Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ (2 Video)

      ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ



Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τρέιλερ για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους" υπό τους ήχους του "Gimme Some Truth" του John Lennon και με σλόγκαν "Έλεγξέ το – διάγραψέ το", ένα νέο σποτ δημοσίευσε το Κανάλι της Βουλής, στο οποίο συμμετέχει η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το νέο βίντεο διάρκειας 1'12'' περιλαμβάνει την ανακοίνωση της προέδρου της Βουλής για τη δημιουργία της επιτροπής:

"Κυρίες και κύριοι, συστήνεται ειδική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για τη διερεύνηση της αλήθειας σχετικά με τη δημιουργία και τη διόγκωση του δημόσιου χρέους , το λογιστικό έλεγχο του χρέους, που θα την ονομάζουμε Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους", λέει η πρόεδρος της Βουλής.



Το σποτ καταλήγει με το ίδιο σλόγκαν: 

"ΈΛΕΓΞΕ ΤΟ – ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ".

1 σχόλιο:

  1. Χριστίνη Σιδέρη

    Αφού πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου και φωτογραφήθηκαν στο πλάι του Αλεξάκου, οι καθαρίστριες γιορτάζουν σήμερα την επαναπρόσληψή τους, δηλαδή τους μισθούς των 3,000 και 4,000 ευρώ το μήνα και στην Καραγεώργη Σερβίας έχει στηθεί από νωρίς φιέστα. Ο διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης (αυτός που είχε πει μ@λάκα τον πρωθυπουργό) μεταδίδει ζωντανά, ενώ στο πανηγυράκι συμμετέχουν η αναπληρώτρια ΥΠΟΙΚ Νάντια Βαλαβάνη (αυτή του δεν πληρώνω και σήμερα του πληρώστε γιατί είναι πατριωτικό καθήκον αλλά εγώ τα μπικικίνια μου τα έβγαλα στο εξωτερικό) και ο αναπληρωτής ΥΠΕΣ Γιώργος Κατρούγκαλος (αυτός που θα πάρει εκατομμύρια από τις μίζες για τις επαναπροσλήψεις). Ο δε ΥΠΟΙΚ Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε ότι οι καθαρίστριες είναι σύμβολα αντίστασης.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Μ@ΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, εσύ πεινάς, σου υποσχέθηκαν ΕΛΠΙΔΑ και τώρα σε πηδάνε στη φορολογία, δίνουν αυτά που δικαιούσαι στους λαθρομετανάστες για να σε βιάζουν και να σε σκοτώνουν, δεν έχεις παιδεία, δεν έχεις υγεία, σε λίγο θα σου πάρουν το σπίτι, ΑΛΛΑ οι καθαρίστριες κάνουν γλέντια γιατί οι ξεφτιλισμένοι τις επαναπροσέλαβαν για να τις πληρώνεις τρεις και τέσσερις χιλιάδες το μήνα, όταν δεν έχεις να ταίσεις τα παιδιά σου. Κατά τα άλλα σήμερα περιμένουμε από το Eurogroup να μας δώσει μετρητά για να μη ψοφήσει από ταμειακή ασφυξία η Ελλάδα. Ρε Ντράγκι, ρε Σόιμπλε, θα είσαστε πολύ Μ@ΛΑΚΕΣ αν δώσετε έστω και ένα ευρώ. Να ψοφήσουμε ρε για να ακρωτηριάσουμε το καρκίνωμα των συμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που μαίνονται τον κρατικό κορβανά για τα δουλάκια, τα γκομενάκια και το
    κομματικό στρατό τους.

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ