Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ...


 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ;
 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ;

 Μια κραυγή οργισμένου αναγνώστη του blog 

Ανώνυμος είπε ...

2 Απριλίου 2015 - 2:08 μ.μ.

 Ήμουν νέος και γέρασα. Το πρόβλημα με την αύξηση της στάθμης της λίμνης Κερκίνης και του Ανατολικού αναχώματος υπάρχει εδώ και είκοσι τουλάχιστον χρόνια και αυτά τα πουστ@ριά μέχρι σήμερα δεν κάνανε ούτε ένα έργο.


 Όσο για τις πλημμύρες των χωραφιών μαθηματικά ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί με τις προσχώσεις όλων των ποταμών άρα και του Στρυμόνα και τον μη καθαρισμό της κοίτης του Στρυμόνα στις ευάλωτες περιοχές τριγύρω δηλαδή από την παλιά Λίμνη του Αχινού. 

Αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα οι πολικτικοί μας άρχοντες Δήμαρχοι . Νομάρχες τουλάχιστον ήταν κατώτεροι των περιστάσεων αλλά και πως να μην ήταν αφού το κριτήριο εκλογής τους ήταν να είναι κομματόσκυλα όσο ποιο μεγάλο τόσο ποιο πολλές πιθανότητες είχε να τον βάλουν υποψήφιο και να εκλεγεί. Τώρα όσο για τον κόσμο που ψήφιζε τι να πω το ποιο ελαφρύ είναι αστείρευτη χαχολία , βλακεία και ηλιθιότητα.Το ποιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτός ο τιτανοτεράστιος με την απύθμενη βλακεία( ή μάλλον κουτοπονηριά) ο για πολλά πολλά χρόνια δυστυχώς Νομάρχης ο Καρυπίδης ο οποίος κατάγεται από τον Αχινό.

Στον Αχιν΄μεγάλωσε και ήξερε από πρώτο χέρι το πρόβλημα της κοίτης του Στρυμόνα ,δεν ήταν Σερραίος αστός δηλαδή. Αλλά γιατί να κάνει κάτι μπορούσε να δει πέρα από την μύτη του ήταν δεξιός αυτό ήταν το μόνο διαβατήριό του, και εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι έκανε πάρα πολλά αλλά μόνο για τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Σωθήκανε οικογενειακώς νομίζει δε ότι έσωσε και τον νομό και μάλιστα έβαλε και τον γιο του στην πολιτική να συνεχίσει το έργο του. ¨αντε στο διάβολο όλοι σας γαμιόλες και πολιτικές πουτάνες. 

Και τώρα όλοι οι αγρότες θα πρέπει να στραφούν κατά όλων αυτών ως εκπροσώπων του κράτους και κατ επέκταση και στο Κράτος με ομαδικές αγωγές για παραλείψεις τους σχετικά με την αντιπλημυρική θωράκιση της πεδιάδος των Σερρών.

4 σχόλια:

  1. Υπάρχουν Εισαγγελείς; Που είναι οι δικηγόροι των Σερρών να συμβουλευσουν τους αγρότες για τα δικαιώματά τουςκαι των περαιτέρω χειρισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ???
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΥΜΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕΡΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕ.
    ΝΑΙ, ΑΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν μεταξυ Σιμογλου κ Μωυσιαδη ψηφιζουν το κομπλεξικο, οταν ελεω τηλεμαγειρισας ψηφιζουν τη κουμπαρα της κας Βικυς, οταν μονοτονα ψηφιζουν τους επαγγελματιες που μονο εισπρατουν κ δεν προσφερουν τοτε αδιαμαρτυρητα αποδεχθειτε τις συνεπειες κ μην αναφερετε ματαια αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βγάλουν αμέσως ανακοινώσεις για το θέμα αυτό η ΝΟΔΕ και η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ λέμε τώρα(περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς) των Σερρών να κατηγορήσουν την κυβέρνηση για το μπούκωμα του Στρυμώνα γιατί σιωπούν; Επίσης και οι λοβοτομημένοι του κόμματος του σχιζοφρενή με το κόκκινο κασκόλ (ο χαρακτηρισμός του δημοσιογράφου Χίου) ΓΑΠ.
    Επιπροσθέτως αυτοί οι συνωνόματοι του ποταμιού. Τι διάολο αλληλεγγύει στα ποτάμια δεν έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ