Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

MHN ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ

ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ - ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ (video)




 Στην απαξιωτική συμπεριφορά από τους εκπροσώπων των δανειστών αναφέρθηκε σε ομιλία της η Ελενα Παναρίτη, στενή συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, η οποία συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ.

«Αυτό οφείλεται στο ότι από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, το 2010, μας είχαν πιάσει λίγο αδιάβαστους και ποτέ δεν άλλαξε η συμπεριφορά τους έκτοτε» είπε και αποκάλυψε ότι μια από τις αντιδράσεις τους στο πρόβλημα ρευστότητας  ήταν η πρόταση να μην πληρωθούν οι μισθοί για 1-2 μήνες!

«Οταν λέμε ότι έχουμε πρόβλημα ρευστότητας και μας απαντούν "μην πληρώσετε και κανένα μισθό για 1-2 μήνες, μείνετε χωρίς μισθούς για 1-2 μήνες", είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στις συζητήσεις, αλλά και του τρόπου που οι δανειστές αντιμετωπίζουν το ελληνικό ζήτημα».

Αναφερόμενη η Ελενα Παναρίτη στα στελέχη της Κομισιόν, έκανε λόγο για ένα «συνονθύλευμα γραφειοκρατών», ενώ για τα στελέχη της ΕΚΤ τόνισε ότι «είναι τραπεζίτες που έχουν στο νου τους μόνο τα νούμερα».

«Αυτοί που έχουν έρθει να μας βοηθήσουν έχουν στηριχθεί σε παράξενους τρόπους που δουλεύουν και δεν βοηθούν ακριβώς. Αλλοι λένε να δουλέψουμε τις μεταρρυθμίσεις και να το κάνουμε με άλλους εταίρους που στην πραγματικότητα δεν βοηθούν. Βλέπουν το πρόβλημα με παράξενο τρόπο, όταν λένε μην πληρώσετε μισθούς για δύο μήνες», σημείωσε η Ελενα Παναρίτη απαντώντας σε ερωτήματα που δέχθηκε στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Deree


Οσον αφορά στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις αναφέρθηκε στις πρόωρες συντάξεις τονίζοντας ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν περιστατικά όπου λαμβάνονται συντάξεις, πολύ νωρίτερα από το όριο ηλικίας.

«Είναι ντροπή να υπάρχουν συνταξιούχοι 45 και 46 ετών. Υπάρχουν ακόμη και σήμερα συνταξιούχοι στα 45, αυτό πρέπει να σταματήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H ίδια με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών το απόγευμα της Παρασκευής διευκρίνισε πως «οι συγκεκριμένες αναφορές, στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης, σχετίζονταν με τη στάση των δανειστών σε περιόδους πριν από το 2015. Ως εκ τούτου, τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».



Βαρουφάκης: «Είναι ντροπή και να το λέτε!»

Νωρίτερα πάντως κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών είχαν επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι η επίμαχη πρόταση ειπώθηκε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με το Brussels Group. Από το υπουργείο Οικονομικών διευκρίνισαν ότι το περιστατικό αυτό δεν έγινε μέσα στη συνεδρίαση αλλά στο περιθώριο των επαφών στις Βρυξέλλες παρουσία του Γ. Βαρουφάκη.

«Είναι ντροπή και να το λέτε» φέρεται να ήταν η απάντηση του Γ. Βαρουφάκη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Και λίγο αργότερα το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο δεν διέψευδε τη διατύπωση της επίμαχης πρότασης, αλλά σημείωνε απλά ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν μπήκε ούτε μια φορά στο δίλημμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπ. Οικονομικών ήταν η εξής:

«Το Υπουργείο Οικονομικών και η ελληνική κυβέρνηση δεν μπήκαν ούτε μια φορά στο δίλημμα αν θα πρέπει να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις ή δανειακές υποχρεώσεις και φυσικά δεν πρόκειται να μπουν ούτε και στο μέλλον.

«Τέτοια διλήμματα στις δημοκρατίες είναι εκτός πραγματικότητας. Καθημερινά, άλλωστε, διαψεύδονται οι Κασσάνδρες, αφού αποπληρώνονται κανονικά οι χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της χώρας, χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις εσωτερικές πληρωμές».


10 σχόλια:

  1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ;ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟΙ! Έρευνα του ΣΔΟΕ για Λαλιώτη και Βάσω Παπανδρέου!
    Το «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει ότι το ΣΔΟΕ διενεργεί επείγουσα έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό του Κώστα Λαλιώτη, της Βάσως Παπανδρέου και του Ανδρέα Μακρυπίδη.

    Επίσης η εφημερίδα υποστηρίζει ότι εισαγγελέας διενεργεί έρευνα για το πώς η Εθνική Τράπεζα πούλησε την «Πανγαία» με ακίνητα αξίας 1 δισ. ευρώ σε ιδιώτη που πλήρωσε μόλις 36 εκ. ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ΄ΓΙΝΕ! ΑΦΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΛΕΝΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Έως 20% το μαχαίρι στο μέρισμα του Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων
    Περικοπές που αναμένεται να φτάσουν το 20% σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, πρόκειται να προκύψουν στα μερίσματα που χορηγούνται στους περίπου 230.000 μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), λόγω κατάρρευσης του Ταμείου.

    Το υπουργείο Εργασίας, φαίνεται ότι δεν μπορεί να καλύψει το σύνολο του ανοίγματος που αναμένεται να έχει για φέτος το Ταμείο και το οποίο υπολογίζεται ότι θα κυμανθεί από τα 130 εκατ. ευρώ έως τα 160 εκατ. ευρώ το πολύ. Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι το Ταμείο έχει ήδη καλύψει τις ανάγκες του για το μήνα Απρίλιο, ενώ για το μήνα Μάιο έχει άνοιγμα 5 εκατ. ευρώ, στο υπουργείο Εργασίας προσανατολίζονται να καλύψουν μέρος από τις συνολικές ανάγκες του ΜΤΠΥ.

    Το υπόλοιπο θα καλυφθεί από μείωση δαπανών, άρα από μείωση μερίσματος. Στην περίπτωση που το υπουργείο Εργασίας, δεν στήριζε καθόλου το Ταμείο, οι περικοπές θα έφταναν το 30%, ενώ τώρα εκτιμάται ότι μπορεί να περιοριστούν στα επίπεδα του 15 - 20%. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ξεκάθαρη περικοπή σύνταξης, για την οποία το υπουργείο Εργασίας κατηγορεί την προηγούμενη ηγεσία.
    Ειδικότερα, από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης, αποτυπώνεται ανάγλυφα το στραγγάλισμα που υπέστη το ΜΤΠΥ, από το 2012 έως σήμερα, ως εξής:

    * Από το κούρεμα των ομολόγων, το Ταμείο έχασε το 2012, περίπου 78 εκατ. ευρώ.

    * Την επόμενη τριετία, χάθηκαν άλλα 77 εκατ. ευρώ από επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και σε ομόλογα.

    * Οι ανάγκες του Ταμείου για την μηνιαία καταβολή μερίσματος ανέρχονται σε 39 εκατ. ευρώ. Τα έσοδά του όμως, από ασφαλιστικές εισφορές, ανέρχονται στα 23 εκατ. ευρώ μόλις. Το κενό αυτό καλυπτόταν την τελευταία τριετία, μέσω της άντλησης ρευστού από τα αποθεματικά του Ταμείου, τα οποία όμως εξαντλήθηκαν

    * Έως 31.12.2014 σημαντική προσθήκη, παρείχαν και τα έσοδα από τον κοινωνικό πόρο που λάμβανε το Ταμείο και τα οποία ανέρχονταν περίπου στα 8 εκατ. ευρώ το μήνα. Από 1.1.2015 όμως ο κοινωνικός πόρος καταργήθηκε, με συνέπεια να χαθούν και τα έσοδα αυτά.

    * Εξαιτίας της πολιτικής των μνημονίων, «πάγωσαν» οι προσλήψεις στο δημόσιο την τελευταία τριετία, ενώ αυξήθηκαν οι συνταξιοδοτήσεις. Αποτέλεσμα ήταν να περιοριστούν τα έσοδα του Ταμείου, αλλά να αυξηθούν οι δαπάνες του.

    Αποτέλεσμα ήταν το Ταμείο από τα 96 εκατ. ευρώ που ήταν το έλλειμμα που κατέγραψε το 2014, να προβλέψει έλλειμμα για το τρέχον έτος που μπορεί να υπερβεί τα 227 εκατ. ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του ΜΤΠΥ, απέστειλε επιστολή προς την ΓΓΚΑ πριν από μερικές ημέρες, με την οποία εξέθετε αναλυτικά την κατάσταση και ζητούσε τη συνδρομή του υπουργείου Εργασίας, για να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη καταβολή των μερισμάτων στους δικαιούχους.

    Το υπουργείο Εργασίας, προσανατολίζεται να στηρίξει το Ταμείο είτε με αποδέσμευση κονδυλίων από το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ) και το οποίο αποτελεί στην ουσία έναν ασφαλιστικό «κουμπαρά», είτε μέσω έκτακτης κρατικής χρηματοδότησης.
    ο πραγματικος πινοκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ!Ο Τσίπρας συγκαλεί το οικονομικό επιτελείο
    Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει συγκαλέσει για τη 1 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, απόντος του Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος βρίσκεται στο Κόμο της Ιταλίας.

    Η υστέρηση των εσόδων, η πορεία της οικονομίας και όλα τα... μηνύματα που έχουν λάβει από το Brussels Group αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στη σημερινή συνεδρίαση.

    Ηδη μάλιστα ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, με την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου.
    manolito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την αίσθηση ότι ο Τσίπρας εφαρμόζει κατά γράμμα τα διδάγματα του πολιτικού που μιμείται ασύστολα. 1. Οι βάσεις φεύγουν/μνημόνιο τέλος. 2. Αρπαγή των αποθεματικών ΙΚΑ , 1984/αρπαγή αποθεματικών όλων των ταμείων , 2015. 3. Συγκέντρωση αναλωσίμων γύρω του που θα απολύονται για να φορτωθούν τις αποτυχίες τότε/ Βαρουφάκης, Φλαμπουράρης, Κατρούγκαλος κλπ, τώρα. . 4. Υποδαύλιση του αντιαμερικανισμού/του αντιγερμανισμού , επειδή ο καλός λαϊκιστής γνωρίζει ότι ο Λαός χρειάζεται εξωτερικό εχθρό για να καταπίνει αμάσητες τις κορόνες της προπαγάνδας. Αναρωτιέμαι αν η μη πληρωμή μισθών της κας Παναρίτου θα αποτελέσει την θρυαλλίδα για το νέο Κούγκι. bill gold

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ «ΧΑΡΟΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ και ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ «ΤΑΡΤΑΡΑ» ΤΟΥ …ΑΔΗ…!!!
    ΨΑΧΝΟΥΝ «ΑΛΛΟΘΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΤΟΥΣ…ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ…!!!

    Ναι, ναι, όμηροι των ανεκπλήρωτων προεκλογικών τους υποσχέσεων και της κατάφωρης, κραυγαλέας, απροκάλυπτης, διαβόητης, και σεσημασμένης ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του Ελληνικού λαού, Τσίπρας-Βαρουφάκης και όλο το ασκέρι της Τσιπροκυβέρνησης ψάχνουν εναγωνίως «άλλοθι», να φορτώσουν τη πτώχευση της Χώρας στους Γερμανούς, μπας και γλιτώσουν το λυντσάρισμα και την απόδραση από το Μαξίμου με ελικόπτερα…Super Puma…!!!

    «Ανακάλυψαν» (λες και δεν ήξεραν) ότι όσες «βαρουφακίες» έλεγαν δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδεκτές από τους εταίρους, ή ότι χωρίς τη χρηματοδότηση της Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας η Ελλάδα θα πτωχεύσει και τώρα προ του αδιεξόδου βρήκαν «εχθρό», ΟΧΙ αυτή τη φορά τη Μέρκελ, αλλά το Σοϊμπλε στο πρόσωπο της Γερμανίας προκειμένου, να δείξουν ότι αντιστάθηκαν αλλά οι Γερμανοί θέλουν να τούς καταστρέψουν.
    ********
    Και βέβαια, όσοι «χαχόλοι» πιστέψουν τον Τσίπρα να αποτελέσουν προ πάντων ασπίδα… σωτηρίας του…!!!
    ********
    Το έχουμε ξαναγράψει, ο Τσίπρας είτε τα βρεί με τους εταίρους θα εξοργίσει όσους τον ψήφισαν διότι δεν θα μπορεί να εκπληρώσει όσα υποσχέθηκε ,είτε δεν τα βρεί οπότε θα πτωχεύσουμε όριστικά και με βούλα, όπότε πάλι θα τους ξεσηκώσει με μοιραίο αποτέλεσμα, την «άτακτη αποδρασή του» από την Ελλάδα…
    ********
    Λίγος, πολύ λίγος ο Τσίπρας για Πρωθυπουργός, να του εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός την… τύχη του…!!!
    ********
    Όταν τον χαρακτηρίζαμε «πολιτικό βλαχάκι», μας έλεγαν υπερβολικούς…
    ********
    Η παρουσία του δίπλα στους Ευρωπαίους Ηγέτες είναι τραγική, μοιάζει σαν «υπηρετικό» προσωπικό δίπλα στους αφέντες του, άστε τα Αγγλικά του και ο τίτλος μιάς Τσιπροσυριζαίϊκης εφημερίδος:
    ********
    «Ο Τσίπρας στο…Παρίσι»…!!!
    ********
    Θυμίζει τη Τασούλα, πού πήγε υπηρέτρια σε ένα εφοπλιστικό σπίτι στο Λονδίνο και το καλοκαίρι που επέστρεψε για ένα μήνα διακοπές στο Χωριό, μιλούσε τα Ελληνικά με Αγγλική προφορά.
    ********
    Όταν δε την συνάντησε στο δρόμο ο Κυριάκος την ρώτησε τι «κάνει», η Κατίνα με προφορά Αγγλική είπε:
    ********
    «Είχα πάει να στείλω ένα γράμμα στο Λονδίνο, αλλά το Ταχυδρομείο…έκλασε»…!!!
    ********
    Και ο Κυριάκος απάντησε:
    ********
    «Ρε Κατίνα, αυτό δεν το κάνει το Ταχυδρομείο αλλά ο…Ταχυδρόμος»…!!!
    ********
    Με «βλαχοκουτοπονηριές» δεν Κυβερνάται ο τόπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καμμένος θα στείλει στον Τσίπρα ελικόπτερο "απάτσι" γιά να τον φυγαδεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ: Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη γιατί τις πρώτες πενήντα ημέρες της θητείας της δεν καταστράφηκε η χώρα.

    Το ΠΑΣΟΚ έπιασε στο "δούλεμα" την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ των Τσίπρα/Καμμένου/Βαρουφάκη, και έκανε το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με non paper της κυβέρνησης:

    Η κυβέρνηση με non paper προς τα ΜΜΕ καμαρώνει γιατί επί ενάμιση μήνα - από την ανάληψη των καθηκόντων της έως σήμερα - διαψεύδονται τα καταστροφολογικά σενάρια!
    Εμείς τι να πούμε;
    Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη γιατί τις πρώτες πενήντα ημέρες της θητείας της δεν καταστράφηκε η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακό είναι να στα χώνουν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ ???
      Προφανώς για αυτούς που κυβέρνησαν μαζί , ναι !!!

      Διαγραφή
  8. Οι 20 πρώτες απολύσεις της κυβέρνησης

    Την ώρα που η πρώτη αριστερή κυβέρνηση ξανανοίγει την ΕΡΤ, "αναβιώνοντας" 2650 συμβάσεις αορίστου χρόνου, προσλαμβάνει ξανά τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και επανασυστήνει την Δημοτική Αστυνομία, στο άρθρο 24 του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις, προβλέπει την "κατάργηση-εκκαθάριση" της Παράκτιο ΑΕ (όρος που θυμίζει το μαύρο στην ΕΡΤ) και πετά στο δρόμο τους 20 εργαζόμενους (μηχανικούς, οικονομολόγους και διοικητικούς) της εταιρίας.

    Η εταιρία «Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε.», είχε συσταθεί προς χάριν του Δημοσίου και υπό την εποπτεία του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με διάρκεια ζωής 99 έτη και με σκοπό τη διοίκηση, διαχείριση και αξιοποίηση δημοσίων και ιδιωτικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ακρωτηρίου Σουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Ιακχε τι θα γίνει με τον ψυχάκια που μετά τις εκλογές βρίσκεται σε παράκρουση όπως και ο αρχηγός του ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ