Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

IAKXOS ΚΑΛΕΙ "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ"

 ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ 3.700.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ


Η απάντησή μου  στο "Ουαοου" της "ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ"


o iakxos: ΠΑΕΙ ... "ΛΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ". ΠΑΤΡΙΩΤΗ: ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ... ΓΙΑ ΜΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΠΟΡΦΡΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ   Χαχαχαχαχα ,"...



Ικανοποιήθηκε το χρόνιο αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, για την υπογραφή και ολοκλήρωση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το ανάχωμα της λίμνης Κερκίνης. σύμφωνα με δηλώσεις της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. «Χρόνιζε, η υπογραφή προκειμένου να αρχίσει να υλοποιείται το έργο για χρήματα που υπήρχαν, 3.700.000 ευρώ, για πάρα πολλά χρόνια .

Μετά από παρέμβασή μου ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπέγραψε, μέσα σε τέσσερις μέρες, είναι συγκινητικό αυτό που έγινε και λυπάμαι που η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τα αυτονόητα», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η κυρία Κόλλια. H κατάσταση στο νομό Σερρών παραμένει επικίνδυνη, παρά την ύφεση του καιρού. Οι τρεις από τις επτά θύρες του φράγματος της Κερκίνης ανοίγουν κλιμακωτά, χωρίς ακόμη να προκληθούν επιπλέον πλημμυρικές καταστάσεις στο νομό Σερρών.



Λοιπόν αγαπητά μου "Μπουρσούκια" και ... "παρά" ... και "φράγκα" ... και "ευρουλάκια" , υπάρχουν και Υπουργό της Συγκυβέρνησης έχουμε και  Κυβερνητική βουλευτή έχουμε ,ΕΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ !!!!

13 σχόλια:

  1. Τη μελέτη παλι στον εαυτό του θα τη δώσει ο Μωϋσιάδης μεσω παρένθετων προσώπων; Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πεί η Κωνσταντοπούλου στο ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να φύγει από τη βουλή. Ρε πούστη μου δε γίνεται να ζώ σ΄αυτή τη χώρα όπου δεν υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός σε ένα Γίγαντα της πολιτικής. Στη ζωντανή Ιστορία της βουλής. Πως το τόλμησε ήθελα ναξερα, πόσο γεμάτη από ταπεινά αισθήματα πρέπει να ναι αυτή η κοπέλα και πόσοι τόνοι σκατά πρέπει να χωράνε στο κεφάλι της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αναπαυσει ο θεος τη ψυχη του.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα. Γιγαντιαία είναι η μαλακία σου και η τυρόπιτα που έχεις σφινωνμένη στο μυαλό σου. Θέλει και γραφείο το λείψανο.

      Διαγραφή
  3. Αχ Μαρια
    Μετά το Κουγγι ήρθε ο χορός του Ζαλόγγου καημένε ΚΑΜΕΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ Η ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΙ ΑΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΒΟΗΣ ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ε ΡΕ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ: http://www.defencenet.gr/defence/item/αραμπατζη-για κωνσταντοπουλου ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΕ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ. ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΚΕΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ .
    ΓΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Οι κυβερνητικές επιλογές προκαλούν νέα κρίση στο τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας

    Για πρώτη φορά συνεχίζεται η μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζες μετά το σχηματισμό μιας κυβέρνησης με σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Οι καταθέσεις υποχωρούν προς τα 135 δις ευρώ ενώ αυξάνονται ανησυχητικά και τα κόκκινα δάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κυβέρνηση, με πρόσχημα τον έλεγχο των τριγωνικών συναλλαγών με χώρες που δεν συνεργάζονται φορολογικά, η έχουν ευνοϊκότερο φορολογικό καθεστώς, θεσμοθετεί την "προληπτική φορολόγηση" με 26% στο σύνολο της συναλλαγής, το οποίο, υποτίθεται, θα επιστρέφεται μετά από έναν χρόνο εφόσον η συναλλαγή ελεγχθεί και βρεθεί "κανονική", με άγνωστα και υποκειμενικά κριτήρια.

    Το μέτρο στην πραγματικότητα απαγορεύει τις συναλλαγές με δεκάδες χώρες, αφού η παγίδα ρευστότητας, χρηματοοικονομικού κόστους και αυθαιρεσίας που δημιουργεί κάνει τέτοιες συναλλαγές αδύνατες. Ανάμεσα στις χώρες είναι και σημαντικοί εμπορικοί εταίροι (Κύπρος, Βουλγαρία, Ιρλανδία, Χόνγκ Κόνγκ) της Ελλάδας.

    Φαίνεται ότι σιγά σιγά η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να κλείσει τα σύνορα της χώρας, εφαρμόζοντας έμμεσα τακτικές περιορισμού και ελέγχων στις συναλλαγές. Σήμερα μία ομάδα χωρών, επιλεγμένων. Αύριο όλες οι υπόλοιπες.

    Η εσωστρέφεια και ο κρατικός έλεγχος της οικονομικής δραστηριότητας θα στραγγαλίσουν την Ελλάδα.
    (Αν δεν έχει φυσικά πεθάνει, πριν, από ξαφνικό θάνατο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΙΑΚΧΟ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε................ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ?
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ....ΜΕΤΈΩΡΟ..ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.......ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ....ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.....
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ .....ΜΟΜΑΣ .......
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.....ΟΧΙ ΑΧΟΥΡΙ......
    ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??????
    ΟΧΙ ........Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ''ΕΠΙΑΣΕΣ'' ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

    ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΘΕΙΑ 'ΕΠΙΘΕΣΗ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΡΑΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ.

    ''ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΠΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 40 ΧΡΟΝΩN?.''

    AN ΔΕ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡATIΑΣ, ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ KAI ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ.



    APOLITIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με την ευκαιρία ρε Ίακχε αυτός ο παριστάνων τον Δήμαρχο Σερρών, οι αντιδήμαρχοι εκ των οποίων ο μεγαλοτεράστιος Ηλίας και οι λοιποί δημοτικοί άρχοντες τρομαρα τους, δεν περπατάνε στην πόλη των Σερρών, οι δρόμοι της πόλης είναι βομβαρδισμένοι μετά το θεάρεστο έργο της τηλεθέρμανσης που τους ξέσκισε. Εκτός και αν είναι μόνο για τους τύπους ,για γιορτές και πανηγύρια και για γιορτές γυναικοκρατίας να φοράνε τις ποδιές και να χορευουν σαν αρκούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ