Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΓΡΙΤΑ ...

 



Επιμένει "να το παίζει αντιναζί" η αντίπαλος του Αβραμπάκη και πάλι με πρόσχημα την κατάθεση στεφάνου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής δημιούργησε επεισόδιο και αποχώρησε από την   προς τιμήν των ηρώων της Επανάστασης του 1821 παρέλαση. Την ίδια συμπεριφορά είχε η Συριζαία και προ ημερών στην ημέρα μνήμης για την απελευθέρωση της Νιγρίτας όταν δημιούργησε θέμα επειδή εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατέθεσε στεφάνι.  

Είναι προφανές ότι η Συριζαία βλέπει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της μετά την εμφάνιση στο προσκήνιο και του Παναγή (στο ΔΣ της ΕΒΖ) και καταφεύγει σε ύβρις κατά της Χρυσής Αυγής "που πουλάνε" στο κομματικό της ακροατήριο ... εκτός κι αν βρίσκεται σε φάση εμμηνόπαυσης όποτε θα τύχει της κατανόησής μας 

6 σχόλια:

  1. Απόσπασμα από συνέντευξη του Κορνήλιου Καστοριάδη. Όσοι ενδιαφέρονται για όλη την συνέντευξη στο:
    http://eagainst.com/articles/castoriadis-anarchists/
    "...Κ.Κ. : Το να μιλάει ο Παπανδρέου για πορεία προς ολοκληρωτικό κράτος είναι φυσικά γελοίο. Και αυτός ο άνθρωπος είναι γελοίος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Διότι, αν υπήρχε μία οιονεί ολοκληρωτική κατάσταση στην Ελλάδα, ήταν αυτή που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ επί 8 χρόνια, όπου για να πάρει ένας ένα δάνειο από μια τράπεζα έπρεπε η κλαδική να δώσει το πράσινο φως. Τι συζητάμε τώρα, είναι αστεία πράγματα. Αυτός είναι ένας τζουτζές που πέρασε σε χρεωκοπία και σε κατάρρευση, που λέει ότι του ‘ρθει για δημοκοπία. Το ζήτημα το πολύ σοβαρό που θίγετε είναι όχι τόσο αυτό της συνεργασίας του ΚΚΕ και του Φλωράκη στην κυβέρνηση Τζαννετάκη, γιατί κι αυτοί είναι τομάρια και οπορτουνιστές και ελίσσονται. Όπως το είπε και ο Ταμτάκος, αυτοί κρατούσανε το ξύλο πάνω στο οποίο ο Στάλιν σκότωνε τους ανθρώπους, όπως και οι όμοιοί τους στη Γαλλία, στην Ισπανία και αλλού. Και απλώς η τύχη το ‘φερε γι’ αυτούς ότι δεν ήταν οι ίδιοι ενεργοί δήμιοι, δηλαδή αν είχαν έρθει έτσι τα πράγματα στην Ελλάδα, θα είχανε σκοτώσει όσο κόσμο είχανε σκοτώσει ο Χόνεκερ και οι Ρώσοι κλπ, θα είχανε κάνει τα ίδια.
    Ε.Ν. : Τα πρώτα δείγματα εξάλλου τα δείξανε στον εμφύλιο.
    Κ.Κ. : Και πριν τον εμφύλιο με το ΕΑΜ. Το τι κάνανε με τους στόχους που κυριαρχούσανε στο ΕΑΜ και στις συνοικίες τις Αθήνας. Κατ’ ουσίαν, στην Αθήνα απ’ το ’43 και μετά, οι Γερμανοί ήταν στο κέντρο της πόλης και τη νύχτα βάζανε περιπολίες και γύρω γύρω η Αθήνα έβραζε με το ΕΑΜ που έκανε ό,τι ήθελε και σκότωνε όσους ήθελε..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύνθημα στην Παρέλαση επί ΣΥΡΙΖΑ:
    «Και το όνειρό μας είναι
    στην Πόλη εμείς να μπούμε,
    σημαία να υψώσουμε,
    τον ύμνο εμείς να πούμε»
    ΟΥΚάδες φώναζαν «Να πάρουμε την Πόλη» στην παρέλαση
    -Να τιμωρηθούν, ζητάει βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σχέση έχουν αυτοί οι ΒΛΑΜΕΝΟΙ, άθεοι και απάτριδες, που δεν έχουν υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό, που πιστεύουν ότι το 1821 ήταν μια κοινωνική εξεργεση ενάντια στο κεφάλαιο, ότι στη Σμύρνη σκοτώθηκαν οι Ελληνες λόγω συνωστισμού, αυτοί που μέχρι χθες ήταν απέναντι σε ολα τα ήθη και έθιμα της Πατρίδας ..... Με τον Καραϊσκάκη, την Μπουμπουλίνα, τον Νικηταρά και τον Μπότσαρη ?????

    Μας δουλεύουν !!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ '!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τη Σεισαχθεια τι γίνεται ?????

    Ενοχλούν τον κόσμο οι Τραπεζες ...... θα κατατεθεί σχετικό νομοσχέδιο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΠ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ