Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

H "ΞΥΝΗ" ΛΑΪΚΙΖΟΥΣΑ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ

ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, 
ΕΦΥΓΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΟΥΜΠΕΣ.... ΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΛΟΥΜΠΕΣ
 


Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να επανιδρύσει το ελληνικό κράτος  επί της ουσίας και όχι λεκτικά όπως ο "κηφήνας της Ραφήνας" η Σερραία βουλευτίνα  σε συνδιασμό και με την άφιξη Σαμαρά στα Σέρρας βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στην Υπουργό Νάντια Βαλαβάνη που ετοιμάζει νομοσχέδιο για την φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων άνω των 12.000 ευρώ που ενθυλακώνουν κάθε χρόνο οι αγροτοκηφήνες ως γνήσιοι  νταβατζήδες της Ελληνικής κοινωνίας.

Ως γνωστόν αυτή η "αδικημένη τάξη" των καϋμέμων αγροτών από την ημέρα συνδεσης της Ελλάδος με της ΕΟΚ σήμερα ΕΕ χάρις στον "Εθνάρχη" μας, έχει εισπράξει εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ ως κοινοτικές επιδοτήσεις χωρίς να καταβάλη ούτε μια δραχμή φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο !!!!!

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ. 12.000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ , ΟΙ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 26% ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κα Αραμπατζη επιτέλους ποτε θα ερθει ωρα να σταματησει το ΚΙΤΣΕΡΕΛΑ ΠΑΡΤΥ της Συγγρού, ψυχή του οποίου αποτελείται και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ