Κυριακή 17 Μαΐου 2015

OTAN H ZΩΗ ... "ΛΙΑΝΙΣΕ" TON TAΚΟΥΛΗ

Η ΖΩΗ "ΑΚΡΑΙΩΣ"... ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟ 



MΕΤΡΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟΥΛΗ 

3 σχόλια:

  1. ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΄΄ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ΄΄, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΖΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ) ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠτΒ
    Σφοδρή ενόχληση στην αστυνομία για τη στάση της Ζωής

    Οι φράσεις όπως «να μου δώσει εξηγήσεις και αναφορά» και το «κύριε αστυνομικέ» που χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν απευθυνόταν στον ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή καθώς και το ήθος και οι υποδείξεις της Προέδρου προκάλεσαν έντονη ενόχληση στην Ελληνική Αστυνομία.

    Σύμφωνα με το Mega οι αστυνομικοί δηλώνουν θιγμένοι από τη συμπεριφορά και τις υποδείξεις της Προέδρου της Βουλής σε ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας.

    Οπως δηλώνουν από την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί σέβονται τους θεσμούς και τους πολίτες όμως αναφέρονται και δίνουν εξηγήσεις μόνο στους προϊσταμένους τους αφού εκτελέσουν πρώτα τις διαταγές που έχουν.

    Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αστυνομικός με τον οποίο συνομίλησε η κα Κωνσταντοπούλου είναι ψηλά στην αστυνομία και έχει τον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή.

    Ο συγκεκριμένος αστυνομικός συνόδευσε τους διαδηλωτές όπως τον είχαν διατάξει μέχρι και έξω από τη Βουλή, ποτέ δεν τον ενημέρωσαν ότι θα έμπαιναν να δώσουν κάποιο ψήφισμα καθώς επίσης τους είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι υπάρχει φραγμός και δεν θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι αστυνομικός χρόνια και έχεις φάει τους δρόμους και τους κακοποιούς με το κουτάλι. Έχεις παίξει τη ζωή σου κορώνα γράμματα και έχεις γλυτώσει από σφαίρες. Έχεις ξενυχτίσει και έχεις ματώσει, στις υπηρεσίες και τις βάρδιες. Πληρώνεσαι ψίχουλα και σε έχουν όλοι για σάκκο του μποξ. Φοβάσαι για την οικογένεια σου και το μένος που έχουν τα τσιράκια της αναρχίας. Ε σήμερα έχεις και το πουτανί της κυβέρνησης να σου κάνει μάθημα με ύφος ασήμαντης βλαχάρας που για πρώτη φορά έχει εξουσία. Βλέπεις καλέ μου έχεις για πρώτη φορά την αριστερά για εργοδότη και πολιτικό προϊστάμενο και είσαι πιο ασήμαντος και από τους τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ