Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΕΝ ΣΥΓΧΥΣΕΙ ...

 "ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ' Ο ΓΙΑΛΟΣ  ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ;"



Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι πρωτίστως η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά η Ευρωζώνη. Όταν μιλάει για ρήξη ο Βαρουφάκης σαφώς αναφέρεται στο Ευρώ και την συμμορία των Τραπεζιτών της ΕΚΤ. Κάπου μπερδεύτηκε με "τον ρεαλισμό" ο νεόκοπος βουλευτής καθόσον υπάρχουν χώρες ενταγμένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά είναι εκτός Ευρωζώνης χωρίς φυσικά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο προκειμένου να απολαμβάνουν τις χρηματοδοτήσεις των Ευρωπαϊκών Ταμείων και να εντάσσονται ενίοτε σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα. 

Αναμένουμε λοιπόν διευκρυνήσεις για το τι εννοεί ο Πορφυρογέννητος όταν ομιλεί για  ρεαλισμό.


4 σχόλια:

  1. Που θα πάτε φέτος διακοπές τζιπάρες και φουσκωτοί τι δεν κατάλαβα καλά για πέστο πιο Δυνατά Α!,,, δεν υπάρχει σάλιο Εμ τα έλεγα αυτα άσε που σε λίγο θα φτιάχνεται σόλες απο Τα λάστιχα και απο τη σαμπρέλα του φουσκωτού διότι θέλατε Τσίπρα και ψηφίσατε αυτο το Τσίρκο ΜΟΥΡΛΑΝΟ νομίζατε ρε όρνιθες του Αριστοφάνη οτι μαζί με της φιγούρες και το Σόου του Τσίρκου θα είχατε και άρτο τέτοια χαϊβάνια ψηφοφόρους που έβλεπαν το τυρί Αλά δεν έβλεπαν τη φάκα πρώτη φορά αριστερά για να σας γίνει μάθημα που τρέχετε σαν Της Γαλοπούλες που τους πετάνε καλαμπόκι .
    Σας έταξε ο Τσιπρας λαγούς και πετραχήλια αλά Οι Λαγοί λάκισαν και τωρα φάτε απο μια μερίδα Πετραχήλια για να μην πω κατι χειρότερο Που ταιριάζει στην περίπτωση.
    Τωρα κύριοι και κυρίες του πρώτη φορά αριστερά που Οι περισσότεροι-ες νομίζατε πως ειναι κάποια ωραια ερωτική στάση δεν ξέρετε πως ξεμπλέξετε Τα μπούτια σας Εμ αυτές οι φιγούρες θέλουν γερό και προ πάντων γεμάτο Στομάχι και είς αλλα Με υγεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας μην πληρώσει φόρο στους αριστερούς που θέλουν να τασουν τους τεμπελχαναδες φοροφυγάδες υπαλλήλους πελατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτα που εχουμε καταντησει, μαθαινουμε ειδησεις πρωτιστως απο Γερμανικα μεσα επειδη τα Ελληνικα ΜΜΕ θελουν να καλυπτουν την κυβερνηση.
    Θα χρεωκοπησουμε και ουτε που θα το ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΒΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ