Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΜΑΡΙΑ , ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ;


   ΤΑ 3.700.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ "Η ΧΑΡΑ" ΤΩΝ "ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ" ; 



o iakxos: IAKXOS ΚΑΛΕΙ "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ":   ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ 3.700.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ Η απάντησή ...

14 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΡΑΣ , ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΝΕΑ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ» ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και ΜΕ «ΔΙΧΩΣ ΚΕΡΔΟΣ…ΚΕΡΑΤΑ» ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ…«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»…!!!
    «ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 20ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ…ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ…!!!

    Η «βλαχομαγκιά» Τσίπρα, πού περνάει για εσωτερική κατανάλωση (σε αφελείς, πικραμένους, πληγωμένους, χαχόλους και ανυποψίαστους πολίτες) με τα δημοσιογραφικά-προπαγανδιστικά -τύπου Β.Κορέας- ΜΜΕ, ότι κατάφερε να φύγει το Grexit από την Ελλάδα, και ότι ξανάβαλε την Ελλάδα στις ράγες της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου την οποίαν ο ίδιος…απέρριπτε, έλαβε τέλος με νέα «ιστορική» κωλοτούμπα και «γονάτισμα στα τέσσερα»…

    Το έγκλημα Τσίπρα είναι ότι η Ελλάδα έχασε με τις «βαρουφακίες» ένα μήνα και αντέχει οικονομικά μόνο μέχρι της 14 Απριλίου, από κεί και πέρα θα τρώμε Τσιπροφάγια… Βενεζουέλας…!!!
    ********
    Τώρα «γονατισμένος στα τέσσερα» θα δέχεται τον εξονυχιστικό έλεγχο της Τρόϊκας στην Ελλάδα και θα λογοδοτεί στις Βρυξέλλες, ΟΧΙ σε πολιτικό επίπεδο όπως επεδίωκε, αλλά στο Eurogroup.
    *********
    H άλλη πλάκα με το κουτοπόνηρο «βλαχάκι» είναι ότι μας έσωσε από το Grexit.
    ********
    Μα το Grexit, έπαψε να υπάρχει στην Ελλάδα από την επαύριο της Πρωθυπουργίας Σαμαρά και επανήλθε την επαύριο ακριβώς της Πρωθυπουργίας Τσίπρα…
    ********
    Η «κωλοτούμπα» φάνηκε όταν ενώ την Τρίτη στη Βουλή στις 1.50 το Μεσημέρι με ύφος και στυλ «βλαχοδήμαρχου» δήλωνε ότι δεν υπακούει στις πιέσεις των Ευρωπαίων (Σόϊμπλε) να αδειάσει τον «χάρο» Βαρουφάκη, την Τετάρτη δήλωσε ότι αντι Βαρουφάκη θα ήταν μαζί του ο Τσακαλώτος και ο…Γαβρίλος…!!!
    ********
    Μάλιστα σήμερα ο Βαρουφάκης ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους Γερμανούς για το «δάκτυλο» σε ένδειξη όχι μόνο μετάνοιας, αλλά και δουλικότητας.
    ********
    Τόσο «χαλές» είναι, όχι τόσο επειδή μετάνιωσε αλλά επειδή το είχε αρνηθεί από τη πρώτη στιγμή και φώναζε ότι ήταν μοντάζ…
    ********
    Και βέβαια η «κωλοτούμπα» Τσίπρα θα έχει αποτέλεσμα εάν και εφ’ όσον μεχρι την Παρασκευή παρουσιάσει λίστα μεταρρυθμίσεων η οποία θα πρέπει γίνει αποδεκτή από τους δανειστές και εφ’ όσον βέβαια ξέρει να την συντάξει το «βαρουφάκειο» επιτελείο της απίθανης… Τσιπροκυβέρνησης…!!!
    ********
    Ότι όμως και να κάνει η δραπέτευση με ελικόπτερο είναι αναπόφευκτη διότι:
    ********
    Στη «κωλοτούμπα» θα τον φτύσουν όσοι τον ψήφισαν για τις ανεκπλήρωτες προεκλογικές «βαρουφακίες» του, στην δε, σταθερή γραμμή του η πτώχευση και χειροτέρευση της οικονομίας σε επίπεδα Βενεζουέλας, πάλι θα φέρει λαϊκό ξεσηκωμό και λεηλασίες καταστημάτων ή «απαλλοτριώσεις», όπως λέει και ο μπαμπάς Βούτσης Υπουργός Εσωτερικών της ανυπόληπτης Τσιπροκυβέρνησης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ «ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ… «ΑΕΡΑ και ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΑΣΚΕΛΑ»…!!!
    «ΧΟΡΗΓΟΣ» ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ και ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ… ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…!!!

    Αν βλέπατε με τι δέος και σεβασμό οι «ναυλωμένες Ουκρανέζες» των ΜΜΕ, αντιμετώπιζαν τον νέο Υπουργό Επικρατείας, το όνομα του οποίου είναι Αλέκος Φλαμπουράρης, θα νομίζατε ότι πρόκειται περί καμιάς πολιτικής μορφής, την οποίαν βέβαια ουδέποτε είδαμε και γνωρίζαμε, πλήν όμως ότι θα ήταν καμία ξεχασμένη προσωπικότητα της αριστεράς με έστω ανυπόστατα κατορθώματα -τύπου Γλέζου-, τα οποία στη συνέχεια θα «χώνευε» το έχων «αλάνθαστο πολιτικό αισθητήριο» πόπολο και θα αποτελούσε μάλιστα αριστερή...ιστορική ανάμνηση και σεμνότυφο ηρωϊσμό…!!!

    Αντ’ αυτού είδαμε ένα δυσλεκτικό «ταβερνιάρη», σαν τους άλλοτε γραφικούς ταβερνιάρηδες, π.χ. τον «Στούμπο», τους οποίους προτιμούσαν οι θαμώνες όχι μόνο για το κρασί τους αλλά κυρίως για τις «βαρουφακίες» τους…
    ********
    Οι δημοσιογράφοι εν τω μεταξύ είχαν πληροφορηθεί ότι ο εργολάβος στο επάγγελμα Φλαμπουράρης είχε Βίλα στην Αίγινα, εκεί φιλοξενούσε τον Τσίπρα και την με «σύμφωνο συμβίωσης» και όχι γάμο συντροφό του την Περιστέρα και εκεί έγινε όχι η βάφτιση αλλά η ονοματοδότηση του Τσίπρα junior σε… Ορφέα-Ερνέστο…!!!
    ********
    Εκεί άλλωστε σύχναζε –για όσους απορούν- και η γνωστή στο Δικηγορικό κόσμο «Τασούλα» Χριστοδουλοπούλου της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς πού είναι σήμερα Υπουργός Μετανάστευσης και συνάμα σύζυγος του ένδοξου και ήρωα ανδρός
    επίσης Υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και έτσι ένα σπίτι έχει δύο Υπουργούς.
    ********
    Ζήτημα «παρέας» λοιπόν της Αίγινας και «χορηγίας» των διακοπών η συγκρότηση της Τσιπροκυβέρνησης…
    ********
    Αυτός επίσης είναι και ο δυσλεκτικός «στούμπος» Υπουργός Επικρατείας, τον οποίον αντιμετώπιζαν με δέος οι δημοσιογράφοι, πού ουδέποτε έδωσε συνέντευξη με ειρμό και αλληλουχία, μάλιστα δε ότι ψέλιζε χθές το αναιρούσε την επομένη.
    ********
    Προσέξτε Υπουργό τι είπε και τα συμεράσματα δικά σας:
    ********
    «Αέρας είναι, το Ευρωπαϊκό χρέος. Γι' αυτό κι εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα!»...
    ********
    Αν τα έλεγε ο Στούμπος ο ταβερνιάρης, θα του είχαν τρυπήσει όλα τα βαρέλια με το κρασί και θα είχε πλημμυρίσει η υπόγεια ταβέρνα του…!!!
    ********
    Δεν είναι μόνο ο σαν «χάρος» Βαρουφάκης με τις κωμικές συμπεριφορές του το μοναδικό πρόβλημα της Τσιπροκυβέρνησης, αλλά όλο αυτό το αντιαισθητικό και γύφτικο ασκέρι, των Τσιπροσυριζαίων πού είναι διαποτισμένο και έχει στο DNA του, την... «βαρουφακία»...!!!
    ********
    Αυτοί μας Κυβερνάνε, πάντα βέβαια με την... «σοφία και το αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο τού λαού μας»...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Φλαμπουράρης είναι ένας επιχειρηματίας κομμουνιστής, φίλος και συνεταίρος Παύλου Τσίπρα, του πατρός. Στην Αίγινα εκεί δίπλα στην έπαυλη Φλαμπουράρη υπάρχουν άλλες έξι ταπεινές και σεμνές κατασκευές για να αναπαύονται ισάριθμα στελεχη του προλεταριακού ΣΥΡΙΖΑ, μετά από σκληρούς «κοινωνικούς» αγώνες υπέρ των κιναίδων και των αφροασιατών εισβολέων, τους οποίους αποκαλεί «μετανάστες» και «πρόσφυγες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΡΙΜΑ!!ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΘΗΚΕ ένας μήνας για το Συριζανελθεώρημα της «δημιουργικής ασάφειας»!!!!!!!!! Τωρα θα κάνουν σε μια εβδομαδα δημιουργική ΣΑΦΗΝΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 1.47 ΓΥΡΟΛΟΓΟ
    Με Στενοχωρεί Που Τα Βράδια Μου Λείπεις......
    Με Στενοχωρεί Ο Έρωτάς Σου Ο Αλήτης.....
    Και Εσύ Δεν Έρχεσαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μη καταβολή του επιδόματος ΟΑΕΔ και επιδόματος θέρμανσης υπάγεται στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για την ανθρωπιστική κρίση; Απατεώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΠΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΧΟΥΝ ΖΥΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΦΤΕΡΟΥΣ.

    ΔΑΡΝΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ψυχάκιας βρίσκεται σε παράκρουση μετά τις εκλογές .
    Κάποιος να του δόσει τα χάπια του και μετά να του πει πως πληρώνεται για να δουλεύει και όχι να στέλνει σχόλια στον Ιακχο . Η παρέα του Μουρούτη έχασε τις εκλογές και δεν το κατάλαβε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ 'ΨΕΚΑΣΤΗΚΑΝ' ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

    ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤAI ΜΕΤΑΞΥ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ. ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΑΝΔΥΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 'ΑΡΙΣΤΕΡΗ' ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


    APOLITIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Το πρώτο σκάνδαλο της κυβέρνησης!

    Σύμφωνα με το Βήμα ο Γ.Κατρούγκαλος εμφανίζεται ακόμη και λίγες μέρες πριν αναλάβει καθήκοντα να έχει υπογράψει εργολαβικά συμφωνητικά με υπαλλήλους η οποίοι είτε είχαν απολυθεί είτε είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

    Άρχισαν τα όργανα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μετά τις καταθέσεις που έχουν στο εξωτερικό (ουδείς θεωρεί ότι είναι από αδήλωτα έσοδα, αλλά είναι πρωτίστως πολιτικό και ηθικό ζήτημα τη στιγμή που η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση) έσκασε, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, το πρώτο σκάνδαλο της κυβέρνησης.

    Πρωταγωνιστής του σκανδάλου, όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος για τον οποίο προκύπτει μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα.

    Σύμφωνα με το Βήμα ο Γ.Κατρούγκαλος εμφανίζεται ακόμη και λίγες μέρες πριν αναλάβει καθήκοντα να έχει υπογράψει εργολαβικά συμφωνητικά με υπαλλήλους η οποίοι είτε είχαν απολυθεί είτε είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

    Πάντα με βάση το ρεπορτάζ, με αυτά τα συμφωνητικά σε περίπτωση που οι υπάλληλοι αυτοί είτε πάρουν αποζημιώσεις ή επανέλθουν στις θέσεις τους δικαιούται ως δικηγορική αμοιβή το 12% των χρημάτων.

    Ο υπουργός σε εκτενή απάντησή του επισημαίνει πως ανέστειλε την δικηγορική του δραστηριότητα από τον Ιούνιο του 2014 οπότε και εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, και πως όχι μόνο δεν ανέλαβε ανάλογη υπόθεση αλλά σταμάτησε για λόγους αρχής να έχει και οποιαδήποτε επαφή με τους εντολείς του.

    Ωστόσο από τα στοιχεία που επικαλείται το Βήμα της Κυριακής προκύπτει ότι ο Γ. Κατρούγκαλος συνέχισε να υπογράφει ιδιωτικά συμφωνητικά μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου του 2015 οπότε και ορκίστηκε αναπληρωτής υπουργός.

    Απεναντίας ο Γ. Κατρούγκαλος θεωρεί πως η ανακίνηση του θέματος δεν είναι αθώα και έχει στόχο να υπονομεύσει την προσπάθεια της κυβέρνησης.

    Δεν αρχίσαμε καλά και λέγεται ότι θα έχουν συνέχεια τα όργανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαίνεται ο Υπουργός της Κυβέρνησης της "μικρής" Ελλάδας να έχει κάποιο μικρό μυστικό! Πρέπει να έχει ως πρότυπο τον "εργατολόγο" του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτόν που τελικά δεν αποκλείει μειώσεις κάποιων συντάξεων και λήψη κάποιων μέτρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Κατρούγκαλος υποσχόταν διορισμούς στο Δημόσιο με προμήθεια 12%

    Αυτό θα πει λοιπόν "Πρώτη φορά Αριστερά;"

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ