Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ 11 ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ... 


 "Ξουράφια" και "Αστροπελέκια"
    τύπου Μάκη Γιακουμάτου ....



                     ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΡΑΣΙΔΑ :
    

" Κύριε Ρωμανιά, γιατί επιμένετε τόσο; Μα καλά δεν βλέπετε ότι "το εργαλείο" είναι χαλασμένο;"

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΣ...ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ..ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ...
    Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ....
    Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...
    Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΠΕΡΙΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.....ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΝΗΣ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΗ??????
    Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΕΚΕΙ ΕΤΑΧΘΕΙ.........
    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ......ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ........ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΩ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ...
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ...

    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ, ΠΟΛΥ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ .....ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ....
      ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ......
      ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ.........ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΟΡΟΪΔΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΗΤΕΙΑ....
      ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ....Ο ΚΟΥΛΑΣ?
      ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΔΙΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ?
      ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ?
      ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.....ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ?
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΠΑΡΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ................ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.......ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΟΥΣΤΑΦΟΠΑΡΕΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ.....ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Χριστίνη Σιδέρη
    3 ώρες ·

    Σήμερα είχα μία τραυματική εμπειρία, που αν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε, μπορεί και να την είχα αποφύγει. Παρέστην στο ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, που έγινε στο Καβούρι και όλα έδειχναν ότι ήταν μία σεμνή τελετή μνήμης των ηρώων που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας για να μπορούμε όλοι εμείς σήμερα να καταβαραθρώνουμε με άνεση τη θυσία και το αίμα που έχυσαν για εμάς. Την ώρα που ακουγόντουσαν οι μάχες και οι πεσόντες σε αυτές, έφτασε ο εκφωνητής και στο 1945-49. Ήταν η στιγμή, που συνειδητοποίησα, πόσοι πολλοί κομάντος, δηλαδή από τις επίλεκτες μονάδες του Ελληνικού στρατού, δολοφονήθηκαν από τους μακελάρηδες κομμουνιστές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Δώστε σημασία σε αυτό που γράφω ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ & ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, δολοφονήθηκαν στυγνά από Ελληνόφωνα τέρατα που ήθελαν να υποτάξουν την Ελλάδα στο κομμουνιστικό ζυγό και στο Σιδηρούν Παραπέτασμα. Από τους 89 αξιωματικούς και 611 οπλίτες, των Ειδικών Δυνάμεων, στο σύνολο, που σκοτώθηκαν σε μάχες, εντός και εκτός Ελλάδας, οι συμμορίτες δολοφόνησαν 47 αξιωματικούς και 412 οπλίτες. Πάνω δηλαδή από το 50% των ειδικά εκπαιδευμένων Ελλήνων που τίμησαν τη Σημαία και την Ελλάδα, έφυγαν από τα χέρια κομμουνιστοσυμμοριτών. Το μόνο τους έγκλημα ήταν η αγάπη τους για την Ελλάδα και η αντίσταση τους στα σχέδια των εγκληματιών κομμουνιστών. Αυτός ήταν ο συμμοριτοπόλεμος, ούτε εμφύλιος, ούτε τίποτα. ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ γιατί οι Έλληνες πολεμούσαν με τους κομμουνιστοσυμμορίτες που πολύ απέχουν από το να λέγονται Έλληνες.

    Θα μου πεις, τι το τόσο συγκλονιστικό έμαθες ή είδες, που εσύ που έχεις νεκρούς στην οικογένεια σου από τους κομμουνιστοσυμμορίτες, δεν είχες συνειδητοποιήσει... Φίλε, αλλού είναι το θέμα... Σήμερα, συνειδητοποίησα ότι αυτά τα καθάρματα, οι απόγονοι των συμμοριτών και οι συνεργάτες τους, παρέστην σε αυτό το μνημόσυνο, ουσιαστικά κοροϊδεύοντας τη θυσία αυτών των ηρώων. Είναι τραγελαφικό εκπρόσωποι της κυβέρνησης των σημερινών συμμοριτών να δέχονται τιμές για τη παρουσία τους στο μνημόσυνο των δολοφονημένων από τους προγόνους τους. Συγκλονίστηκα όταν είδα έναν αδερφό να κρατάει σφικτά τη φωτογραφία του αδερφού του, δολοφονημένου στις μάχες του Ολύμπου, μόνος μέσα στον ήλιο και κάτω από την τέντα των επισήμων να κάθονται οι απόγονοι και οι συνεργάτες, αυτών που τον δολοφόνησαν. Είδα να αποδίδουν τιμές στο Καμμένο και το ίδιο να βγάζει λόγο. Ποιος σε ποιους; Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, των ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, κορόιδευε από μικροφώνου τους ήρωες νεκρούς και οι στρατιωτικοί, ήταν υποχρεωμένοι να ανέχονται πέρα από τη παρουσία τους και την αηδία τους για τους απόγονους των δολοφόνων.

    Μόνο αηδία και οργή, τόσο γι αυτούς που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, όσο και γι αυτούς που στηρίζουν τους συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα έτρεχαν σαν τα σκυλάκια πίσω από τους συνεργάτες των συμμοριτών. Τον Καμμένο που είχε το θράσος, αυτός ο δοσίλογος να πει ότι «Η πατρίδα δεν γονατίζει, οι ήρωές μας θυμίζουν το δρόμο...» και το Χαϊκάλη, που περιέφερε τη γελοιότητα του μέσα στο χώρο . Ντροπή σας γι άλλη μία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ