Κυριακή 12 Απριλίου 2015

XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ...

Ο ΕΛΛΗΝΆΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ... 




     ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΣΤΟ facebook.....ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ
    ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΡΑΠΝΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ
    ΕΣΥ......ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΣΘΟΣ...ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ....... ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΛΟΥΣΑ????
    ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ????
    ¨Η Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ .......ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΠΟΡΟΣ....ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα απίστευτο – διπλό – επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνέβη στην Αιδηψό.

    Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν την σκηνή. Απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.

    Το πρώτο επεισόδιο έγινε χθες Κυριακή του Πάσχα, όπου η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.

    Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή την δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.

    Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή την δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ».

    Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.

    «Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε σύμφωνα με αυτόπτες στον υπάλληλο.

    «Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση.

    «Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής.

    «Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Ερχεσαι δυό φορές το χρόνο εδώ και το παίζεις αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;»

    Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες, που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.

    «Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.

    «Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση.

    To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και αυτοκίνητα που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.

    Πηγή: Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/…/zoi-konstantopoyloy-se-katastasi…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO HXHTIKO TO AKOYSES??????????
      EINAI SAN TO ALLO ME TON TOTO!!!!!!
      KALON YPNO KAI MH XEHNAS NA GYRNAS KI APO THN ALLH!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Περιπτεράς δεν είχε τη μάρκα τσιγάρων της Ζωής. Εκτελέστηκε μαζί με 2 στελέχη της ΝΔ κι ένα του Ποταμιού που έτυχε να περνάνε απ το σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ