Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣOΪΜΠΛΕ


  O "ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ" ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ "ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ",
 ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!!


   "ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΔΕΣ" ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Την έντονη αντίδραση του Ποταμιού  προκαλούν οι δηλώσεις περί «μη εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους εάν οι δανειστές μας δεν προχωρήσουν άμεσα στην εκταμίευση των δόσεων». Το Ποτάμι κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεχίζει να παίζει το επικίνδυνο γαϊτανάκι της ρήξης.

Ειδικότερα το «Ποτάμι» στη δήλωσή του επισημαίνει:

«
Το επικίνδυνο γαϊτανάκι της ρήξης συνεχίζει να παίζει και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνοντας ότι «δεν πρόκειται να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους εάν οι δανειστές μας δεν προχωρήσουν άμεσα στην εκταμίευση των δόσεων». Λίγες ώρες μετά το 'ηρωικό' πρωτοσέλιδο της κομματικής της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο 'Λεφτά υπάρχουν', η κυβέρνηση ομολογεί ότι «Λεφτά δεν υπάρχουν» και η χώρα δε θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της -υποχρεώσεις που επανειλημμένως έχει αποδεχθεί με δημόσιες δηλώσεις του ο κ.Τσίπρας.

Και είναι παράδοξο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ουσιαστικά με στάση πληρωμών μέσω ενός non paper, λίγες μέρες μετά τις συναινετικές δηλώσεις του κ.Τσίπρα στο πλευρό της κυρίας Μέρκελ στο Βερολίνο και λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη διαπραγμάτευση στο Eurogroup.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να σχεδιάσει και να προτείνει τις μεταρρυθμίσεις, που τόσο καιρό συζητούσε με τους εταίρους μας και ρίχνει μπαταριές στον αέρα, όπως άλλωστε κάνουν τις τελευταίες ώρες τα στελέχη του οικονομικού της επιτελείου.

3 σχόλια:

  1. Κακομοίρη Έλληνα που περιμένεις από αυτήν την κυβέρνηση σωτηρία....η ασυδοσία του δημοσίου σε όλο το μεγαλείο της. Φουλ προσλήψεις άχρηστων τους οποίους θα πληρώνει ο κάθε μεροκαματιάρης ελεύθερος επαγγελματίας που έχει ένα μαγαζάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλω κ. Μερκελ φτιαξτε μας κι αλλα Lidl, Aldi, Praktiker ετσι μονο θα ερθουν η αναπτυξη θεσεις εργασιας και ευτυχια στην Ελλαδα...Λαε, αγοραζε μονο γερμανικα προιοντα, ετσι μονο θα εχει λεφτα η Γερμανια να μας δανιζει!!!
    Ο δικηγορος με τα γκρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς δεν έκανε "μεταρρυθμίσεις" ο Τσιπρας?? Έκανε και παραέκανε! Επαναπροσέλαβε τις καθαρίστριες. Επαναπροσέλαβε τις απολυμένες ερωμένες των μεγαλοδημοσιογράφων στην ΕΡΤ. Μονιμοποίσησε express 50.000 συμβασιούχους στο Δημόσιο, έκλεισε την Αμυγδαλέζα και αμόλησε 5.000 Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας με λεωφορεία, έκλεισε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και αποφυλακίζει τον Κουφοντίνα που έφαγε καμια 15αριά άτομα...... Λίγο τα έχετε αυτά??? Εδώ μιλάμε για μεταρρυθμίσεις φοβερές!!! Μην κοιτάτε τι γίνεται στις πολιτισμένες κι ευημερούσες χώρες, εδώ είναι Ελλάντα... Την ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν θα την φέρει ο ιδιωτικός τομέας όπως σε όλον τον κόσμο, αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι... Πώς βέβαια οι δημόσιοι υπάλληλοι θα παράγουν, θα εξάγουν, θα πληρώνουν εισφορές, θα πληρώνουν εφορία, θα δημιουργούν θέσεις εργασίας, θα προσλαμβάνουν ανέργους, δεν μας εξήγησε ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες... Βγήκαν οι Πακιστανοί, να παίρνουν μεροκάματα με 10-20 Ευρώ ΜΑΥΡΑ, να μένουν 25 νοματέοι σε ένα δωμάτιο, να βράζουν φασολάδα για 25 άτομα με 5 Ευρώ, και να στέλνουν όλα τα λεφτά στο Πακιστάν με western union, για να φεύγουν από την ελληνική κυκλοφορία χωρίς να ξοδεύουν τίποτε στην εγχώρια αγορά... Οι 850.000 δημόσιοι υπάλληλοι (δεν μας χρειάζονται πάνω από 300.000 συνολικά) δεν θα "αξιολογηθούν" για να μην φανεί ότι έχουν πλαστά πτυχία, ότι έχουν πλαστά δικαιολογητικά, ότι άλλοι έχουν μόνο απολυτήριο Γυμνασίου (ούτε καν Λυκείου), ότι προσελήφθησαν ρουσφετολογικά κτλ., συνεπώς δεν θα απολυθεί κανείς... Οι ΔΕΚΟ θα μείνουν όλες κρατικές γιατί έτσι θέλουν οι Φωτόπουλοι που παίρνουν 5 χιλιάρικα μισθό ο καθένας, ώστε π.χ. ο ΟΣΕ να συνεχίζει να έχει 18,5 χιλιάδες υπαλλήλους (εκ των οποίων οι 13 χιλιάδες είναι "διοικητικοί υπάλληλοι" στα γραφεία) και να συνεχίζει να έχει ετησίως 65 εκατομμύρια έσοδα και 850 εκατομμύρια έξοδα, να τρώνε τα συνδικάτα... Ορίστε τι άλλο θέλετε... Φοβερές μεταρρυθμίσεις, τι να λέμε τώρα...
    Πρώτη φορα' ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ