Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

TA ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!

Η ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ 



ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 23-4-2010

3 σχόλια:

  1. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
    213 προδοτες/λαμογια αλυσσοδεσαν την Ελλάδα
    με τις υπογραφές τους .
    ΠασοκοΝουΔούληδες κ Δημαράκια...μόνο?

    ΥΓ Το λαμόγιο
    η πρασινη σκουληκαντερα κ τα ακολοθουντα ερπετα της ...ΠΥΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλισμένοι των ΑΝΕΛ όταν φτάνει η ΑΥΓΗ των κουμμουνιστοσυμμοριτών να σας επαινεί για την άτακτη υποχώρηση που κάνατε στο θέμα των λαθρομεταναστών για να μη χάσουν οι κώλοι σας τις καρεκλίτσες των υπουργών, τότε έχετε πιάσει πάτο στο βούρκο ως συναιτεράκια των αναρχοκομμουνιών. Δουλάκια του ΣΥΡΙΖΑ, σας θεωρούν πιο χειρίσιμους και εύκολα να σας τουμπάρουν ακόμα και από τα συντρόφια τους στο ποτάμι. Ξεπουλημένα τομάρια δηλαδή κάτι σαν πουτ@νες της βουλής που πάνε εκεί που τους δίνουν τα περισσότερα.

    Γράφει η .... ΑΥΓΗ
    "Οξείες θέσεις -όχι πάντως σαν του Σαμαρά- για το μεταναστευτικό είχαν και εξακολουθούν, ίσως, να έχουν και οι ΑΝ.ΕΛΛ. Κι όμως, στο πρόσφατο ρατσιστικό κρεσέντο των ΜΜΕ και της Ν.Δ., οι ΑΝ.ΕΛΛ. στάθηκαν σπαθιά. Δεν απομακρύνθηκαν ούτε εκατοστό από την επίσημη θέση της κυβέρνησης, δήλωσαν ευθαρσώς ότι το ζήτημα είναι ευρωπαϊκό και ανθρωπιστικό, την ώρα που οι άλλοι, οι και καλά προοδευτικοί, τα ΠΑΣΟΚΙΑ και τα ΠΟΤΑΜΙΑ, κορυβαντιούσαν χέρι - χέρι με τον Άδωνι και τον Βορίδη.

    Να τα λέμε, να τα γράφουμε, να τα αναγνωρίζουμε. Δεν είναι αυτονόητα αυτά, όπως δεν ήταν αυτονόητη και η στάση των ΑΝ.ΕΛΛ. στο νομοσχέδιο του κ. Παρασκευόπουλου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τις υπόλοιπες αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα. Με τις ψήφους των ΑΝ.ΕΛΛ. πέρασε το νομοσχέδιο. Δύσκολη απόφαση για τον αρχηγό και τους βουλευτές ενός κόμματος με ρίζες στον χώρο της Δεξιάς"

    Φτου σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχουμε μάθει μόλις σήμερα από την κυβέρνηση: Οτι ο "κι εγώ ξέρω να χτυπάω ρε μαλάκα" Βούτσης είναι ο πιό τσαμπουκάς υπουργός της κυβέρνησης. Οτι την πιό προωθημένη οικονομική σκέψη στην κυβέρνηση έχει ο Στρατούλης, που νομίζει ότι επειδή χρωστάμε τα πιό πολλά έχουμε και το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Οτι ο Βαρουφάκης είναι ο πιό "ερασιτέχνης", "τζογαδόρος" και "προχειρολόγος" υπουργός Οικονομικών της ευρωζώνης (αυτό μάλλον το ξέραμε ήδη). Αυτό που δεν μας είπαν όμως είναι ότι μετά το ναυάγιο του Eurogroup η εκκρεμότητα παρατείνεται, η αβεβαιότητα συνεχίζεται και τα ταμεία αδειάζουν επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ