Σάββατο 2 Μαΐου 2015

KΗΦΗΝΕΙΟΝ " Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ"

 Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ



... διατί να το κρύψωμεν άλλωστε,  αφού έχουμε και φωτεινά παραδείγματα :

 o iakxos: ΜΙΛΗΣΕ Ο "ΚΗΦΗΝΑΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ...: ΑΣΤΟΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ         ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΙΛΕΙ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"; Ο ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ...

1 σχόλιο:

  1. "Είτε η ρήξη είτε ο έντιμος συμβιβασμός"

    Έντιμος Συμβιβασμός => Έ(ν)τιμος Συμβιβασμός => Έ(ν)τ(ο)ιμος Συμβιβασμός =>Έτ(ο)ιμος Συμβιβασμός => Έτοιμος Συμβιβασμός

    Η Κυβέρνηση ή τέλος πάντων αυτό το συνοθύλευμα "πολιτικών απόψεων", έχει βρεθεί πλέον στο τέρμα του αδιεξόδου που επέλεξε να ακολουθήσει. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η Χώρα, μόνο που η Χώρα δεν είναι παιχνίδι στα χέρια κάθε "νηπίου".

    Από τη στιγμή που ΔΕΝ είναι σε θέση να αποφασίσει η ίδια, η Κυβερνητική επικοινωνιακή τακτική (όχι προπαγάνδα) έχει ρίξει το χαρτί του δημοψηφίσματος. Οι δε εταίροι/δανειστές/"τοκογλύφοι" έχουν διαπιστώσει αδιαμφισβήτητα πλέον πως πρέπει οι ίδιοι να προτείνουν, με βάση τα δεδομένα που έχουν, ένα σχέδιο δράσης. Αυτός λοιπόν ο "έτοιμος συμβιβασμός" είτε θα τεθεί προς έγκριση μέσω δημοψηφίσματος αφού πρώτα παρουσιασθεί, οπότε ο λαός θα δώσει το πράσινο φως στον Αλέξη να προχωρήσει (αναπληρώνοντας τις απώλειες της κυβερνητικής πλειοψηφίας με τη στήριξη άλλων φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων), είτε πριν παρουσιασθεί θα τεθεί θέμα δημοψηφίσματος και μέσω "νέων Καννών" θα κληθεί ένας άλλος "Παπαδήμος" να διαχειριστεί τον "έτοιμο συμβιβασμό".

    Ο "κουμανταδόρος" της Κυβέρνησης προκρίνει τον πρώτο δρόμο. Η εξουσία είναι γλυκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ