Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ο ΔΙΑΣ ... ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
  

5 σχόλια:


  1. Νέο σοκ: H Ελλάδα θα πληρώσει τους δημοσίους υπαλλήλους με... υποσχετικές

    Δεν έχουν τέλος τα αρνητικά δημοσιεύματα για την ελληνική οικονομία και τα σενάρια που ανακαλύπτουν ξένα μέσα ενημέρωσης προκαλώντας αναταραχή στην Αθήνα αλλά και εντείνοντας τον ασφυκτικό κλοιό που στήνουν οι δανειστές.

    Δεν έχουν τέλος τα αρνητικά δημοσιεύματα για την ελληνική οικονομία και τα σενάρια που ανακαλύπτουν ξένα μέσα ενημέρωσης προκαλώντας αναταραχή στην Αθήνα αλλά και εντείνοντας τον ασφυκτικό κλοιό που στήνουν οι δανειστές.

    Ετσι, το νέο σενάριο, που έχει ξαναγραφτεί προβλέπει ποτι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει αναλύσει ένα σενάριο με βάση το οποίο η Ελλάδα θα ξεμείνει από μετρητά και θα αρχίσει να πληρώνει τους δημοσίους υπαλλήλους με υποσχετικές , τα λεγόμενα IOU, δημιουργώντας ένα δεύτερο εικονικό νόμισμα εντός της ευρωζώνης.

    Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, αξιωματούχοι στην ΕΚΤ φέρονται να ανησυχούν καθώς η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει περίπου 1 δισ. ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εντός του Μαΐου. Μολονότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κατ' επανάληψη τονίσει ότι θέλει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, αξιωματούχοι της ΕΚΤ εξετάζουν την πιθανότητα να μην τα καταφέρει. Μια ενδεχόμενη χρεοκοπία, συνεχίζει το πρακτορείο, θα ανάγκαζε την ΕΚΤ να αναλάβει δράση και πιθανότατα να περιορίσει την παροχή ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες.

    Σε μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τις πηγές αυτές, οι αξιωματούχοι φοβούνται ότι η Αθήνα θα αναγκαστεί να πληρώσει τους δημοσίους υπαλλήλους με IOU.

    "Το γεγονός είναι ότι δεν βλέπουμε πρόοδο... Για αυτό πρέπει να εξετάσουμε αυτά τα σενάρια", είπε μια πηγή.

    Πάντως ένας εκπρόσωπος της ΕΚΤ τόνισε ότι δεν θα κάνει "εικασίες" για σενάρια που αφορούν την Ελλάδα.

    Ένας Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εξεταστεί ένα τέτοιο σενάριο γιατί η Αθήνα αισιοδοξεί πως θα επιτύχει μια συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές της μέχρι το τέλος του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΞΗΡΟΣ: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας

    Καμμένε θα μείνεις στην ιστορία σαν αυτός που έβγαλε έξω τον δολοφόνο του Μπακογιάννη ρε... ξέρεις της Ντόρας που πήγαινες στο γραφείο της τον Νοέμβριο του 2009 και την πήγαινες ανθοδέσμες... ξεφτίλες όλοι σας... α και μην ξεχνάμε και την μουσίτσα τον Τέρενς που παρότι δεν ψήφιζε, έκανε τον μουγγό...

    Μετά από διήμερη σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για ζητήματα τρομοκρατίας, δημόσιας ασφάλειας και μετανάστευσης

    Μετά από διήμερη σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για ζητήματα τρομοκρατίας, δημόσιας ασφάλειας και μετανάστευσης υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που καταργεί τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

    Ως σημεία έντονης τριβής αναδείχθηκαν οι διατάξεις που επιφέρουν απόλυση κρατουμένων και έκτιση του υπόλοιπου της ποινής ισοβιτών με αναπηρία μεταξύ των οποίων σε κατ' οίκον περιορισμό και καταργούν τον «κουκουλονόμο». Ωστόσο, η συζήτηση του νομοσχεδίου την ώρα που το ΕΚΠΑ τελούσε υπό κατάληψη και η κυβέρνηση εμφάνιζε συμπτώματα βραχυκυκλώματος στο ζήτημα του μεταναστευτικού έδωσε ευκαιρία στην ΝΔ, στο Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ να επιτεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζοντας ότι θέτει σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια των πολιτών.

    Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση και πως με τις προωθούμενες διατάξεις η χώρα εναρμονίζεται με το δια ταύτα καταδικαστικών αποφάσεων από τα αρμόδια ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα. Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης με παρεμβάσεις του ξεκαθάρισε ότι τα άρθρα εκπληρώνουν βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

    Από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση δια του κ. Βασίλη Κικίλια που ανέλαβε ως εισηγητής το βάρος της εκπροσώπησης κατήγγειλε το νομοσχέδιο ως «ρουσφέτι σε τρομοκράτες και αντιεξουσιαστές» και διατάξεις του ως «φωτογραφικές» για την ευνοϊκή μεταχείριση του καταδικασμένου για τρομοκρατία Σάββα Ξηρού. Επιπροσθέτως, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε τις διατάξεις «αντιμεταρρυθμίσεις» που ενισχύουν την θέση των «πλουσίων των φυλακών εις βάρος των φτωχοδιαβόλων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΤΟ ΔΙΑ ΣΟΥ ΙΑΚΧΕ..
    ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ) και ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ…ΣΩΣΟΥΝ…!!!
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ» Ο... ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ…;;;

    Ο «πνιγμένος» από τα μαλλιά του πιάνεται…
    Προ ημερών ο Τσίπρας σύστησε εξεταστική για τον άλλοτε Πρωθυπουργό τον (Γιωργάκη), πού κέρδισε τις εκλογές, εξαπατώντας τον «πάνσοφο» Ελληνικό λαό πού διαθέτει «αλάθητο πολιτικό αισθητήριο», με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» και αντί για λεφτά μας οδήγησε προγραμματισμένα και με σκοπό στο μνημόνιο πού εξήγγειλε από το Καστελόριζο…

    Χθές ο υπ. Πρωθυπουργός της χρεωκοπίας (Τσίπρας) υποδέχθηκε «εν χορδαίς και οργάνοις» τον πιο αποτυχημένο Έλληνα Πρωθυπουργό (Γιωργάκη), ο οποίος σημειωτέον (αναγκάστηκε να παραιτηθεί, κάνοντας το πρωτοφανές, υποβάλλοντας την παραιτησή του στον τότε Αρχηγό της Αξ. Αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά), προκειμένου να αξιοποιήσει τις γνώσεις-εμπειρίες και γνωριμίες του και ακούσατε-ακούσατε, για να βγούμε από την… κρίση…!!!
    ********
    Αλλωστε οι περισσότεροι σύμβουλοί του προήχθησαν σε συμβούλους είτε του Αλ. Τσίπρα είτε του Ι. Δραγασάκη, είτε του Βαρουφάκη.
    ********
    Όπως σημειώνει ο Βηματοδότης:
    ********
    Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν τις προσεχείς ημέρες μάθαινα ότι ο κ. Παπανδρέου έχει αναλάβει έναν ρόλο στο ζήτημα που λέγεται διαπραγμάτευση χωρίς να υπάρξει καμία κυβερνητική ανακοίνωση, χωρίς καν να το αντιληφθεί η… Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ…!!!
    ********
    Να το δούμε και αυτό, το τσίρκουλο από τους Τσιπροσυριζαίους…
    ********
    Άλλωστε «η πενία τέχνας κατεργάζεται».
    ********
    Προσέξτε το παράθυρο πού είναι ανοιχτό, για εύκολη διαφυγή στο κήπο πού περιμένει το... ελικόπτερο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. «ΞΕΜΕΙΝΕ» ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ…ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ…!!!
    ΝΕΕΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΙΑΧΤΡΟ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…!!!

    Πήγε για Πάσχα στην Αιδηψό προφανώς στη μαμά της Λίνα Αλεξίου, πρώην σύζυγο του μπαμπά της Ν.Κωνσταντόπουλου (θα θυμάσθε πού έπαιρνε παράνομα επίδομα ανηλίκου για την Ζωή επί 18 Χρόνια μετά την ενηλικιωσή της) και εκεί ξέσπασε την υστερία της.

    Ξεφούσκωσε το λάστιχο του αυτοκινήτου της και σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο και απαίτησε από τον υπάλληλο να της το αλλάξει.
    ********
    Ο υπάλληλος της είπε ότι εδώ είναι βενζινάδικο, δεν είναι βουλκανιζατερ, δεν έχει τα εργαλεία και η Ζωή έξαλλη και υστερική του απάντησε:
    ********
    «Ξέρεις ποια είμαι εγώ δώσε το όνομά σου να πώ στο αφεντικό σου να σε… απολύσει»...!!!
    ********
    Ο υπάλληλος της απάντησε «γιατί να σου το δώσω τι έκανα και εσύ τι είσαι αστυνομικός»;;;.
    ********
    Της φούσκωσε –δεν το άλλαξε- το λάστιχο και ή Ζωή έξαλλη επανήλθε και την επόμενη μέρα επαναλαμβάνοντας την απαίτησή της να της αλλάξει το λάστιχο και επαναλαμβάνοντας τις απειλές για απόλυση του υπαλλήλου από το βενζινάδικο.
    ********
    Στο περιστατικό ήσαν παρούσες και δύο γυναίκες πού «τράβηξαν» το επεισόδιο με το κινητό και η Ζωή μπήκε βίαια στο αυτοκινητό τους και κατέστρεψε το υλικό φωνάζοντας ότι είναι παράνομο και θα τις πάει στον Εισαγγελέα…
    ********
    Στη περιπτωσή της η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…
    ********
    Ούτε ψυχίατροι, ούτε ειδικοί ψυχοθεραπευτές μπορούν να επέμβουν και να φέρουν αποτέλεσμα.
    ********
    Το προβλημά της δυσεπίλυτο, δεν φεύγει από την Βουλή εκεί την «βρίσκει» ολημερίς και εκεί ξεσπάει τα ψυχολογικά της προβλήματα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΝΔ !
    ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ
    ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ "ΕΒΡΕΞΕ" ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ !
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗ "ΞΑΝΑΒΡΑΧΤΟΥΜΕ" ΠΑΜΕ ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΜΟΥΣΚΕΜΑ".
    Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΥΠΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΛΑΝΣΑΡΕΙ.
    ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η "ΒΡΟΧΗ" ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ Η "ΒΡΟΧΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ".
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ "ΒΡΑΧΟΥΜΕ" ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΜΑΣ, ΡΕ ΚΟΥΤΟΙ Ε ΚΟΥΤΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ !!!!!!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΟΥΡΔΕΣ!!!
    ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ