Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ο " ΦΕΡΕΤΖΕΣ " ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ

ΕΜΦYΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ "ΤΩΝ ΕΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ"


H διαμάχη των Αγγελίδη - Φωτιάδη για  τις εκατέρωθεν "απ'ευθείας αναθέσεις" έργων από τον πρώτο ως Δήμαρχο και από την θητεία του ως Νομάρχη του δεύτερου καλά κραττεί ...

Χθες το alter ego του Καραμήτρου , ο γνωστός Βασιλάκης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , έμμισθος Γενικος Διευθυντής του Πανσερραϊκου και του αθλητισμού μας εν γένει, ο πασπαρτού απο το Τουτλί  μας πληροφόρησε σχετικά από την "ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ " της Λίας Μαυρίδου.

Ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης ζήτησε εγγράφως να ενημερωθεί υπηρεσιακώς από την Περιφέρεια το σύνολο των έργων που διαχειρίστηκε ο Φωτιάδης ως Νομάρχης με το γνωστό "σύστημα- forza λαμόγιο" των απευθείας αναθέσεων.  

Παρόμοια αίτηση κατέθεσε από 20/2 και ο συνδιασμός του Φωτιάδη στον Δήμο Σερρών προκειμένου να λάβει επ;iσημη ενημέρωση για τα έργα των απαυθείας αναθέσεων  ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της θητείας του μέχρι σήμερα.

Ο Δήμαρχος δεν έχει απαντήσει ακόμη  αλλά και η Περιφέρεια λειτούργησε ως φερετζές του Καραμήτρου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης μας απέρριψε το αίτημα του Αντιδημάρχου με το αιτιολογικό ότι ο Δήμος δεν έχει έννομο συμφέρον να πληροφορηθεί τις "λαδιές" της Νομαρχίας, γεγονός που χαροποίησε τον Βασιλάκη που έκρινε ορθά νομικώς και πρέπουσα την απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη.


Καταλάβατε αγαπητοί μου Σερραίοι , πως παίζεται το παιχνίδι ;  Δεν έχετε έννομο συμφέρον να πληροφορηθείτε τα ανδραγαθήματα των λεβεντόπαιδων που διαχειριζονται τις τυχες σας και το μέλλον των παιδιών σας ... 

Εσείς είστε μόνο για να πληρώνετε , να τους ψηφίζετε και μετά να τους χειροκροτάτε

21 σχόλια:

  1. του λέιτ Ιακχε
    οι μαλακοΣερραίοι
    αναμεσα στα λαμόγια τι να ψηφιζαν ?
    το ΛΕΥΚΟ 51% δεν το σκεφτηκαν
    αλλωστε για χρονια τους ψηφιζει ο καθε ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ...ΩΡΕ....ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ....ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΩΝ?
    ΤΙ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΙ ...ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ?
    Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,,,,ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.......
    ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΑΣΚΟΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ....ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ....ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟΥΣ....
    ΜΑΘΕ ...ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ....ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ.....ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ....ΜΑΘΕ ....ΩΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ.....
    ΕΔΩ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΑΣΚΟΠΑ.....
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ....Ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ...ΠΑΤΑΤΑΣ...ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ..ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.....ΤΟΛΜΑ?
    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ...ΑΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ .....ΤΑ ΣΤΡΙΓΚ!!!!!!
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΑΠ΄ΕΘΥΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ............
    .ΚΟΥΦΑΛΑ ΙΑΚΧΕ...ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ , ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΙΣΑΙ; Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΥΤΣΑΦΑ-ΒΙΤΜΑ - ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ .

      ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕΤΕ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ

      ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

      Διαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ.....ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ....ΕΜΑΘΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΚΑ......ΛΑΜΟΓΙΟ ΙΑΚΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκίνα πρώτα απο τις "ΒΡΩΜΙΕΣ" του εργοδότη σου και αφεντικού σου που είναι πρόσφατα και είναι από χρήματα των πολιτών από ανταποδοτικά τέλη.....και για τα παρελθόντα έτη που έγιναν από άλλους άστα....
    Αλήθεια γιατί δεν ζητήσατε και ποιες απ΄ευθειας αναθέσεις δόθηκαν στον Δήμο Βισαλτίας, στον Δήμο Σιντικής..και στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού?
    Μήπως για να μπορεί ο ΓΗΡΑΛΕΟΣ νάρκισσος να λέει και άλλες παπαριές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι αστυνομικός χρόνια και έχεις φάει τους δρόμους και τους κακοποιούς με το κουτάλι. Έχεις παίξει τη ζωή σου κορώνα γράμματα και έχεις γλυτώσει από σφαίρες. Έχεις ξενυχτίσει και έχεις ματώσει, στις υπηρεσίες και τις βάρδιες. Πληρώνεσαι ψίχουλα και σε έχουν όλοι για σάκκο του μποξ. Φοβάσαι για την οικογένεια σου και το μένος που έχουν τα τσιράκια της αναρχίας. Ε σήμερα έχεις και το πουτανί της κυβέρνησης να σου κάνει μάθημα με ύφος ασήμαντης βλαχάρας που για πρώτη φορά έχει εξουσία. Βλέπεις καλέ μου έχεις για πρώτη φορά την αριστερά για εργοδότη και πολιτικό προϊστάμενο και είσαι πιο ασήμαντος και από τους τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
      ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΝΑΙ !!!

      Διαγραφή
    2. ΣΩΩΩΩΩΠΑ....ΜΕΓΑΛΕ!!!!!
      ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....ΜΑΓΚΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ...ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ Τ΄ΑΡΧ@ΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
      ΑΠΟ ΤΑ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ?????

      Διαγραφή
    3. 11.23 ένα έχω να σου πω :
      πο@τσες μπλε ...


      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
  6. ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ
    ·
    Ζουμε "τρελες" μερες....
    Ο ενας "βιντεοσκοπει" την συνεδριαση στην Ρηγα ....
    Η αλλη "εξαλλη" το παιζει αστυνομικος διευθυντης....
    Ο χοντρος ψαχνεται γιατι εφαγε "πορτα" απο τους Αμερικανους.....
    Και ο Πακης παρασημοφορειται απο τον Ψινακη....
    Κλαιω απο τα γελια, αληθεια σας λεω.
    Η πορτα του φρενοκομειου εχει ανοιξει και ΔΕΝ κλεινει με τιποτα....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΟΡΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
      ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΑΥΤΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
      ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΔΩ ΚΟΤΖΑΜ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ?????????????

      Διαγραφή
  7. Η εκλογές έδοσαν τη λύση και μερικοί δεν το έχουν χωνέψει ακόμη .
    Η πόλη αλλάζει εικόνα και σε μερικούς δεν αρέσει .
    Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!!!!!!
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.....ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕ....ΣΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ?
      ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥΚΙ...ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ...ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ......ΑΛΛΑΓΗ??????
      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΖΑΜΠΑ.............ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ!!!!!

      Διαγραφή
  8. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου είναι πιθανόν να καθίσουν τα αδέλφια Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης αναφορικά με την υπόθεση για τα λεγόμενα «45άρια», τα έργα δηλαδή της πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης που φαίνεται ότι κατατμήθηκαν προκειμένου να ανατεθούν απευθείας με πρόχειρους διαγωνισμούς.
    Ο αντεισαγγελέας Εφετών Αχιλλέας Ζήσης εισηγείται επίσης να δικαστούν ενώπιον του ίδιου δικαστηρίου έξι ακόμη πρόσωπα, ανάμεσά τους ένας πρώην αντινομάρχης, όπως επίσης ένας πρώην διευθυντής και τμηματάρχες τεχνικών υπηρεσιών της νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
    Η υπόθεση αναφέρεται στο διάστημα 2005 έως 2010, περιλαμβάνει 456 έργα, ενώ η ζημιά, που, κατά την εισαγγελική πρόταση, προκλήθηκε στο ελληνικό Δημόσιο υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ.
    Επιπλέον, στην ίδια πρόταση γίνεται αναφορά σε δεκάδες συμβάσεις έργου που υπεγράφησαν το διάστημα 2007 – 2009 από τη συγκεκριμένη νομαρχία με εργαζόμενους, που φαίνεται ότι απασχολήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες από αυτές για τις οποίες προσλήφθηκαν. Οι παράνομες -σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό- προσλήψεις ζημίωσαν το δημόσιο με ποσό που προσεγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.
    Με βάση τα παραπάνω, ο αντεισαγγελέας Εφετών εισηγείται προς το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης να δικαστούν τα εμπλεκόμενα οκτώ πρόσωπα, κατά περίπτωση, για τις πράξεις της απιστίας στην υπηρεσία, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του δημοσίου, και της ψευδούς βεβαίωσης.
    Για τα «45άρια», ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης κι ο αδελφός του Διονύσης, ως πρώην αντινομάρχης, απολογήθηκαν πέρσι τον Ιούλιο σε ειδική ανακρίτρια, η οποία, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, τους άφησε ελεύθερους υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ύψους 20.000 ευρώ, ο καθένας.
    Σε ό,τι αφορά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, απολογούμενος, αρνήθηκε την κατηγορία περί κατατμήσεων έργων, υποστηρίζοντας ότι καμία ζημιά δεν προκλήθηκε για το Δημόσιο. Για το θέμα των συμβάσεων έργου φέρεται ότι απολογήθηκε ότι επρόκειτο για μία συνηθισμένη πρακτική, η οποία ακολουθείτο σε όλες τις νομαρχίες της Ελλάδας. Προσκόμισε -μάλιστα- σχετική νομολογία, την οποία αποδεχόταν το Ελεγκτικό Συνέδριο.
    Το επόμενο διάστημα το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που θα εκδώσει, θα αποφασίσει για την παραπομπή ή μη όλων των παραπάνω σε δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αντιδήμαρχος εργων ακομα ψαχνει τη βαλιτσα με τίς αναθέσεις που είχε για τον πρωην Νομάρχη.Μηπως δέν την είχε ποτέ; Στην περιπτωση αυτή θα προκειται για καραμπινατη συκοφαντία.Τίς δικής τους αντιδημαρχίας αναθέσεις άς τίς ανακοινώσει.Εχει υποχρέωση στους σερραίους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ...

      ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ , ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ......ΚΟΥΝΑΒΙ ΙΑΚΧΕ.....
      ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ...ΤΟΥ ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟΥ?
      ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ???????
      ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ......ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟ...ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ????
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ...ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ...(βλέπε διαυγεια)....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ..ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ΜΟΝΟ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.....
      ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ.....Π@ΥΣΤΗΣ....ΕΙΣΑΙ??????

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΑΙ ... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ , ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ , ΤΟΛΜΟΥΝ ; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ

      Διαγραφή
    4. Ή ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...Ή ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ
      Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!!! ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ?
      ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ?????
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΟΥΜΟΥΧΤΣΙΔΗ.....Ή ΤΗΝ ΔΟΥΒΙΤΣΑ Ή ΤΟΝ ΝΟΤΑ????
      ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ????
      ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ????
      ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΦΟΠΑΡΕΑ ΕΙΣΑΙ?
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ?

      Διαγραφή
  10. xaxcaxaxaxa ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

    1.ΤΗΝ ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΥΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ - ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ
    2. Η ΑΓΝΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 45ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
    3. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΑΛΛΑ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΣ...ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ..ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ...
      Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ....
      Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...
      Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
      ΠΕΡΙΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!
      ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.....ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΝΗΣ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ??????
      Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΕΚΕΙ ΕΤΑΧΘΕΙ.........ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ......ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ........ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ