Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ...


   ΜΕ ΣΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ


o iakxos: ΓΙΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ...: ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΛΕΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Α.Ε."  "ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ" ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ Γ...

24 σχόλια:

  1. Ο και φοροφυγάς υπουργος ........Και μεσα σε ολα η σύζυγός του ΓΙΑΝΗ Δανάη νοίκιαζε τα πολυτελή σπίτια της σε Πλάκα και Αίγινα χωρίς άδεια και χωρίς να τα δηλώνει στην Εφορία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως τολμήσατε και προσφέρατε το Αιγαίο;

    Λίγο μετά από τον πόλεμο ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος υποδεχόμενος τον αμερικανό Τζέιμς Βαν Φλιτ και παρουσιάζοντας του το τιμητικό άγημα, του είπε: «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας». Χτες ο Πρόεδρος Πάνος, αρχηγός του δεξιού αντιμνημονιακού μπλοκ, υπουργός Άμυνας της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα, είπε προς την Αμερικανίδα υφυπουργό Εξωτερικών Βικτώρια Νούλαντ, μιλώντας της για το Αιγαίο: Ιδού η Θάλασσά σας!

    Ο πρωθυπουργός της πρώτης αριστερής κυβέρνησης Αλέξης Τσίπρας έχει χρεωθεί την «προσφορά» του υπουργού του. Επειδή ακριβώς είναι υπουργός της δικής του κυβέρνησης. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να πάνε να πουν στους Αμερικανούς ότι η Ελλάδα τους προσφέρει την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και μάλιστα σε ποσοστό 70-30; Και μάλιστα ποιοι το είπαν; Αυτοί που επί σειρά ετών εμφανίζονται ως υπέρ πατριώτες και κατηγορούν όλους τους άλλους για ενδοτισμό.

    Όπως η Ιστορία κατέγραψε την δήλωση του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, με τον ίδιο τρόπο θα καταγράψει και την προσφορά της κυβέρνησης Τσίπρα. Την δήλωση Κανελλόπουλου χρησιμοποιεί επί σειρά δεκαετιών η αριστερά για να κατηγορήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους για έλλειψη πατριωτισμού. Μόνο που ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος δεν έδωσε το Αιγαίο.

    Αυτά που συμβαίνουν στις μέρες της «πρώτης φοράς αριστερά» δεν τα έχουμε δει άλλη φορά σε αυτή την χώρα. Αν υπουργός της «προδοτικής κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων» είχε υπονοήσει κάτι τέτοιο, αν είχε προσφέρει το Αιγαίο σε μία μεγάλη δύναμη για συνεκμετάλλευση, θα είχαν ξεκολλήσει τα πεζοδρόμια από όλους τους δρόμους της Αθήνας.

    Η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνη. Κάθε μέρα που περνάει γίνεται κάτι για το οποίο ντρεπόμαστε. Δυστυχώς, όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο. Βαθιά άρρωστο, ικανό να προσφέρει μόνο τέτοιου είδους ταπεινώσεις.

    Το χειρότερο όλων είναι ότι κινδυνεύουμε να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχουμε χάσει τα πάντα! Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να πάρει θέση. Οφείλει να ξεκαθαρίσει αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τον κορυφαίο υπουργό του. Αν διαφωνεί θα πρέπει να το κάνει έμπρακτα. Αν συμφωνεί θα πρέπει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ποιος τους έδωσε αυτή την εξουσιοδότηση.

    Θανάσης Μαυρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, γράφατε κάποιοι για την "Χούντα" δήθεν που είχε επιβληθεί.
    Εγώ πάλι θυμάμαι, να ψηφίζονται ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, όλα τα σκληρά φορολογικά και λοιπά μέτρα, αφού πρώτα υπήρχε συζήτηση κι ενστάσεις.
    Σήμερα, ο "δημοκράτης" και "προοδευτικός" κ. Τσίπρας, θα συγκαλέσει ολομέλεια, ώστε να "ενημερώσει" την βουλή των Ελλήνων, για τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις, της "διαπραγμάτευσης".
    ΟΥΤΕ συζήτηση.... ΟΥΤΕ ψηφοφορία!!!!!
    Κι όλα αυτά, ΓΙΑΤΙ;
    ΕΑΝ πάνε σε ψηφοφορία, θα φανεί η διάσπαση, μέσα στον "ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ" όπου το 25-30% των σκληροπυρηνικών του κόμματος, επιθυμούν ΡΗΞΗ με την Ε.Ε. κι επιστροφή σε Δραχμή, Σοφχόζ, Κολχόζ και Κολεκτίβες.
    Από την άλλη... τόσο το κόμμα του Αλέκση, όσο κι οι "Κα(η)μμένοι" θα ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΝ, αφού θα φαινόταν πεντακάθαρα ότι ο "Αντί-μνημονιακός Αγώνας" πήγε περίπατο και μαζί του, πήρε κι όλες τις ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΕΣ κι ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ υποσχέσεις.
    Αριστερά δεν θέλατε;
    Ελπίδα δεν ζητούσατε;
    Σκίσιμο μνημονίων... ρήξη με την Μέρκελ... κατάργηση του ΕΝΦΙΑ... κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων, μ' ένα άρθρο... κτλ. κτλ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΤΕ;
    Τι πήρατε;
    Μια συγκυβέρνηση Ανθελλήνων/ Καιροσκόπων, που οι μισοί εκτελούν υπηρεσία για λογαριασμό, του Τζόρτζ Σώρρος κι οι άλλοι μισοί, υποδύονται τους "Κολοκοτρώνηδες" και τους καλόγερους Σαμουήλ".
    Και κάπου στο βάθος..... ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΥ... Γ' παγκόσμιος πόλεμος.... "Ελλάδα" με υπέρ-πληθυσμό ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ και ΣΑΡΙΑΣ αντί Συντάγματος.....
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ!!!!!!
    (Μη δίνετε σημασία. Είμαι "πουλημένος" ΔΕΞΙΟΣ "κινδυνολόγος")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπουάχαχα.... Πρώτη φορά αριστερά...συνέπεια, λόγων έργων, πράξεων...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κατρουγκαλος πέρνει μίζα 12%, ο Καμμενος έφτιαξε εξοχικό με επιδότηση για ενοικιαζόμενα δωμάτια, ο Πανουσης ξέρει τους κουκουλοφόρους προσωπικά αλλά δεν τους συλλαμβάνουν, ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ νοικιάζει σπίτια χωρίς αποδείξεις ..... Έχουμε κυβέρνηση με ήθος ! Που θα φτιάξει την ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!!
    ΖΩΗ!
    Υ.Γ.
    Ξέχασα να αναφέρω το επιδομά το επέστρεψε ή το λαμβάνει ακομή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε διατεταγμένη υπηρεσία να βουλιάξει τη χώρα, είναι η κυβέρνηση ‪#‎Tsipras‬.
    Οδηγούν τον τόπο σε μονοπάτια ολισθηρά, οδηγούν τους πολίτες σε ανέχεια και δυστυχία, την οποία βαφτίζουν "αξιοπρέπεια".
    Κε Τσίπρα η πείνα, η δυστυχία και η κατάθλιψη που έχετε αποκλειστικά -προσωπικά εσείς- φέρει στους Έλληνες δεν έχει καμιά αξιοπρέπεια απ όποια οπτική γωνιά και αν την κοιτάξεις. Καμιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί άλλο θα δούμε με αυτό το τσίρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ..ΕΛΛΗΝΑΡΑ ..
    ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ..Κ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!
    ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΟΔΟ...
    Κ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ!!
    ΣΕ ΛΙΓΟ...ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ Κ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, η κίνηση της κυβέρνησης να προωθήσει τα «τρόφιμα Βαρουφάκη», δηλαδή τα υγιεινιστικά φαγητά που φιλοξενούσε το τραπέζι του ζεύγους Βαρουφάκη στη φωτογράφιση για το Paris Match, δηλώνει την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει τον υπουργό του, απέναντι σε όσους τον αμφισβητούν.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΟΡΟΣ ΛΙΠΟΥΣ...
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ..... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΩΜΩΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ "ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ..... ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ" (ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ), ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΕΣ", ΤΟΝ ΔΕ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ "ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ", ΤΙΣ ΔΕ ΑΛΑΤΙΕΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ....
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΟΡΟΣ ΛΙΠΟΥΣ
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ : ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ??? ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ??? Ή ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΤΙ ???
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η άλλη Ελλάδα που λέγαμε ...........
    ..........................................

    Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ: Απαράδεκτη οποιαδήποτε απόπειρα επέμβασης των ΜΑΤ

    "Παρόλη τη διαφωνία μας με τον τρόπο που η συγκεκριμένη δράση αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε, θεωρούμε - πρώτα και κύρια - απαράδεκτη οποιαδήποτε απόπειρα επέμβασης των ΜΑΤ με στόχο την εκκένωση της Πρυτανείας", τονίζεται σε ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (Ψεκασμένος 1)
    -Η Μέρκελ το έριξε το αεροπλάνο ρε για να αποπροσανατολίσει το κοινό της.

    (Ψεκασμένος 2)
    -Τι λες ρε φίλε;Το αεροπλάνο το έριξαν οι Αμερικάνοι και η CIA προκειμένου να περάσουν νέους αντιτρομοκρατικούς νόμους.

    (Ψεκασμένος 3)
    -Ρε παιδιά είναι φανερό πως όλα αυτά είναι δουλειές των Εβραίων.Πλάκα κάνετε;

    (Νεολίμπεραλ)
    -Άντε βγάλε άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρώτη φορά αριστερά..κυβερνούν καθ´ υπόδειξη τρομοκρατών και μπαχαλάκηδων..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ ΕΝΦΙΑ
    ΓΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ...ΒΛΕΠΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ Κ.Κ.Ε...
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

    ΚΟΜΜΑ...GREEKS MALAKES COMPANY AND CO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιχαλολιακος υπερ τσιπρεσκου. Τα άκρα συναντήθηκαν.
    Τι άλλο έργο θα δούμε! !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και αναρωτιομουν γιατι τοση βιασυνη να ενημερωσει τους πολιτικους αρχηγους.Τοση βλακεια μαζεμενη απο το στομα πρωθυπουργου δεν εχει ξανακουστει.
    Αφου καθυβρησε. Την αντιπολιτευση. τους ζητησε να βαλουν πλατη.
    Οχι ρε ρεμαλια κοψτε το λαιμο σας σας κανανε κυβερνηση ζητηστε βοηθεια απο τους ψηφοφορους σας.Και μην ξεχασουν να περασουν απο το ταμειο να δωσουν απο ενα χιλιαρικακι.γιατι απο εμας δεν θα παρετε..δραχμη......ψευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η γυναίκα χρειάζεται βοήθεια ειδικού .
    Και μονο αυτη???
    Εδω οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ειναι ολοι για group therapy .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυκλοφόρησε αφίσα της ΟΝΝΕΔ για τη Ζωή: Βόρεια Κορέα κι η Ζωή είναι ωραία!

    Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την αφίσα που έφτιαξε η νεολαία της ΝΔ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά και το επεισόδιο με τον Αντώνη Σαμαρά, το οποίο οδήγησε την ΚΟ του κόμματος σε αποχώρηση από τη Βουλή.

    Η αφίσα είναι χιουμοριστική και παρουσιάζει την Πρόεδρο της Βουλής, με φόντο τη σημαία της Βόρειας Κορέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάποιος να πει στην Κωνσταντοπούλου ότι ο ρόλος της ως Προέδρος της Βουλής δεν είναι να σχολιάζει τα πάντα σαν τους γέρους του Muppet Show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΦΙΛΟΔΟΞΗ, ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ, ΖΩΙΤΣΑ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΙΧΑΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.! ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ιακχε έχεις σκοπό να κάνεις κάτι με τον ψυχάκια που σταμάτησε να παίρνει τα χάπια του μετά τις εκλογές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έλληνα σε φτωχοποίησαν και πεινάς;;;; Φάε τους πολιτικούς αλητάμπουρες που σε λεηλάτησαν τόσα χρόναι και έχουν το θράσος και μιλάνε ακόμη και μαζί με αυτούς και τους βρωμιάρηδες αμετανόητους λακέδες και ευνοούμενούς τους, μουρούτηδες και σία, που σχολιάζουν στα διάφορα μπλογκ και ιστοσελίδες...
    Υ.Γ.: Ζωίτσα, πάρτους τα σκαλπ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ