Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Η ΧΩΡΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ...


  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


  ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; 



Κι ενώ τα διεθνή ΜΜΕ δημιουργούν εικόνα ελληνικής τραγωδίας με την αποκάλυψη ότι η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε να καθυστερήσει την πληρωμή δόσεων του ΔΝΤ στο σκηνικό εμφανίζεται ξαφνικά ο Καραμανλής μετά από χρόνιας σιωπής και κατάνυξης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε εκτάκτως ραντεβού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Εντός και εντός δημιουργείται κλίμα έκτακτης ανάγκης και ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Οπως όλα δείχνουν θα επιχειρηθεί ανατροπή της κυβέρνησης εάν δεν προσέξει ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα, ίσως και τις επόμενες ώρες.

Απέρριψε το ΔΝΤ την άτυπη προσέγγιση της Αθήνας για καθυστέρηση πληρωμής της δόσης προς το Ταμείο, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, Έλληνες αξιωματούχοι προσέγγισαν σχετικά το ΔΝΤ, γεγονός που αναδεικνύει την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα οικονομικά της χώρας, αλλά πήραν απάντηση ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό.

Σύμφωνα με αξιωματούχους που ενημερώθηκαν για τις συζητήσεις και από τις δύο πλευρές, η Αθήνα πείστηκε να μην προχωρήσει σε συγκεκριμένο αίτημα αναβολής προς το Ταμείο. Οι FT αναφέρουν πως οι συζητήσεις (που έλαβαν χώρα στις αρχές του μήνα) είναι μια ένδειξη πως η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει δυσκολίες να βρει αρκετά κεφάλαια ώστε να συνεχίσει να πληρώνει κανονικά μισθούς και συντάξεις και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις προς τους δανειστές.

Αξιωματούχοι του ΔΝΤ έχουν επανειλημμένως δηλώσει πως ένας ανασχεδιασμός των πληρωμών, μπορεί να έρθει μόνο στο πλαίσιο ενός εντελώς νέου (από επαναδιαπραγμάτευση) προγράμματος διάσωσης.

Πηγή:www.capital.gr


1 σχόλιο:

  1. Η κυβέρνηση έχει την μεγαλύτερη αποδοχή από τον Ελληνικό λαό που είχε ποτέ Ελληνική κυβέρνηση . Όσοι προσπαθήσουν να την ανατρέψουν θα φάνε τα μούτρα τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ