Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΙΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ



του Αντώνης Γρυπαίου. Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

Προς:
Εξοχώτατον Κύριον Πρωθυπουργό
Μέγαρο Μαξίμου

Θέμα: ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,
Ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται σε σχεδιασμένη (από τη παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ) χρεοκοπία, ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, φεύγει για τις τσέπες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, & ΣΟΡΟΣ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Των Κοσμοκρατόρων& Πλανηταρχών), ενώ ο Ελληνικός Λαός πεινάει.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, προς ενίσχυση των οικονομικών του Κράτους, εισηγούμαι την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των μεταλλείων ΧΡΥΣΟΥ της Χαλκιδικής.
ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, αλλά ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Εδώ βρίσκεται το πολύ χρήμα, και όχι στις 100 δόσεις, και στις διάφορες φορολογίες-χαράτσια.Τα χαράτσια ΜΟΝΟ στο φτωχό Λαό, (πόπολο), θεωρούνται ψιλο-εισοδήματα για το Κράτος. Με την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, και οι μεταλλωρύχοι θα έχουν δουλειά, και το περιβάλλον θα προστατεύεται μερίμνει του Κράτους, και ο ΧΡΥΣΟΣ θα ρέει στα κρατικά ταμεία.

ΜΟΝΟΝ έτσι θα ξεχρεώσουμε!!!!

Μην περιμένετε να σωθούμε ΜΟΝΟΝ από τις διάφορες φορολογίες στο πόπολο!

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο, που μας χάρισε ο καλός ΘΕΟΣ!!! Απλώς χρειάζεται στιβαρά πολιτική ηγεσία. Ο καλός ΘΕΟΣ χάρισε το πλούτο στους Έλληνες, και εσείς οι πολιτικοί τον δώσατε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και την συνοδεία αυτού!

Τώρα ο ΧΡΥΣΟΣ πηγαίνει κατά 95% στην ΚαναδικήEL-DORADO ( ROTHSCHILD), και 5% στην Ελληνικός Χρυσός. (Μπόμπολας).

Αυτές τις συμβάσεις υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη – ΓΑΠ – Πάχτα.


Ανάξια πολιτική ηγεσία, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε, και εσείς δίνετε το χρυσό στο Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;;;;;;;;;; Έκαναν την Ελλάδα Κράτος-αποικία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Σήμερα οι μεταλλωρύχοι – εν αγνοία τους- αγωνίζονται για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.


Ο ΧΡΥΣΟΣ που παράγουν εξάγεται για τις τράπεζες των Επικυρίαρχων της Γης, δανειστών της Ελλάδος, και εμείς οι Έλληνες μένουμε με το κυάνιο, και τα καμμένα δάση στο χέρι!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία υποκινεί όλες τις διαδηλώσεις και άλλες φασαρίες, για να κλέψει το ΧΡΥΣΟ και τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, όπως έκαναν το 2008.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έκαψαν την Ελλάδα το 2008 για το ΧΡΥΣΟ- τους αγωγούς, και τον υπόλοιπο ορυκτό πλούτο. ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ λοιπόν εδώ και τώρα, για να ξεχρεώσουμε, και να δούν άσπρη μέρα τα παιδιά μας και τα εγγονάκια μας. Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας χρεοκόπησαν και έφεραν εδώ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να μας κλέψουν το ΧΡΥΣΟ!!!

Οι μεταρρυθμίσεις που ζητάνε οι γύπες δανειστές -«Θεσμοί», δεν είναι η λιτότητα, αλλά να γίνουμε κυρίαρχοι στη χώρα μας, όπως οι Τούρκοι…….
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ εδώ και τώρα του ορυκτού πλούτου, για να υπάρξει ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ