΑΡΗΔΕΣ .....Λούστηκαν και με το καλό τους άρωμα ..όχι βέβαια το chanel αλλά το S-ΑΝΕΛ..
Με το chanel άλλη κυρία λούζεται...λέω γι΄αυτήν που στο γραφείο της όπως ακούω το παίζει πλέον διευθυντής , γνωστός ΝΑΖΙ..ΑΡΗΣ- ΑΝΕΛήτης

Ασκούν λοιπόν κριτική στον Κώστα Καραμανλή γράφοντας για αστοχία στη δήλωσή του και μιλούν για απροσεξία στην ανάγνωση της δήλωσης Βαρουφάκη παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον Γιάνη (με ένα νι )ως "'διαφωτιστή"" του Νεοδημοκράτη.

Βέβαια ο στόχος της δήλωσης Βαρουφάκη δεν ήταν να διαφωτίσει τον Nεοδημοκράτη αλλά με τον γνωστό γκαιμπελιστικο τρόπο προσπάθησε να δημιουργήσει σύγχυση και να περάσει το μήνυμα ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε όμως η απάντηση από τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα ο οποίος τους χάλασε τον ""γκαργκανά"" κράζοντας και τον Γιάνη και την κυβέρνηση..και ράμα οι Γιανης και Αλέξης.

Βλέποντας όμως και την ουσία του ""υποτιθέμενου"" επιχειρήματος των ΝΑΖΙ..ΑΡΗΔΟ-ΑΝΕΛΗΤΩΝ αυτό που εύκολα μπορεί να πει κάποιος είναι...Πολύ βαρύ το άρωμα που φοράτε καλοκαιριάτικα και σας προκαλεί ζαλάδες.

Που ήταν όλοι αυτοί οι νεόκοποι ευρωπαϊστές αριστεράντζες όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαζε την Ελλάδα στην ΕΟΚ???..

Στα κάγκελα ήταν , στις διαδηλώσεις και στις πορείες φωνάζοντας επί δεκαετίες ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ... που τολμάνε σήμερα οι πολέμιοι της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας να πιάνουν στο στόμα τους και να διερμηνεύουν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή...Ρεε τον Στάλιν να διερμηνεύσετε μπας και καταλάβετε που οδηγείτε την χώρα.

Όσο για την θέση της ΝΔ μην το παίζετε μωρές παρθένες, γιατί όπως γνωρίζεται η εντολή του λαού ήταν να διαπραγματευτείτε και να πετύχετε μια καλύτερη συμφωνία από αυτήν της ΝΔ.Η ευθύνη λοιπόν είναι αποκλειστικά δική σας και αν δεν μπορείτε να το πετύχετε είναι καθήκον σας να το παραδεχθείτε και να έρθετε για το καλό της πατρίδας σε συνεννόηση με την ΝΔ μπας και σωθεί η παρτίδα.

Κάντε λοιπόν κανένα μπανάκι για να φύγει από πάνω σας αυτό το άρωμα S-ΑΝΕΛ μπας και θυμηθείτε τις ρίζες σας ......κακό πράγμα η αμνησία παιδιά!!!

""O Αιρετικός Δεξιός""


 
Στο αρρωστημένο  θολωμένο του μυαλό , το μπουρσούκι με το ψευδώνυμο "αιρετικός δεξιός" φαντάστηκε "επίθεση" στον Πορφυρογέννητο και "προβοκάτσια" στον "κουρασμένο" της Ραφήνας που ενώ ψήφισε όλα τα μνημονιακά μέτρα σε βαρός του λαού επιμένουν να τον παρουσιάζετε ακόμη σαν ηγέτη τους. Όταν "πας στα τέσσερα" πως μπορείς να συμφωνείς με μια κυβέρνηση που αντιστέκεται, που λέει ευαθρσώς ΟΧΙ στον παραλογισμό των τοκογλύφων. Αντιθετα το κείμενό μου αφορά την δήλωση του Γιάνη που αναφέρεται σαφώς στον Κωνσταντίνο Καραμανλή που μας οδήγησε στην ΕΟΚ, στην λαιμητόμο του Έθνους όπως αποδεικύεται.
Επαναλαμβάνω λοιπόν το ερώτημα σε ποια συννενόηση μπορεί να έρθει κάποιος με δωσίλογους  υπηρέτες των τοκογλύφων ;  Αν η σημερινή κατασταση των ετών 2009 - 2014 είναι η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας σίγουρα δεν θα την οραματιζόταν έτσι ο "Εθνάρχης" σας το 1981. 

Ο του Αχιλλέως Καραμανλής όταν προσπαθεί να εκφράζει τον πολιτικό του λόγο δεν έχει καμία ανάγκη από αυτόκλητους "σωματοφύλακες" και μάλιστα μειωμένης αντίληψης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ