Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

IΣΤΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤOY ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ


     Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
                                           



Adolf Hitler :  O άνθρωπος που πολέμησε τράπεζες και σιωνιστές. O άνθρωπος που κατήργησε  τον τόκο, κατάσχεσε την παράνομη περιουσία των τραπεζιτών, των διεφθαρμένων μεγαλοεπιχειρηματιών και έκλεισε τις μασονικές στοές.



9 σχόλια:

  1. Μπραβο στον υπουργό αγροτικής αναπτυξης που έβαλε στη θέση της σημερα την ξυνη.μπραβο υπουργέ καλα την έκανες.τι νομιζες κυρά ξυνη.οτι έχεις απέναντι σου κανένα σερραιο υποτακτικο που του κουνας το δάχτυλο και τρέμει μην τον σκισεις απ´το κανάλι σου?μπραβο και στον δήμαρχο Νώτα που της είπε εγω συντονιζω την συζήτηση περίμενε.μπαστα μανταμ που πας.κατσε καταης που μιλάς.αντε μπραβο.αυτο το λέω εγω.πολυ γουστάρουμε να σε βλέπουμε να γαυγιζεις κυρά ξυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ (ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ) ΟΙ «ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ» ΤΩΝ Μ.Μ.Ε., ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…!!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΤΣΙΠΡΟΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΩΝ» ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ… «ΒΙΟΛΙ» ΤΟΥΣ…!!!

    Μερικοί δημοσιογράφοι φαίνεται ότι ζήλωσαν το δόξα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου (του γνωστού, Γαβρίλου καλέ) και τον συναγωνίζονται σε Τσιπροσυριζαίϊκες «μπαρουφακίες» για να στηρίξουν την Κυβέρνηση και να πείσουν τον αφελή κοσμάκη ότι «το κρέας είναι…ψάρι».
    Άλλοι από επαγγελματικά συμφέροντα άλλοι πιθανόν να αισθάνονται «εκλεκτική συγγένεια» με τον Γαβρίλο, άλλοι δε και τα... δύο μαζί…!!!

    Να, το «Radio Madouro» του Χατζηνικολάκη δίνει καθημερινά και επι 24ώρου βάσεως τα ρέστα του σε όλες τις ζώνες, υπέρ της Τσιπροκυβέρνησης της καταστροφής…!
    ********
    Σώνει και καλά, προσπαθούν να βρούν τρόπους ομαλής διαφυγής του Τσίπρα ό οποίος από τη κατάργηση με μία υπογραφή του μνημονίου και ένα σωρό άλλες ανεκπλήρωτες προεκλογικές «βαρουφακίες», τις οποίες ασφαλώς και δεν μπορεί να εκπληρώσει, γονάτισε στα τέσσερα σε όλες τις απαιτήσεις της τρόϊκας και το σπουδαιότερο:
    ********
    Την ώρα πού η Κυβέρνηση Σαμαρά έβγαινε από το μνημόνιο η Τσιπροκυβέρνηση μας ξαναβάζει ξανά μέσα , με νέο μνημόνιο και με επαχθέστερους όρους…!!!
    ********
    Ο κωμικός Υπουργός Βαρουφάκης, έχει γίνει το «ρεντίκολο» της Ευρώπης και ο Σόϊμπλε το χαρακτήρισε… «ανόητο και αφελή»…!!!
    ********
    Το "Der Spiegel" γράφει:
    ********
    «Διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα - Φέρτε ψυχίατρο…»!!!
    ********
    Αυτοί είναι πού μας Κυβερνάνε, το προδίδουν άλλωστε τα «σκίτσα» τους, ότι οι άνθρωποι είναι της πλάκας.
    ********
    Εκτός και αν θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στη πτώχευση να γυρίσουμε στη δραχμή, σύμφωνα με εκείνα τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα πού «πόνταραν» δις $, στη πτώχευση της Ελλάδος, τους χάλασε τη συνταγή ο Σαμαράς και τώρα έρχεται η μεγάλη ευκαιρία με τον Τσίπρα να κερδοσκοπήσουν.
    ********
    Το μέγα θέμα όμως έιναι, ότι οι «ναυλωμένες Ουκρανέζες» των ΜΜΕ επιχειρούν να γλιτώσουν τον Τσίπρα από την διαφυγή με αεροπλάνο, αποκρύπτουν την αλήθεια από τους αφελείς πού τον ψήφισαν και για να κερδίσουν χρόνο, παρουσιάζουν τις «κωλοτούμπες» του Τσίπρα ως… «ΘΡΙΑΜΒΟ»…!!!
    ********
    Αν, το παγκόσμιο ρεζιλίκι του ενδεδυμένου σαν «τσάτσου» σε Κολομβιανό μπουρδέλο, Βαρουφάκη με όσες «βαρουφακίες» εκστομίζει τις είχε υποστεί Υπουργός άλλης Κυβέρνησης, τα «δωσίλογα» δημοσιογραφάκια και λοιπές «ναυλωμένες Ουκρανέζες» των ΜΜΕ, θα είχαν ξεσηκώσει ξεσηκώσει τις πέτρες για την Εθνική ντροπή, ενώ τώρα τις γελοιοπρέπειες και «βαρουφακίες» τις βαφτίζουν…Εθνική υπερηφάνεια.
    ********
    Ότι και να κάνουν, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ δεν θα γλιτώσουν τον Τσίπρα και το κατσαπλιάδικο ασκέρι του, από την απόδραση με αερολάνο.
    ********
    Θα τον «αποδράσουν» πρώτοι αυτοί που τον ψήφισαν:
    ********
    Αν κωλοτουμπιάσει και «ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ» στις προεκλογικές του υποσχέσεις θα τους έχει εξαπατήσει κατά τον πλέον άθλιο τρόπο, αν πάλι εφαρμόσει το προγραμά του, η Ελλάδα θα πτωχεύσει οπότε και πάλι οι δυστυχισμένοι, πάμφτωχοι και πεινασμένοι εξαπατηθέντες θα τον στείλουν στον αγύριστο.
    ********
    Η Ελλάδα δεν θα γίνει Β.Κορέα του ανθρώπινου σούργελου, Κιμ Γιονγκ Ουν.
    ********
    Χαρακτηριστική η δήλωση του Αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στη Κ.Ε του κόμματος:
    ********
    «Εμείς δεν θέλουμε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ ως θύμα ανατροπής.
    Είναι ένοχος εξαπάτησης.
    Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να πιει το ποτήρι των συνεπειών αυτής της εξαπάτησης γουλιά γουλιά»…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνεις ή τι πίνεις και δεν μας δίνεις ???

      Διαγραφή
  3. http://publicspending.net/greece/tabgreece-el.php?uri=http://publicspending.net/resource/paymentAgents/045981548

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;

      Διαγραφή
  4. Και ποιος ηταν ο λαος του; οι βρωμογερμαναραδες . Αυτο το βρωμογουρουνο ο χιτλερ ελεγε για τον σιωνισμο ενω οι ροτσιλντ και ροκφελερ ηταν οι χρηματοδοτες του . Τους εκανε μαγκες τους εβραιους στο τελος , εγινε και το ονειρο τους πραγματικοτητα που ειχαν αιωνες, πηγαν στην ιερουσαλημ.

    Βληματα ε βληματα , που μασατε οτι σας σερβιρουν .

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΩΤΗ , ΘΑ ΣΧΙΣΕΙΣ ΤΟ KALTSON ...

      Ο ΡΟΤΣΙΛΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΤΟΚΟ. ΔΕΝ "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ" ΑΝΕΞΟΔΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΙΤΛΕΡ. ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.

      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

      ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΩΤΗ, ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

      Διαγραφή
  5. Ιακχουλη Γαζωρος - Αγροτικός 0-2 Αμπελόκηποι - ΠΑΝΣΕΡΡΑIΚΟΣ 0-1 ένα βήμα πιο κοντά στο απόλυτο κλαρίνο. Στα έλεγα από την αρχή της χρονιάς, φέτος δεν σε πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ιακχουλη μεγκλας σε απολυτη διαλυση.γαζωρος σκατα.τον πηρε τον εκανε σκατα.επιμελητηριο σκατα.το πηρε το εκανε σκατα.ανυπαρκτο παντου.ζαχαρεως θα επαιρνε.αυτοκινητοδρομιο θα επαιρνε.αμφιπολη θα εστεινε τσαντηρι εκει.δημοπρατηριο θα εφτιαχνε.β βιπε θα εφτιαχνε.αεροδρομιο θα εφτιαχνε.τι εγινε θα τον σχολιασει κανεις.ενα απολυτο τιποτα.οι διαφημησεις του καλαθιου με τον βασιλακη σπικαζ παει και ερχετε στα καναλια.στα σαιτ ολα μπαινεις επιμελητηριο παντου.τι εγινε εσυ κατα τα αλλα δικαιε ιακχε θα πεις τιποτα.τουλαχιστον στο δικο σου δεν εχει διαφημηση επιμελητηριο.αρα μπορεις πιστευω να σχολιασεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ