Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

OI ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ


 ΣΗΜΕΡΑ Ο "ΕΦΙΑΛΤΗΣ" ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ




Σήμερα, ο Σαμαράς συνυπέγραψε ένα κείμενο που όχι μονον εξαπατά την Ευρώπη, αλλά προσβάλλει βάναυσα τον Ελληνικό λαό. Τα ελεεινά επιχειρήματα που περιλαμβάνει, ειναι φανερό οτι υπαγορευτηκαν από κάποιον νοσηρό εγκέφαλο του περιβάλλοντος του. Διαβεβαιώνει την Ευρώπη, οτι το μνημονιο πέτυχε, οτι η χωρα είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ότι μειώθηκε η ανεργία! 
Τα ψευδή αυτα στοιχεία αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της διαπραγμάτευσης που κανει η Ελλάδα, αφού αφαιρούν το κυριότερο και πλεον αληθινό επιχείρημα: Ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει Εθνοκτονία λόγω του προγράμματος. Πλέον οι ευθύνες της ΝΔ είναι τεράστιες. Εάν ανεχθούν ακόμα για μια ημέρα τον Σαμαρά να τους εκπροσωπεί, τότε θα καταντήσουν όχι ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, αλλά ΚΙΔΗΣΟ του Παπανδρέου.


"Από το μυαλό του Χαρρυ Κλυν"
Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin

28 σχόλια:

  1. Θέλω να καταγγείλω τα στελέχη της Ν.Δ. που ενώ ο πρώην πρωθυπουργός μας έδινε τη μάχη στις Βρυξέλες για την Ελλάδα , αυτοί μαζεύτηκαν για να συζητήσουν πως θα τον διώξουν από την αρχηγία της Ν.Δ.
    Λίγες μόνο μέρες μετά τις εκλογές και η επιβεβαίωση του πρώην πρωθυπουργού μας είναι πλήρης . Η πλήρης αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ορατή σε όλη την κοινωνία . Σε λίγους μήνες θα αναγκαστεί να παραδόσει την χώρα πάλι στην Ν.Δ. που με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις και να διαπραγματεύεται σκληρά . Δεν είναι τυχαίο η φιλελληνική ανακοίνωση του ΕΛΚ χθες που βγήκε με την παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά .
    Κανένας δεν θα μπορέσει να ανακόψει την επάνοδο στην πρωθυπουργία στον Αντώνη Σαμαρά . Όσοι το προσπαθούν είναι εχθροί της πατρίδος .

    τρύπια καπότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε ποια είναι αυτή που μπαγλαρωσαν απο το πολιτικο γραφείο του Λέο να παιρνει μίζα για άδεια παραμονης μιας μολδαβης?το θέμα είναι σοβαρό ειδικα όταν γίνετε μέσα απο το γραφείο του υφυπουργού εσωτερικών...περιμένω ανάρτηση με ονόματα..όλα διαφάνεια πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε ποια είναι αυτή που μπαγλαρωσαν απο το πολιτικο γραφείο του Λέο να παιρνει μίζα για άδεια παραμονης μιας μολδαβης?το θέμα είναι σοβαρό ειδικα όταν γίνετε μέσα απο το γραφείο του υφυπουργού εσωτερικών...περιμένω ανάρτηση με ονόματα..όλα διαφάνεια πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Β.ΚΟΡΕΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΝ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ .
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ SPA ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟ «ΕΠΑΧΘΕΣ και ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ» ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΤΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ και 70%--30% «ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ» Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ…!!!

    ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ «ΤΣΙΠΡΟΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΑΣ» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΜΕ ΤΟ: «ή ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ή ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ…!!!


    «Τσιπροβαρουφακίες», τα περί νέας συμφωνίας και διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους που εξήγγειλε ο «Πρωθυπουργός» Τσίπρας, περιστοιχιζόμενος από τον νέο Υπουργό Επικρατείας ονόματι Παππά και τον νέο Εκπρόσωπο Τύπου της Κυβέρνησης, Γαβρίλο Σακελλαρίδη, γνωστό και μη εξαιρετέο από τις περίεργες…προτιμήσεις του…!!!

    Χαρακτηριστική η δήλωση Μέρκελ πρίν τη στημένη συνέντευξη Τσίπρα, όπου ως νέος Τσιριμώκος της Αριστεράς, δήλωνε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έβαλε τη Μέρκελ σε διαπραγμάτευση για το νέο πρόγραμμα πού προτείνει…
    ********
    Η Άνγκελα Μέρκελ με δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως εμμένει στη θέση της για συνέχιση του Μνημονίου τονίζοντας πως οι επιλογές της Ελλάδας είναι δύο:
    ********
    «Είτε παράταση του υφιστάμενου προγράμματος, είτε υλοποίηση όλων των συμφωνηθέντων έως τις 28 Φεβρουαρίου».
    ********
    Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι «πρέπει να γίνει μια μεγάλη συμφωνία με την Ελλάδα πριν τη Δευτέρα».
    ********
    Συνεχίζοντας, ο κύριος Γιούνκερ ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση εκτιμά ότι συμφωνεί με το 70% του Μνημονίου.
    Σημείωσε, πάντως, ότι πρέπει να δούμε σε τι αφορά αυτό το 70% και σε τι αφορά το 30%, το οποίο η ελληνική κυβέρνηση απορρίπτει.
    ********
    Έ, για αυτό το κομμάτι του 70% πού είναι… Σαμαρικός ο Τσίπρας και του 30% πού δεν είναι και επειδή οι «Βαρουφακίες», πού εκστόμισε ο κωμικός Βαρουφάκης, είναι—όπως πάντα—ακοστολόγητες, και επειδή ούτε ο Τσίπρας μπόρεσε να κοστολογήσει τις «Βαρουφακίες» του Υπουργού του αναγκάσθηκε να ζητήσει από τους εταίρους…τεχνική βοήθεια για να κοστολογηθούν οι «Βαρουφακίες» και τελικά να διαπιστωθεί γιατί ο Τσίπρας είναι 70% Σαμαρικός και γιατί δεν είναι στο εναπομείναν… 30%...!!!
    ********
    Αυτή είναι η ωμή αλήθεια την οποίαν οι «αριστερο-χολερικοί» δημοσιογράφοι, αποκρύπτουν από τον αποχαυνωμένο πλην υπερήφανο λαό μας πού προς το παρόν απολαμβάνει και χορταίνει το στομάχι του με υπερηφάνεια, και δεν υποψιάζεται το ύψος του λογαριασμού πού έρχεται ταχύτατα και πού ο ίδιος –όπως πάντα-, στο τέλος θα πληρώσει…!!!
    ********
    Θα ονομασθεί βέβαια κατά Λένιν ως:
    ********
    «Ηθική φτώχεια και λιτότητα»…!!!
    ---------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.14 ένα έχω να σου πω :
      π@ύτσες μπλε ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
    2. 4.19 ένα έχω να σου πω :
      του κ@λου τα εννιάμερα ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
  6. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ «ΝΟΝΟΣ» ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ –ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ--ΑΠΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΣΕ…ΚΑΡΟΤΟ…!!!

    Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΤΟΣ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΣ και ΟΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΪΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ «ΛΕΚΑΝΑΤΖΟΥ» ΜΕ ΥΠΕΡΜΑΓΚΑΝΑΤ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ…ΠΛΥΣΗ…!!!

    Από το:
    «Εμείς θα βαράμε τον ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν συρτάκι», σε μεγαλοπρεπή-κωλοτουμπιαστή βαρουφακιά, με κλάμα από τον Τσίπρα, ώστε ως κλαίουσα και απαρηγόρητη χήρα, να συγκινήσει τις πονεμένες ψυχές των «Ελλήνων-χαχόλων» και να δημιουργήσει άλλοθι γιά την...έντιμη κωλοτούμπα...!!!

    Διαφορετικά θα βρεθούμε εκτός ευρώ, σε ασύνταχτη πτώχευση, χωρίς προσβαση στις αγορές για δανεικά και το χειρότερο, χωρίς συμμάχους στην διαρκή απειλή των συνοριακών μας γειτόνων, πού επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την Εθνική μας Κυριαρχία.
    ********
    Ήδη ξέχασε ο δακρύβρεκτος Τσίπρας το κούρεμα του χρέους και το σκίσιμο του μνημονίου, και στη χθεσινή συνάντηση στο Eurogroup, με τον Βαρουφάκη ενώ συμφώνησε σε όλα και μάλιστα σε νέο μνημόνιο στο τέλος τα «χάλασαν» στη διατύπωση για τους εγχώριους «χαχόλους» και αυριανούς κοψοχέρηδες…!!!
    ********
    Για τους Ευρωπαίους άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να διερευνηθούν οι δυνατότητες επέκτασης » του προγράμματος, δηλ. του μνημονίου και μάλιστα με την υπογραφή… Δραγασάκη, ενώ στο τέλος και για δόξα των ντόπιων «χαχόλων» ο Βαρουφάκης ζήτησε η «επέκταση» του μνημονίου να αντικατασταθεί με την λέξη… «γέφυρα»…!!!
    ********
    Έχουν συμφωνήσει στην ουσία και προσπαθούν την «έντιμη κωλοτούμπα» να την σερβίρουν ως…γέφυρα, προκειμένου να μην απογοητευτούν μέσα σε 15 ημέρες οι χαχόλοι πού τους ψήφισαν και γίνουν εν μια νυκτί κοψοχέρηδες με ότι πρόκειται να επακολουθήσει στην κοινωνία, γιατί τα ελικόπτερα πετάνε ήδη πάνω από το… Τσιπρομέγαρο…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΔΕΞΙΟΥΛΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ Μ´ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΩΣ ΤΗΣ 25/1/15;

      Διαγραφή
  7. ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! «Οι Έλληνες δεν θέλουν να την αποκαλούμε τρόικα κι εμείς θα την λέμε "οι θεσμοί"»

    Ο ΟΟΣΑ δεν μπορεί να αναλάβει το ρόλο της τρόικα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας

    Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη της κυβέρνησης να τονίζουν πως η τρόικα και το μνημόνια δεν υπάρχουν πια, ωστόσο, οι Ευρωπαίοι εταίροι τους έχουν διαφορετική άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράσουν με καυστικό -σε ορισμένες περιπτώσεις- τρόπο.

    Το πρωί της Παρασκευής, λίγη ώρα αφότου ξεκίνησαν οι συνομιλίες ανάμεσα σε Έλληνες εμπειρογνώμονες και τα τεχνικά κλιμάκια του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν στις Βρυξέλλες -με σκοπό να καθοριστούν οι λεπτομέρειες του ελληνικού ζητήματος για Eurogroup της Δευτέρας- αξιωματούχος της Ε.Ε. δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Ξεκίνησε το τεχνικό έργο των θεσμικών οργάνων που παλαιότερα ήταν γνωστό με τη λέξη που αρχίζει από “Τ...”, με τις ελληνικές αρχές».

    Εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης της Δευτέρας, άλλος Ευρωπαίος αξιωματούχος, σκιαγραφώντας το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων και την πιθανή ευελιξία, ώστε να ικανοποιηθεί κάθε πλευρά δήλωσε πως παρόλο που «το ελληνικό πρόγραμμα δεν είναι η Βίβλος και μπορεί να αλλάξει, η θεολογία πίσω από αυτό παραμένει η ίδια».

    Λίγη ώρα αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, Μ. Γέγκερ, διεμήνυσε πως οι θεσμοί -ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ- θα συνεχίσουν να εποπτεύουν το ελληνικό πρόγραμμα τονίζοντας, μάλιστα, ότι «ο ΟΟΣΑ δεν μπορεί να αναλάβει το ρόλο της τρόικα στην Ελλάδα»!

    «Οι Έλληνες δεν θέλουν πια να την αποκαλούμε τρόικα γι' αυτό θα την αποκαλούμε "οι θεσμοί"», ανέφερε και πρόσθεσε: «Μπορούμε να μην την ονομάζουμε πια τρόικα, αλλά οι τρεις θεσμοί θα συνεχίσουν να εποπτεύουν το ελληνικό πρόγραμμα. Ο ΟΟΣΑ δεν μπορεί να αντικαταστήσει το ρόλο της τρόικας στην Ελλάδα».

    Σημειώνεται πως ανάλογη δήλωση είχε κάνει και πριν από δύο ημέρες, λίγο πριν από το έκτακτο Eurogroup για την χώρα μας, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος εμφανίστηκε προκλητικός, υπογραμμίζοντας ότι το ελληνικό πρόγραμμα θα συνεχίσει να εκτελείται από την Τρόικα, «την οποία προφανώς δε μπορούμε να την λέμε Τρόικα πια».

    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ Ο PINOKIO.... O ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ
    Παρελθον πλεον πολυ μακρινο οι βουλευτικες εκλογες της 25 Ιανουαριου και παρελθον απο το γραφειο της ξυνης ο pinokio .Αρκετοι συνεχιζουν να διαβαζουν την μαχη του σταυρου για τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥς βουλευτες της ΝΔ κοινη συνισταμενη ο μεγαλος νικητης στην εσωκομματικη μαχη του σταυρου της ΝΔ αναδειχθηκε ο pinokio .Ο περιφημος στρατος των ατακτων ( αγαπημενη εκφραση του pinokio αποδειχθηκε και σε αυτες τις εκλογες οτι δεν ηταν ενα λεκτικο ευφηολογημα του αλλα μια πραγματικοτητα .Προερχομενος απο τον χωρο της ακρας δεξιας ο pinokio γνωριζει οσοι λιγοι τον χωρο στον Ν Σερρων .Τις τελευτιαιες 15 μερες των εκλογων βρεθηκε και στις 4 γωνιες του νομου ( πιστος στο δογμα του οτι οι εκλογες κερδιζονται πορτα πορτα ) προκαλωντας την ταραχη στο αντιπαλο στρατοπεδο . Πλεον ως σκυλι γλυφει τις πληγες του αφου η ξυνη με συνοπτικες διαδικασιες τον απομακρυνε απο το γραφειο της την επομενη των εκλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια που ειναι καλα να πάθεις πινοκιο.εμπιστευτικες αυτη την ψεύτικη μα σε ολα ψεύτικη γυναικα.που στο βωμό του κέρδους τα σφαζει και τα μαχαιρωνει ολα.αλλα ας μην στεναχωριεται θα ξαναρθουν εκλογες.......

      Διαγραφή
  9. Μετά και τις χθεσινές ανακοινώσεις του Σαμαρά είναι φανερό πλέον πως αποτελεί κλασική περίπτωση γερμανοτσολιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιακχε αυτό με τον pinokio εάν το κάνεις ανάρτηση θα έχει μεγάλο τζερτζελε
    Ο Κοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Μανωλακη ποτε θα βαλεις μυαλο ? Ρε Μανωλακη τι δεν καταλαβαινεις ? Ο Τσιπρας ή θα παει τη χωρα στα βραχια ή θα κανει κωλοτουμπα . Μεχρι το Καλοκαιρι παλι εμεις θα ειμαστε στην κυβερνηση με τον Σαμαρα πρωθυπουργο .

    Ο Χοντρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΟΝΤΡΕ , "ΑΝ ΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΟΙΚΑ" , ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

      Διαγραφή
    2. Η προςφορά του πρώην πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή του Ελευθέριου Βενιζέλου και Κωνσταντίνου Καραμανλή . Τα μεγάλα συμφέροντα τον έριξαν . Αν τον άφηναν να υλοποιήσει το όραμά του η πατρίδα μας θα γινόταν πάλι Βυζαντινή Αυτοκρατορία ( ίσως και μεγαλύτερη ) .

      τρύπια καπότα

      Διαγραφή
  12. ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΑ DOBERMAN ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ . ΓΑΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ .
    ΑΝΤΕ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ .
    ΓΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Την ανακοίνωση του ΕΛΚ την διάβασε κανείς ή απλά σας ψεκάζουν;

    Πολλοί «Χρυσοχοϊδηδες» μας προέκυψαν στη Νέα Δημοκρατία. Μάλλον δεν διάβασε κανείς την ανακοίνωση του ΕΛΚ...

    Ένα από τα μεγάλα προβλήματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, είναι πως δεν διαβάζουν. Δεν διαβάζουν ανακοινώσεις, δεν διαβάζουν νομοσχέδια, δεν διαβάζουν γενικά.

    Δεν ξέρουμε φίλοι, εάν πέσατε θύματα συμβούλων επικοινωνίας, ή έχετε κάποιους φιλότιμους πιτσιρίκους του κομματικού σωλήνα, για να κάνετε τη δουλειά, αλλά θα πρέπει να το κοιτάξετε.

    Τι λέει λοιπόν η ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος;

    “Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) πραγματοποίησε σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.”

    Οκ ως εδώ; Έχει κανείς πρόβλημα;

    “Κατά τη συνάντηση αυτή, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ τόνισαν την ετοιμότητά τους να βρουν μια λύση για τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, και εξέφρασαν την ελπίδα ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας δεν θα θέσει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο της διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά .”

    Υπάρχει δηλαδή κάποιος στη Νέα Δημοκρατία που αμφισβητεί αυτήν την πρόταση;

    “Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μην θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες του λαού της Ελλάδας δεν μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο με μονομερείς συμπεριφορές. Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας οφείλει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση και η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους ανθρώπους της Ελλάδας προκειμένου να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματά τους.”

    Πάμε ξανά. Ποιος από εσάς κ. Μπακογιάννη, κ. Μιχελάκη, άντε και κ. Σιούφα, επιθυμεί μονομερείς ενέργειες; Όποιος το επιθυμεί να σηκώσει το χεράκι του; Ποιος από εσάς θέλει να μην δεσμεύουν τον Τσίπρα αυτά που έχει συμφωνήσει με κόπο η κυβέρνηση Σαμαρά; Δηλαδή, είστε υπέρ του παγώματος των ιδιωτικοποιήσεων; Είστε υπέρ των μαζικών προσλήψεων στο Δημόσιο;

    Στη συνέχεια η ανακοίνωση λέει:

    “Καλούμε τον Πρωθυπουργό A. Τσίπρα να μην αποτελέσει με τη στάση του εμπόδιο στο να λάβουν χρηματοδοτική βοήθεια οι Έλληνες “, όπως εξήγησε ο Πρόεδρος του ΕΛΚ , Joseph Daul , μετά τη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ. “

    Και εδώ μιλάει για την χρηματοδότηση των 7,2 δις και την πιστοληπτική γραμμή στήριξης. Τι έγινε ρε παιδιά, δεν έχετε έναν μεταφραστή μαζί σας;

    Παρακάτω:

    “Tα μέλη του ΕΛΚ που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής ομόφωνα τίμησαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά.”

    Επίσης αν υπάρχει κάποιος που θεωρεί πως δεν έγινε πρόοδος τα τελευταία 2,5 χρόνια, προφανώς είναι φίλος του Πάνου Καμμένου.

    Πιο κάτω τονίζει:

    “Στην Ελλάδα, όπως και στην Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο, οι κυβερνήσεις που ανήκαν στο ΕΛΚ, πήραν τις σωστές οικονομικές αποφάσεις για να ανακτήσει η κάθε χώρα την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Βεβαίως, στην Ελλάδα ήταν πιο δύσκολο και πήρε περισσότερο χρόνο, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε τη χώρα σε πορεία προς τη σταθερότητα και ανέκτησε την εμπιστοσύνη .”

    Με λίγα λόγια κάνει και κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά, που άργησε. Και προφανώς εάν η χώρα δεν είχε ανακτήσει την εμπιστοσύνη, δε θα είχε η νέα κυβέρνηση το χρόνο να κάνει βόλτες και ταξίδια.

    Και τελειώνει:

    “Τώρα είναι στο χέρι του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα να εργαστεί από κοινού με τους εταίρους και να καταλήξουν σε συμφωνία σύντομα, προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία θα πλήξει τους Έλληνες”.

    Δηλαδή δε θέλετε συμφωνία;

    Επειδή πιστεύω, πως λίγα Αγγλικά τα σκαμπάζετε, αν και θεωρώ πιο πιθανό να σας ψεκάζουν. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα λόγια και η λογική περισσεύουν.

    Τι να πω; Κρίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γερμανοτσολιάδες και δωσίλογους πάντα είχε αυτή η χώρα !!!

      Διαγραφή
  14. Ντόρα ακούς τον Μανόλη ή απλά ….γρατζουνάς;
    Ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    Το ΕΛΚ χαιρέτισε την πρόοδο που έγινε με τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας των τελευταίων 2,5 χρόνων, πράγμα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα. Ζήτησε να τηρηθούν τα συμφωνημένα με την προηγούμενη κυβέρνηση που οδήγησαν σε πρωτογενή πλεονάσματα.
    Ζήτησε δηλαδή το αυτονόητο. Να τηρηθούν όλα εκείνα (πλεονάσματα, μεταρρυθμίσεις και κυρίως ανάπτυξη) που χαιρέτισαν οι πάντες σε όλο τον κόσμο εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ.
    Προέχει όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, εντός και εκτός Ελλάδος, να διαφυλάξουν το μέλλον της πατρίδας μας. Όλα τα άλλα, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι ανάξια σχολιασμού.
    Κάποιοι για να «γρατζουνίσουν» τον Σαμαρά διακινδυνεύουν να τραυματίσουν τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με το ΕΛΚ και να οδηγήσουν την παράταξή μας στην εσωστρέφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Χαιρέτησαν οι πάντες στον κόσμο εκτός του ΣΥΡΙΖΑ'' !!! Τι λες ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ?
      Εκλογές έγιναν και πήρατε μια παπάρα να !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ρε Μανωλακη τρύπια καπότα ακουσα πως πηρες σβαρνα τα ΑΤΜ της Εθνικης και ηταν αδεια?
    Τωρα πως θα αγορασεις χαρτι υγειας?
    Ο PINOKIO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος έμαθες ...
      Εγώ έχω για κωλόχαρτο το μνημόνιο , εσύ το έχεις για Ευαγγέλιο .
      Αυτή είναι η διαφορά μας .

      Μανωλάκης

      Διαγραφή
  16. ΡΕ ΣΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ?
    ΧΡΥΣΟΣ ΤΕΡΥΣ!
    Υ.Γ. Οχι στο ιδρυμα Καραμανλη
    στο αλλο της Σταυρουπολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
    Ε? ΜΑΝΩΛΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΥΣ !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      ΤΣΟΥΖΕΙ Ε ???

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ