Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ... ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ;

"Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ" ΤΟΥ ΣΩΤΟΥ
         





"Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ ..."  έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Την παλιά εποχή των αγροτοδικείων πεθύμησε ο Στέφανος, τότε που γονόταν show στα διαστήρια και μαζί με τους αγροτονταβατζήδες συνωστίζονταν οι οι βουλευτάδες , ο νομάρχης και καθε άλλος πικραμένος.

Η εμφάνιση  Φωτιάδη στην δίκη των καταστημαρχών το μόνο που κατέδειξε είναι ότι δεν καταλαβε ακόμη γιατι έχασε την δημαρχία ... 

Από την ενεργό εμπλοκή του  στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου για να βγάλει τον Μπαλίτη πρόεδρο παρασυρθείς από τον Σωτο και την Ελένη Πασχάλη , πλήρωσε το μάρμαρο ο Στέφανος ...

3 σχόλια:

  1. Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι ε΄χασε τίς εκλογές; Οι Μπαλίτης και Πασχάλη φταίνε για τα αίσχη που έγιναν στην προεκλογικη περίοδο ; Αυτό κατάλαβες και αυτό έδειξε το ρεπορτάζ σου; Δεν εγραψες ώς τώρα τίποτε για όσους αναμίχτηκαν στον πόλεμο κατα Φωτιάδη και τίς μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν. Να μας διαβεβαιώσεις ότι όλα εγιναν καθαρά και φανερά. Δέν εφερες ποτέ τα 45 αρια που προεκλογικά έγραφες. Έχεις μονομερή οπτική και επιλεκτική μνήμη με δημιουργική ασάφεια. Απόδειξε με στοιχεία αυτά που γράφεις και υποστηρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΙΔΙΑ.......CAMING SOON....!!!!
      ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΑΣΚΟΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ.....
      ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ......ΛΑΔΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ.......ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΛΑΔΩΝΕΙ ΚΑΛΑ???????????
      ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΡΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΟΥΣΤΑ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟ...64ΧΡΟΝΟ....ΠΑΛΙΑΤΣΟ.............
      ΠΑΠΑΛΑ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ...................
      850.0000......... ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ