Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΓΙΑ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ;"

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ 

o iakxos: ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ...: ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ Θα δοθεί εντολή από την Τράπεζα της Ελλάδ...

Θα είχε ενδιαφέρον να αναλύσει κάποιος τα οικονομικά στοιχεία των Ισολογισμών των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών ...


... και τις ευθύνες του Αντιπεριφερειάρχη της συμφοράς και της πλημμύρας που ως αρμόδιος για την εποπτεία της νομιμότητας των Ανωνύμων Εταιρειών ανέχεται την παράνομη λειτουργία τους

9 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ «ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ… «ΑΕΡΑ και ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΑΣΚΕΛΑ»…!!!
    «ΧΟΡΗΓΟΣ» ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ και ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ… ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…!!!

    Αν βλέπατε με τι δέος και σεβασμό οι «ναυλωμένες Ουκρανέζες» των ΜΜΕ, αντιμετώπιζαν τον νέο Υπουργό Επικρατείας, το όνομα του οποίου είναι Αλέκος Φλαμπουράρης, θα νομίζατε ότι πρόκειται περί καμιάς πολιτικής μορφής, την οποίαν βέβαια ουδέποτε είδαμε και γνωρίζαμε, πλήν όμως ότι θα ήταν καμία ξεχασμένη προσωπικότητα της αριστεράς με έστω ανυπόστατα κατορθώματα -τύπου Γλέζου-, τα οποία στη συνέχεια θα «χώνευε» το έχων «αλάνθαστο πολιτικό αισθητήριο» πόπολο και θα αποτελούσε μάλιστα αριστερή...ιστορική ανάμνηση και σεμνότυφο ηρωϊσμό…!!!

    Αντ’ αυτού είδαμε ένα δυσλεκτικό «ταβερνιάρη», σαν τους άλλοτε γραφικούς ταβερνιάρηδες, π.χ. τον «Στούμπο», τους οποίους προτιμούσαν οι θαμώνες όχι μόνο για το κρασί τους αλλά κυρίως για τις «βαρουφακίες» τους…
    ********
    Οι δημοσιογράφοι εν τω μεταξύ είχαν πληροφορηθεί ότι ο εργολάβος στο επάγγελμα Φλαμπουράρης είχε Βίλα στην Αίγινα, εκεί φιλοξενούσε τον Τσίπρα και την με «σύμφωνο συμβίωσης» και όχι γάμο συντροφό του την Περιστέρα και εκεί έγινε όχι η βάφτιση αλλά η ονοματοδότηση του Τσίπρα junior σε… Ορφέα-Ερνέστο…!!!
    ********
    Εκεί άλλωστε σύχναζε –για όσους απορούν- και η γνωστή στο Δικηγορικό κόσμο «Τασούλα» Χριστοδουλοπούλου της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς πού είναι σήμερα Υπουργός Μετανάστευσης και συνάμα σύζυγος του ένδοξου και ήρωα ανδρός
    επίσης Υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και έτσι ένα σπίτι έχει δύο Υπουργούς.
    ********
    Ζήτημα «παρέας» λοιπόν της Αίγινας και «χορηγίας» των διακοπών η συγκρότηση της Τσιπροκυβέρνησης…
    ********
    Αυτός επίσης είναι και ο δυσλεκτικός «στούμπος» Υπουργός Επικρατείας, τον οποίον αντιμετώπιζαν με δέος οι δημοσιογράφοι, πού ουδέποτε έδωσε συνέντευξη με ειρμό και αλληλουχία, μάλιστα δε ότι ψέλιζε χθές το αναιρούσε την επομένη.
    ********
    Προσέξτε Υπουργό τι είπε και τα συμεράσματα δικά σας:
    ********
    «Αέρας είναι, το Ευρωπαϊκό χρέος. Γι' αυτό κι εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα!»...
    ********
    Αν τα έλεγε ο Στούμπος ο ταβερνιάρης, θα του είχαν τρυπήσει όλα τα βαρέλια με το κρασί και θα είχε πλημμυρίσει η υπόγεια ταβέρνα του…!!!
    ********
    Δεν είναι μόνο ο σαν «χάρος» Βαρουφάκης με τις κωμικές συμπεριφορές του το μοναδικό πρόβλημα της Τσιπροκυβέρνησης, αλλά όλο αυτό το αντιαισθητικό και γύφτικο ασκέρι, των Τσιπροσυριζαίων πού είναι διαποτισμένο και έχει στο DNA του, την... «βαρουφακία»...!!!
    ********
    Αυτοί μας Κυβερνάνε, πάντα βέβαια με την... «σοφία και το αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο τού λαού μας»...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ Η ΔΟΥΡΟΥ
    25η Μαρτίου αλά Χούντα
    Αναρωτιέται κανείς πόσο γραφικοί μαλάκες θα καταντήσουμε ως την στιγμή της υπέρτατης και απόλυτης χρεοκοπίας.

    Την ώρα που ο Ντάισεμπλουμ προαναγγέλει σχέδιο αλά Κύπρος ώστε να στεγνώσει τις ελληνικές τράπεζες και να ισοπεδώσει τον Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής, στην Αθήνα ετοιμάζουμε νταούλια και εμβατήρια που παραπαίμπουν στις επετείους της 21ης Απριλίου κι όλα αυτά με την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΡΩΠΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΝΤΟΥΚΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η TVS
    ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.
    ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ) ΝΑ ΜΠΕΙ (ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ) ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
    ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ
    ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,
    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΝΕ ΕΚΛΕΙΣΕ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΗ (ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ)
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καμμένος θα στείλει στον Τσίπρα ελικόπτερο "απάτσι" γιά να τον φυγαδεύσει.
    Νεα ηθη !
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε να κλείσει ο Τσίπρας ορισμένα βρωμοκάναλα στις Σέρρες στα οποια έχει μαζευτεί η σάρα και η μαρά. Όλοι "ντεμοσιογράφοι" την είδαν ξαφνικά. Ας μας πουν μερικοί τί σχολές έβγαλαν. Οι περισσοτεροι απ' αυτους απαίδευτα, ανόητα, ειρωνικά ανθρωπακια που νομίζουν ότι έχουν εξουσία στα χέρια τους και ασκούν μεροληπτικη δημοσιογραφία σε οποίον δε γουστάρουν οι ίδιοι ή το αφεντικό τους... Ό,τι δεν τους συμφέρει το κανουν "γάργαρα", ενώ σε άλλους δειχνουν την εμπάθεια τους. Εμ, δε γίνεται έτσι η σωστή και αντικειμενική δημοσιογραφία. Αλλά πάλι καλά, σας ξέρουν καλά οι Σερραίοι μερικούς. Φυσικά και υπαρχουν εξαιρέσεις, όπως και σε κάθε τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε να κλείσει ο Τσίπρας ορισμένα βρωμοκάναλα στις Σέρρες στα οποια έχει μαζευτεί η σάρα και η μαρά. Όλοι "ντεμοσιογράφοι" την είδαν ξαφνικά. Ας μας πουν μερικοί τί σχολές έβγαλαν. Οι περισσοτεροι απ' αυτους απαίδευτα, ανόητα, ειρωνικά ανθρωπακια που νομίζουν ότι έχουν εξουσία στα χέρια τους και ασκούν μεροληπτικη δημοσιογραφία σε οποίον δε γουστάρουν οι ίδιοι ή το αφεντικό τους... Ό,τι δεν τους συμφέρει το κανουν "γάργαρα", ενώ σε άλλους δειχνουν την εμπάθεια τους. Εμ, δε γίνεται έτσι η σωστή και αντικειμενική δημοσιογραφία. Αλλά πάλι καλά, σας ξέρουν καλά οι Σερραίοι μερικούς. Φυσικά και υπαρχουν εξαιρέσεις, όπως και σε κάθε τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ