Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΡΚΑΣ ... ΠΕΡΙ ΜΑΛ@ΚΙΑΣ


8 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, η λίστα Βαρουφάκη περιλαμβάνει έσοδα 3,7 δισ. ευρώ με μέτρα:



    -από ελέγχους εμβασμάτων στο εξωτερικό: 725 εκατομμύρια ευρώ

    -από καταπολέμηση της απάτης στον τομέα του ΦΠΑ: 350 εκατομμύρια,

    -από δημόσιους διαγωνισμούς για τις άδειες τηλεόρασης: 350 εκατομμύρια,

    -από ρυθμίσεις φόρων και εισφορών κοινωνικής ασφάλισης ληξιπρόθεσμων οφειλών: 600 εκατομμύρια

    -από εξορθολογισμό του κώδικα φορολογίας εισοδήματος: 300 εκατομμύρια ευρώ,

    -από το σύστημα λοταρίας αποδείξεων: 270 εκατομμύρια ευρώ

    -από την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καυσίμων και καπνού: 250 εκατομμύρια ευρώ

    -από αυστηροποίηση του μηχανισμού είσπραξης των εσόδων: 225 εκατομμύρια ευρώ

    -από τις νέες προσφορές για τον ηλεκτρονικό τζόγο: 200 εκατομμύρια ευρώ.


    Ωστόσο η κυβέρνηση δεσμεύεται να εφαρμόσει τα φιλολαϊκά μέτρα που υπόσχεται όπως:
    - να αναβάλει την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για επικουρικές συντάξεις (κόστος 326 εκατομμύρια ευρώ),
    - να επαναφέρει την 13η σύνταξη για τους συνταξιούχους κάτω από το όριο της φτώχειας (κόστος 600 εκατομμύρια ευρώ)
    - να μη θίξει τους συνταξιούχους που λαμβάνουν το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) (κόστος 82 εκατομμύρια ευρώ).

    Τα μέτρα αυτά που μπορούν να θεωρηθούν ως κοινωνικές παροχές οδηγούν σε αρνητική δημοσιονομική επίπτωση ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ.

    Παράλληλα το υπουργείο Οικονομικών αναθεώρησε τις προβλέψεις για έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις σε 1,5 δις ευρώ για το 2015, δηλαδή 700 εκατομμύρια κάτω από το στόχο του 2,2 δισ που είχε θέσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

    Τα βασικά έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν αφορούν τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), Ιππόδρομος (ΟΔΙΕ) και των περιφερειακών αερολιμένων.

    Η αξία της αγοράς του 67 τοις εκατό των μετοχών του ΟΛΠ που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Δημοκρατία Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) που είναι προς πώληση ανέρχεται σήμερα σε 180 εκατομμύρια.

    Όσον αφορά στην προσφορά του ΟΔΙΕ, ο ΟΠΑΠ υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά των 40.500.000 ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

    Από τη διαδικασία υποβολής προσφορών των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, αναμένεται προκαταβολικά 1,23 δισ. ευρώ και ετήσια πληρωμή του 22900000 για την ζωή της παραχώρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις
    Η κυβέρνηση θέλει να υποβάλει οκτώ νομοσχέδια εισαγωγή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στους ακόλουθους τομείς:
    1) Ενίσχυση της αυτονομίας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ)
    2) Αποκλεισμός στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις που υπονομεύουν τη βιωσιμότητα του συνταξιοδοτικού συστήματος.
    3) Ο εκσυγχρονισμός του κώδικα φορολογίας εισοδήματος και την εξάλειψη των φοροαπαλλαγών.
    4) Η εισαγωγή του συστήματος των πολυμερών ακυρώσεις των καθυστερούμενων οφειλών, τόσο από το κράτος για τους φορολογούμενους και αντίστροφα.
    5) Η εφαρμογή ενός νόμου για τον προϋπολογισμό που βελτιώνει τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.
    6) εξωδικαστική επίλυση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
    7) Η υιοθέτηση ενός νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας, ενθάρρυνση της μεγαλύτερης εξειδίκευσης των δικαστηρίων και εγκαινιάζοντας ένα σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης.
    8) Η βελτίωση της αξιοπιστίας και τη θεσμική ανεξαρτησία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

    Επιπλέον η Αθήνα προτείνει την δημιουργία τη δημιουργία «κακής τράπεζας» σε συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με σκοπό την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, χρησιμοποιώντας τα 10,9 δισ ευρώ του EFSF. Αυτά τα χρήματα έχουν επιστραφεί στον ESM τον περασμένο μήνα. Παράλληλα προβλέπει εξωδικαστική διευθέτηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων (κόκκινα δάνεια).

    Τέλος, προτείνεται μία λύση μέσω swaps για την διευθέτηση του χρέους. Προτείνεται αναμόρφωση του ελληνικού χρέους, μέσω ενός «μενού» από SWAPS, τα οποία θα περιλαμβάνουν ρήτρα ανάπτυξης, που θα αναπροσαρμόζονται ανάλογα με το ονομαστικό ΑΕΠ (ανάλογα με την ανάπτυξη).

    Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση δεν έχει βάλει ως τώρα στο τραπέζι την αύξηση του ΦΠΑ, στα τσιγάρα και τα ποτά ή το «Φόρο Λίπους», για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι περιλαμβάνονταν στο «πακέτο» μέτρων που έφεραν στις Βρυξέλλες οι εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών.

    Στην επιστολή του, πάντως, ο κ. Βαρουφάκης αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο να αυξηθεί τελικώς ο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία! Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να ακολουθήσει το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης να αυξήσει τον ΦΠΑ στο τουριστικό κλάδο "τουλάχιστον έως τα τέλη Ιουνίου" ("at least until the end of June").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς παράταση του ΕΝΦΙΑ και το 2015 - Το «μυστικό Excel» και οι πληροφορίες ότι υπάρχει και δεύτερη εναλλακτική λίστα αν απορριφθεί η πρώτη - Swaps με ρήτρα ανάπτυξης για να καλυφθεί το χρέος - ΟΛΠ, ΟΔΙΕ και αεροδρόμια προς ιδιωτικοποίηση - Τέλος οι πρόωρες συντάξεις, δεν αυξάνεται τώρα το αφορολόγητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Λίστα μέτρων μας ζήτησαν, λίστα παροχών τους στείλαμε! - Προϋπολογίζουν έσοδα 270 εκατ. από τη λοταρία αποδείξεων - Φιλοδοξούν να εισπράξουν 250 εκατ.ευρώ από την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων, 350 εκατ.ευρώ από τις τηλεοπτικές άδειες, 725 εκατ.ευρώ από τα εμβάσματα εξωτερικού, 600 εκατ.ευρώ από τις ρυθμίσεις φόρων και 300 εκατ.ευρώ από τον εξορθολογισμό του ΚΒΣ
    Από την ανάγνωση της λίστας των μέτρων που έστειλε ο υπουργός Οικονομικών στο Brussels Group, γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί η διαπραγμάτευση και οι δανειστές εκπέμπουν αυτή την αποστροφή και γιατί πύκνωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και πάλι τα σενάρια ότι η Ελλάδα δεν συνεργάζεται και πως ό,τι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα η αποκλειστική ευθύνη θα ανήκει στην ελληνική κυβέρνηση που κρατάει την τύχη της χώρας στα χέρια της.

    Από τα μέτρα λοιπόν που προτάθηκαν στους θεσμούς, το σοβαρότερο και πλέον αξιόπιστο είναι αυτό των κοινωνικών παροχών ύψους ενός δισ. ευρώ!
    Δηλαδή η επαναφορά της 13ης σύνταξης (600 εκατ,), η αναβολή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος(326 εκα.) και η συνέχιση καταβολής του ΕΚΑΣ ( 82 εκατ.).


    Καλές και άγιες αυτές οι παροχές προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πλην όμως κάπου έχει γίνει παρανόηση. Οι δανειστές δεν μας ζητούν να τους πούμε πόσα θα μοιράσει η κυβέρνηση αλλά πόσα και από που θα εισπράξει προκειμένου να αντιμετωπίσει το χρηματοδοτικό κενό που έχει προκύψει για το 2015.
    Και οι προτάσεις επ' αυτού κρίνονται επιεικώς επιπόλαιες και εκτός τόπου και χρόνου.

    Και τούτο γιατί ποιος σοβαρός εκπρόσωπος των θεσμών αλλά και Ελληνας που γνωρίζει τα στοιχειώδη από τη λειτουργία της ελληνικής οικονομίας αλλά και της εσωτερικής αγοράς εν γένει, μπορεί να πιστέψει στ' αλήθεια ότι η κυβέρνηση θα μπορέσει να εισπράξει 350 εκατ. ευρώ από τις άδειες συχνοτήτων της τηλεόρασης;
    Μια ματιά στους ισολογισμούς των καναλιών και γίνεται κατανοητό το ουκ αν λάβοις παρά του μή έχοντος.

    Θα εισπράξουν επίσης λέει η λίστα, 725 εκατ. από ελέγχους εμβασμάτων εξωτερικού! Πάνω απ' όλα εντύπωση προκαλεί η ακρίβεια του στόχου!
    Απλά το ερώτημα είναι γιατί μόνο 725 εκατ. και όχι 1.725 εκατ.!
    Με έναν άσσο μπροστά μαζεύονται και πολύ περισσότερα απ' όσα ζητούν οι δανειστές. Απορούμε πως δεν το σκέφτηκαν την ώρα που τα κοστολογούσαν. Άλλωστε μήπως και τα 725 θα τα βρουν ή μπορούν να τους αντικρούσουν;

    Επίσης η λίστα Βαρουφάκη προϋπολογίζει επιπλέον έσοδα 270 εκατ. ευρώ από τη λοταρία των αποδείξεων. Αν είναι έτσι και τόσο απλό, μήπως θα έπρεπε να προτείνουν 2 και 3 λοταρίες αποδείξεων έτσι ώστε να διπλασιάσουν ή και να τριπλασιάσουν τα έσοδα;

    Επίσης, βλέπουμε πολύ συντηρητικό το στόχο των 250 εκατ. από την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων. Και τούτο γιατί οι ίδιοι ανέβαζαν τη φοροδιαφυγή από τα καύσιμα πάνω από 1,5 δισ. Άρα έπρεπε τουλάχιστον να στοχεύσουν στα μισά, δηλαδή 750 εκατ ευρώ!

    Κατ' ανάλογο τρόπο δεν θα έπρεπε να είναι τόσο “σφιχτοί” και μίζεροι στους στόχους για εισπράξεις από τις ρυθμίσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών (μόνο 600 εκατ.), από τον εξορθολογισμό του κώδικα φορολογίας ( 300 εκατ. ευρώ), την αυστηροποίηση του μηχανισμού είσπραξης εσόδων( 225 εκατ. ευρώ) και τις νέες προσφορές για τον ηλεκτρονικό τζόγο (200 εκατ. ευρώ).

    Πάντως, μετά ταύτα, μάλλον δίκιο είχε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος που είχε πει ότι πάλι μας έστειλαν έκθεση ιδεών ή ο Σόιμπλε που δήλωσε πως δεν είδε ακόμα καμιά λίστα μέτρων.
    Είναι σαφές πως υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης.

    Οι δανειστές ζητούν μεταρρυθμίσεις-μέτρα που θα φέρουν χρήμα στο κράτος αλλά η κυβέρνηση καταλαβαίνει πως πρέπει να τους ενημερώσουμε και να διαπραγματευτούμε τα κοινωνικά μέτρα και παροχές ,γνωρίζοντας τους παράλληλα τις κόκκινες μας γραμμές (ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό κλπ).

    Ελπίζουμε, πριν παρέλθει η 8η Απριλίου να καταφέρουν να μιλήσουν την ίδια γλώσσα και το κυριότερο να συγκλίνουν γιατί διαφορετικά πάμε σε Επιτάφιο χωρίς Ανάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ!!! ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ!!
    ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!!

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ!!!
    ΕΛΛΗΝΑΡΑ ...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΜΕ!!!

    I WANTED TO CRY BUT THE TEERS WOULDNT COME!!!
    ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ: ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ...ΠΑΡΤΕ ΒΑΡΚΕΣ!!!
    Για πρώτη φορά Συγκυβέρνηση της Αριστεράς ...
    Για πρώτη φορά Συγκυβέρνηση με κοινωνικές ευαισθησίες..
    Για πρώτη φορά Συγκυβέρνηση για τον λαό και την αγροτιά.
    Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί και θα λύσουν το προβλήμα με τις πλημμύρες και θα αποζημιώσουν τους κατεστραμμένους Σερραίους Αγρότες..
    Όχι σαν τους άλλους που τόσα χρόνια δεν τους έδιναν φράγκο!!!
    Τώρα ήρθε η ώρα με την Συγκυβέρνηση της αριστεράς να φάνε όλοι
    με χρυσά κουτάλια.
    Πήγαν κάτω άκουσα οι "" Άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης"" και τους υποδέχθηκαν οι Υπουργοί της Συγκυβέρνησης με ανοιχτές αγκάλες..
    Τους τα έδωσαν όλα άκουσα ..
    Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ..οικονομικές ενισχύσεις για αυτούς που δεν θα σπείρουν...ενεργοποίηση δικαιωμάτων για τα άσπαρτα πλημμυρισμένα...ευρά για τον καθαρισμό του Στρυμώνα και της Λίμνης ..ευρά για τα αναχώματα..ευρά ..ευρά..Πήξαν στα ευρά οι αγρότες του νομού και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν!!!
    Τι είπατε δεν τους έδωσαν τίποτα??..
    Τι είπατε άνθρακας ο θηασαυρός???
    Τι είπατε τους ""ψιλοέγραψαν ""κιόλας??
    Δεν σας πιστεύω ρε μπαγάσιδες ..πλάκα μου κάνετε...
    Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο πράμα Συγκυβέρνηση της Αριστεράς στους Σερραίους Αγρότες???
    Ναι είναι αλήθεια???
    Και να σκεφθεί κανείς ότι κάποτε κλείναμε και τα σύνορα γιατί ήταν λίγα τα 500.000.000 και θέλαμε κι άλλα!!!
    Αλλά εγώ σας τα είχα πει από την αρχή....πάρτε βάρκες...
    Με την Συγκυβέρνηση της Αριστεράς ένα είναι σίγουρο !!!!
    Έχει εξασφαλισθεί η επαγγελματική αναδιάρθρωση των Σερραίων Αγροτών ..
    Από αγρότες θα γίνεται ψαράδες παιδιά..
    Άντε και καλή ψαριά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ :Καλό δρόμο να έχετε με τους νέους σας ….συντρόφους!!!!!
    Για πρώτη φορά……..
    Και κατά τη χτεσινή του ομιλία στη βουλή ο Τσίπρας, απέκρυψε για ακόμη μια φορά ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    και τα πραγματικά αίτια της πτώχευσης της χώρας.
    Για πρώτη φορά Αριστερά ξεπλένει τόσο ξεδιάντροπα την Καραμανλική Δεξιά!!!
    Καλό δρόμο να έχετε με τους νέους σας ….συντρόφους!!!!!





    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ
    Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ πρόσθεσε 5 νέες φωτογραφίες.
    53 λεπτά ·
    Για πρώτη φορά……..
    Και κατά τη χτεσινή του ομιλία στη βουλή ο Τσίπρας, απέκρυψε για ακόμη μια φορά ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και τα πραγματικά αίτια της πτώχευσης της χώρας.
    Για πρώτη φορά Αριστερά ξεπλένει τόσο ξεδιάντροπα την Καραμανλική Δεξιά!!!
    Καλό δρόμο να έχετε με τους νέους σας ….συντρόφους!!!!!
    ΧΠΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΝΟΚΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν και οι Σέρρες Μαρία

    Γράφει ο Μανώλης


    Διαβάζω το προεκλογικο κυβερνητικο πρόγραμμα των ΑΝΕΛ για την Μακεδονία Θράκη και ψάχνω να βρω 2 γραμμές για τον νομό Σερρών .Στο κομμάτι του τουρισμου ουτε μια αναφορά στις Σέρρες , βρε για τα λιμάνια ουτε μια λέξη για το λιμάνι της Αμφίπολης , Για μεταφορές αγροτικών προιοντων ουτε αναφορά για τις Σέρρες .Ουτε αυτοκινητοδρόμιο ουτε χιονοδρομικο του Λαιλια ουτε σπήλαιο της Αλιστράτης , ουτε λίμνη Κερκίνης υπάρχει .Πιστευουμε όμως οτι η δικια μας υπουργός η κ Κόλλια θα βρει τρόπο να μας βάλει στο κυβερνητικό πλάνο
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

    Έμφαση στην τουριστική διαφήμιση της Μακεδονίας και της Θράκης, ώστε να γίνουν και
    πάλι σημεία προσέλκυσης μαζικού τουρισμού από το εξωτερικό. Τόνωση του διαχρονικού
    καλοκαιρινού τουρισμού (Χαλκιδική, Θάσος, Σαμοθράκη, Κατερίνη, Ασπροβάλτα), αλλά και
    αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η Μακεδονία και η Θράκη στον τομέα του
    χειμερινού (χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι, στο Καϊμακ-τσαλάν, στο Φαλακρό Δράμας, κλπ),
    ιστορικού (Βεργίνα, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, κλπ), οικολογικού (υδροβιότοποι ποτα-
    μών Έβρου και Νέστου), καθώς και θρησκευτικού (Παναγία Σουμελά, Βυζαντινές εκκλησίες
    Θεσσαλονίκης) τουρισμού.
    Αναβάθμιση των υποδομών της Μακεδονίας και της Θράκης. Έμφαση θα δοθεί στην ανα-
    βάθμιση των λιμένων της περιοχής (Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Πόρτο Λά-
    γους), για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων στα νησιά της Περιφέρειας (Θάσος, Σαμοθρά-
    κη, Λήμνος) και την εξυπηρέτηση των εκεί κατοίκων, για τη διευκόλυνση του διαμετακομι-
    στικού εμπορίου μέσω της σύνδεσής τους με τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της κάθε
    πόλης, καθώς και για την ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας, η οποία ως γνωστόν
    πραγματοποιείται ως επί το πλείστον μέσω θαλάσσιων μεταφορών. Επίσης, αναβάθμιση
    των αεροδρομίων της Μακεδονίας και της Θράκης, αλλά και κατασκευή ενός νέου εμπορι-
    κού αεροδρομίου (CARGO) για μεταφορά αγροτικών και άλλων προϊόντων προς το εξωτερι-
    κό (από τους νομούς Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας).3

    Κυβερνητικό Πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2013
    ΠΙΝΟΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ