Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

ΕΚΔΗΛΗ Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ 
ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 


ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΓΟΝΔΟΛΙΕΡΗΔΕΣ
 
Μετά την κήρυξη της Π.Ε. Σερρών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και αφού διαπιστώθηκε ότι ο κάμπος των Σερρών προσομοιάζει πλέον με την Βενετία ο Αντώνης Σαμαράς εξήγγειλε την οριοθέτηση της λίμνης Κερκινήτιδας στα όρια που είχε την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου , την εκπόνηση μελέτης που θα ανατεθεί λόγω εμπειρίας και αρμοδιότητας στον Αντιπεριφερειάρχη Έργων και Υποδομών Κεντρικής Μακεδονίας Ιωάννη Μωϋσιάδη - Βίτμα , την ένταξη του έργου για 100% από  το ΕΣΠΑ 2015 -2022  και  αντί αποζημίωσης των πλημμυροπαθών αγροτών την χρηματοδότησή τους κατά 120% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αρωγής προς ναυπήγηση  στόλου από γόνδολες για την ξενάγηση των τουριστών που αναμένεται κατά χιλιάδες να εισβάλουν προς τον λόφο Καστά. 

Οι  Σερραίοι αγρότες θα γίνουν γονδολιέρηδες αφού θα εκπαιδευτούν  με το πρόγραμμα  ΕRASMUS στα κανάλια της Βενετίας


1 σχόλιο:

  1. Συνοψίζουμε για τη χθεσινή ημέρα. Η Βαλαβάνη έκλαιγε αγκαλιά με τις καθαρίστριες των 3,000 ευρώ μηνιαίως και η Μακρή αγκαλιά με τα κωθώνια της ΕΡΤ. Ο Κατρούγκαλος γελούσε κάτω από τα μουστάκια του γιατί ο mister 12% βγάζει μόνο από τις καθαριστρειες 900,000 ευρώ και πρέπει να υπολογίσουμε ακόμα τους τεμπέληδες της ΕΡΤ και τους σχολικούς φύλακες. Στο Εurogroup των 20 λεπτών πήραμε από τα τρία το μακρύτερο και ο Μπαρουφάκης, ως άλλος νάρκισσος καμάρωνε. Ο Τσίπρας βασίστηκε στο δημοψήφισμα, ως μοχλό πίεσης και οι εταίροι μας, είπαν ευθαρσώς, να το κάνουμε το δημοψήφισμα και να πάμε μετά να πάρουμε λεφτά. Η ασφυξία στη ρευστότητα συνεχίζεται για τις τράπεζες, οι συνταξιούχοι δεν ξέρουν αν αύριο πάρουν τα χρήματα τους, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αγωνιούν για τη δουλειά τους, οι επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη κλείνουν, οι επενδύσεις θα έρθουν στις 31 Φεβρουαρίου, οι λαθρομετανάστες, με τις ευλογίες της Τασίας, εισβάλλουν από παντού και εποικίζουν την Ελλάδα, η εγκληματικότητα έχει ανέβει κατακόρυφα, και ο Βενιζέλος εχθές έδωσε ρεσιτάλ. Πραγματικά υποκλινόμαι, στον οικονομολόγο που του έκανε σεμινάριο και ειλικρινά θα ήθελα να του σφίξω το χέρι.

    Κύριοι εκεί στη Συγγρού, αλλάξτε και κανένα πλευρό γιατί θα πιαστείτε από το πολύ ύπνο. Σταματήστε να απολογείστε και βγάλτε το κόσμο στο πεζοδρόμιο. Πρέπει να τους χτυπάμε αλύπητα καθημερινά.

    ‪#‎proti_fora_skoypidia_tis_aristeras‬

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ