Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΟΥΜΠ@ΛΟΣ

   ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ...

 "Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΜΠ@ΛΟ !!!!"


«Με  ανακοίνωση, ο κ. Κατρούγκαλος επεσήμανε ότι παραιτήθηκε από τη δικηγορική εταιρεία στην οποία συμμετείχε όταν εξελέγη ευρωβουλευτής το 2014, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά τα εργολαβικά συμφωνητικά της εταιρείας που είχε, επισημαίνοντας ότι «δεν έχει δικαίωμα είσπραξης ούτε ενός ευρώ από εκκρεμείς υποθέσεις απολυμένων ή διαθεσίμων γιατί ανήκουν στην παλιά μου εταιρεία». Επιπλέον, με επιστολή του προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ζητεί να κοινοποιήσει σε κάθε ενδιαφερόμενο τα συμφωνητικά, δηλώνοντας παράλληλα ότι αισθάνεται «περήφανος και όχι υπόλογος για τη μέχρι σήμερα πολιτική και νομική του δράση». «Διπλά περήφανος γιατί εμένα επέλεξαν ως πρώτο στόχο τα κέντρα της διαπλοκής που τρέμουν για το μέλλον τους. Δικαίως τρέμουν. Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της και θα διαλύσει τα κωλύματα συμφερόντων και την ανομία που τα προστατεύει. Και εγώ δεν θα συνεχίσω τον διάλογο με τους συκοφάντες μου», τονίζει ο υπουργός στην ανακοίνωσή του, καταλήγοντας ότι «δεν θα τους περάσει!».





"Μας είδε αλευρομένους , μας πέρασε για μυλωνάδες ..." θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

27 σχόλια:

  1. Αιώνια ερωτήματα και θέσφατα: "Οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό?" "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια". "O πολιτικός συμψηφισμός είναι το τέλος της Κοινωνικής Ηθικής"._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕΕΕΕΕ. Ετσι, για να μάθουν τα γατάκια οι Δεξιοί τι σημαίνει να είσαι αριστερός μάγκας. Ετσι γίνονται οι δουλειές κύριοι. Λίγους μήνες θα κάτσουν αυτοί στην εξουσία, επομένως ότι προλάβουνε να αρπάξουμε τώρα που μπορούμε !! Αντε, βγείτε Τσιριζαίοι να να γράψετε υπέρ τους αριστερού σας Υπουργού !! Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΕΙ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα βίντεο από συνεδρίαση επιτροπής στη Βουλή γεννά ερωτήματα σχετικά με τις πηγές του Βήματος για το δημοσίευμα για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος, που αποδόμησε με συνέντευξη Τύπου το «προβοκατόρικο δημοσίευμα», κατήγγειλε το πρωί της Κυριακής πως ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης «εκτελούσε συμβόλαιο κατ' εντολή της αντιπολίτευση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».

      Στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων στις 19 Μαρτίου, δηλαδή τρεις ημέρες πριν κυκλοφορήσει η εφημερίδα, ο Μάκης Βορίδης όταν ρωτήθηκε για την εμπλοκή του ως νομικός στην υπόθεση των Energa και Hellas Power, που καταχράστηκαν τα χαράτσια από τους καταναλωτές, απάντησε τυπικά πως «από νομικής πλευράς δεν είναι ο ίδιος εκπρόσωπος στην υπόθεση».

      Ωστόσο, είπε, «εγώ υπερασπίζομαι το δικαίωμα των βουλευτών δικηγόρων να αναλαμβάνουν υποθέσεις» και συνέχισε: Όμως «όταν κάποιος είναι υπουργός έχει υποχρεωτική αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος». «Το γραφείο του;», τον ρώτησε ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

      «Προσέξτε…» του απάντησε χαμογελώντας και με υπονοούμενο ο Μάκης Βορίδης για να παρέμβει και ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσέξτε… Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες». Ο Μάκης Βορίδης προσπαθεί να συγκρατήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη για να μην συνεχίσει να μιλάει: «Άδωνι, όχι ακόμα, κάθε πράγμα στην ώρα του». Ο Γεωργιάδης όμως ασυγκράτητος συνεχίζει να μιλάει προς τον Νίκο Φίλη για να παρέμβει και πάλι ο Βορίδης: «Μη ρε παιδί μου… όχι ακόμα, σιγά - σιγά». Σε αυτό το σημείο η συζήτηση διακόπηκε, λόγω οχλαγωγίας.

      Σημειώνεται πως οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το δημοσίευμα, έσπευσαν να ανακοινώσουν πως θα ζητήσουν τη Δευτέρα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών τα συμβόλαια του δικηγορικού γραφείου του Γιώργου Κατρούγκαλου, ώστε «να ελέγξουν την υπόθεση». «Είναι σημαντικό να εξεταστεί πότε κατατέθηκαν στον δικηγορικό σύλλογο, γιατί αν η ημερομηνία τους είναι μεταγενέστερη της υπουργοποίησής του κ. Κατρούγκαλου, προκύπτει ζήτημα ποινικών ευθυνών», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως πρέπει να εξεταστεί και ποιους κλάδους αφορούσαν οι συμβάσεις.

      ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ Η ''ΣΥΓΓΡΟΥ''

      Διαγραφή
  3. Δεν πρέπει να γκρεμίσουμε ό,τι θετικό έγινε τα τελευταία 5 χρόνια - Ολοκληρώνουμε τη δημοσιονομική προσαρμογή επί το δικαιότερον - Δεν ζήτησα από την Μέρκελ να πληρώσει μισθούς και συντάξεις - Ηθικό και όχι υλικό θέμα το κατοχικό δάνειο και οι γερμανικές επανορθώσεις
    Την κοινή θέληση να υπάρξει συνεννόηση, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα, επιβεβαίωσαν η καγκελάριος της Γερμανίας κυρία Άνγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ..
    ΤΕΡΙΣ-ΜΑΝΩΛΙΤΟ ΚΤΛ
    ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΞΥΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και Γερμανοτσολιάς και άφραγκος, και το χειρότερο, ο χρόνος μας τελειώνει. Καλό κουράγιο σε όλους μας. Μας τελείωσαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tι είπε ρε ο απίθανος; Δεν ήλθα για λεφτά!
    Όξω ρε με την αλητεία των αριστερών και σταλινικών αποβρασμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φτώχεια καταραμένη τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα
    . Όποιος μπορεί να φύγει ας φύγει το συντομότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχει τα κοχόνες που απαιτούνται για κωλοτούμπα. Θα το πάει σε δημοψήφισμα ώστε να πάρει το 'ναι' για το ευρώ και μετά να έχει τη δικαιολογία (το μπαλάκι στο 'λαό' αφού ηγεσία δεν υπάρχει). Μέχρι τότε, θα πεθάνει και θα ταφεί ότι κινείται ακόμα. Χαμένοι μήνες και πισωγυρίσματα από πανάσχετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ 'ΧΕΣ ΓΙΑΝΗ (με το να μνι) ΤΙ 'ΧΑ ΠΑΝΤΑ ..... ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ !!!!
    ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ .....
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΑΤΜ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ .... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΕΖΟ!!!!!!!!). ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ (πάρτε καμιά ρετσίνα και βουρ για τσάμπα γλέντι-παραγγελιά το Γρίβα σε θελει ο βασιλιάς). ΟΥΣΤ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!!!!!!
    Α ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλέξη? και θα ναι και μέρα μεσημέρι? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ο πεινασμένος (στη κυριολεξία) καρβέλια ονειρεύται χαχαχαχαχα αλέξη έλα ξεκόλα χαχαχαχαχαχαχα ρε αλέξη πότε προλαβες να γράψεις ακόμα δεν τελείωσες τη συνάντηση με την αφεντικίνα? χαχαχαχα ε ρε πλάκα που έχετε τα τσυριζάκια, τόσο γέλιο δεν έχουμε ρίξει μαζεμένο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΒΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΝΑΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣΥΡΙΖΑΥΓΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
    ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....
    ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν κατάλαβα καλά, ή ο τύπος πράγματι κατηγόρησε τους προηγούμενους γιατί δεν ολοκλήρωσαν το μνημόνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Μέχρι και ο Γλέζος καλούσε χθες τις "δύο πλευρές" να πάνε σε συμβιβασμό. Δηλαδή ποιες δύο πλευρές; Η είδηση είναι ότι καλούσε και το κόμμα του να πάει σε συμβιβασμό; Μα τόσο ανέτοιμοι αυτοί οι αριστεροί για τη ρήξη; Τόσο ανέτοιμοι για τις δυσκολίες της επανάστασης; Τόσο κακομαθημένα και καλομαθημένα παιδιά του συστήματος; Ακόμη και ένας εγνωσμένος αγωνιστής όπως ο Γλέζος λέει εμμέσως πλην σαφώς στον νεαρό αρχηγό του "πήγαινε σε συμβιβασμό";

    Χρειαστήκαμε λοιπόν δυο μήνες απο τις εκλογές, ώστε να πάμε, όπως σωστά είπε η ΝΔ πριν από λίγο, σε πολύ ακριβότερο λογαριασμό. Για ποιο λόγο; Επειδή δεν τόλμησε ο Αλέξης να πει την αλήθεια προεκλογικά; Μα μήπως και να την έλεγε θα άλλαζε τίποτε; Μήπως τελικά απλώς τα αξίζουμε όσα τραβάμε;

    Το πρόβλημα είναι άλλο. Είναι ότι η πραγματικότητα αλλάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Δεν είναι μόνον ο υψηλότερος λογαριασμός. Είναι ότι κάθε ώρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός, διότι κάθε ώρα που περνάει καταρρέει κι άλλο η οικονομία. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε, διότι μια κατάρρευση τώρα θα είναι πολύ διαφορετική και πολύ χειρότερη από την κατάρρευση του 2010-11.

    Πάνω λοιπόν που οι Συριζαίοι ετοιμάζονται ψυχολογικά να δεχθούν μέτρα "σχεδόν σαν το e-mail Χαρδούβελη", ε, να έχει και κάτι ελάχιστα καλύτερο για ξεκάρφωμα, ξαφνικά βγαίνει η Die Welt και λέει ότι, όοοοχι αγαπητοί Έλληνες που τόσο σας αγαπάμε. Παίρνετε πολύ μεγάλες συντάξεις, σχεδόν ίσες με των Γερμανών, και πρέπει να τις μειώσουμε κι άλλο. Από πού κι ως πού να παίρνετε σχεδόν ίσες με των Γερμανών;

    Τι θα κάνει ο Αλέξης τότε; Όταν αρχίσουν οι Δ.Υ., από τους μισθούς Απριλίου προφανώς, να πληρώνονται "έναντι", τα πράγματα θα σφίξουν κι άλλο και θα σφίξουν πολύ απότομα. Ούτε που φανταζόμαστε τι θα γίνει τότε. Πόσο μάλλον αν δεν πάει καλά και η άμεση είσπραξη που ευελπιστούν ότι θα έχουν με τις 100 δόσεις. Οι ανόητοι, ξέχασαν ότι αυτό το μέτρο εφαρμόστηκε από το Νοέμβριο 2014 από την κυβέρνηση Σαμαρά και όσοι (λίγοι) είχαν να πληρώσουν και ήθελαν να πληρώσουν εφάπαξ με απαλλαγή από όλες τις προσαυξήσεις το έκαναν ήδη! Τώρα δεν γίνεται για δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, άσε που και τότε δεν είχε αποτελεσματικότητα.

    Κοινώς, η κωλοτούμπα του Αλέξη που αποφάσισε επιτέλους να πάει σε υποχωρήσεις τύπου ΝΔ-12/2014, δεν είναι πια αρκετή. Χρειάζεται κι άλλη. Και πολύ χειρότερη. Αυτή την πολύ χειρότερη θα την αρνηθεί. Και όταν το πάρει απόφαση να κάνει και την πολύ χειρότερη, θα είναι ήδη αργά και γι' αυτήν. Ώσπου θα έχουν καταστραφεί όλα, επειδή ο Αλέξης κάθε φορά θα δυσανασχετεί για το πόση κωλοτούμπα θα πρέπει να κάνει.

    Ωιμέ, αλί και τρισαλί. Ο Θεός βοηθός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. What a joke these people are for the circus!!!!!
    ANELOSYRIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tα υπουργικά ταλέντα ένα ένα αποκαλύπτονται και απομυθοποιούνται προκαλουν ερωτηματικά στο λαό. Εκεί που αναθεματίζαμε τον Χαρδούβελη μας προεκυψε Βαρουφάκειος λιτός βίος επίδειξης πλούτου με φωτορεπορτάζ και σέλφις αντί να σκοτίζεται να γεμίσει τα ταμεία του κράτους,Κατρουγκαλικοί σχεδιαζόμενοι αναδιορισμοί και εξυπηρετήσεις με συμβόλαια χωρίς αμοιβή. Αν ο πρωθυπουργός συνεχίζει να καλύπτει τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές που έχουν αρνητικές συνέπειες στη χωρα θα βουλιάξει μαζί τους.Με τέτοια δείγματα η κυβέρνηση μοιαζει με καράβι που κινείται αλλά μπατάρει αριστερά . Τέτοια αλλαγή νοοτροπίας στη διακυβέρνηση δέν ψήφισε ο λαός.Αν συνεχίσουν έτσι θα ξαναπεί ο λαός το τί Παπάγος τί Πλαστήρας. Κρίμα στην ελπίδα που καλλιεργήθηκε προεκλογικά.
    ΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΡΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιακχε όσο σηκώνεις τα σχόλια του ψυχάκια που μετά τις εκλογές βρίσκεται σε παράκρουση ( προφανώς πριν του έδιναν τα χάπια του και βρισκόταν σε καταστολή ) παρατηρώ πως έχουν αποσυρθεί σχεδόν όλοι οι επώνυμοι από το blog .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καληνυχτα ...Λαζαρε εσυ ξύπνησες αργα


    Γράφει ο Μανώλης


    Την αποχώρηση του από το ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ μέσα από το F/B Ανακοίνωσε ο Λ Σαββαιδης .Ειναι πραγματικά <> Λάζαρε να ανακαλύπτεις την Αμερικη
    Διαβάστε τι έγραψε ο Λ Σαββαίδης

    <>

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
    ΠΙΝΟΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ;
    ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ?
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ!
    ΧΑΧΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάνε όλοι
      Μιλάνε και οι κώλοι

      Μανωλάκης

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ