Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

"ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP


O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ...

5 σχόλια:

  1. Οι 48 από τις πρώτες 100 ημέρες αυτής της Κυβέρνησης πέρασαν. Μέχρι να συμπληρωθούν 100 έχουμε να δούμε ακόμα πολλά. Και ώσπου να συμπληρωθούν οι πρώτες 155 μέρες έχουμε να ζήσουμε "καινούργιες εμπειρίες". Με Κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά" πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως μετά τις εκλογές δεν αγοράζω τιποτα και δεν πληρώνω τίποτα, ούτε εφορία βέβαια. Ακόμα και τη ΔΕΗ οριακά απλήρωτη την έχω για να μην μου κόβουν το ρεύμα. Θα τη βρει την άκρη η Βαλαβάνη. Έχει μάθει διαλεκτικό υλισμό στο ΚΚΕ που ήταν, της έχω εμπιστοσύνη...χα...χα...χα!

    Θα πληρώνω εγώ φόρους για να δίνουν σπίτια στα πακιστάνια? η χώρα τους έχει πυρηνικά όπλα. Με τα δικά μου λεφτά θα καλοπιάνει ο Σύριζα τους λαθρομετανάστες για να τον ψηφίσουν μόλις τους ελληνοποιήσουν??? Θα κλέβουν τα λεφτά των παχυλά αμοιβομένων Ελλήνων, πάνω από 700 ευρώ/μήνα κατά Μπαρουφάκη, για να μεγαλώνουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών με δικά μου λεφτά μέσα στη χώρα μου???? ΟΞΩ αλήτες, κουμούνια, βαρεμένοι, υποκριτές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΡΕΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΤΟΧΗΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΟ EUROGROUP ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ