Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

H ΔΙΑΦΟΡΑ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΚΑΙ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ"

 "ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ" ΤΟ ΜΠΟΧΟΧΟ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ"ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 140 εκατομμύρια πλιάτσικο με «μυστικά κονδύλια» από την συμμορία Παπανδρέου!

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 27, 2015


Αλυσιδωτές οι αποκαλύψεις μετά την «μαύρη τρύπα» που αποκαλύφθηκε πίσω από την αγορά των θωρακισμένων λιμουζινών. Η έρευνα προχωρά βαθύτερα και τα πρώτα δείγματα αποκαλύπτουν σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων. Για την ακρίβεια φαίνεται πως τις μαύρες εποχές του καθεστώτος Παπανδρέου έχει συντελεσθεί ένα πλιάτσικο άνευ προηγουμένου, με την σκανδαλώδη μέθοδο των «απόρρητων κονδυλίων». Έναν νόμο, "απομεινάρι της χούντας" που φαίνεται πως εξυπηρέτησε τις άνομες μεθοδεύσεις της παρέας Παπανδρέου, (*) την στιγμή μάλιστα που υποτίθεται πως «λεφτά δεν υπήρχαν» και ήμασταν «τιτανικός».

Το τελευταίο τρίμηνο λοιπόν του 2009, το 2010 και το πρώτο εννεάμηνο του 2011 αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο. Ενώ ο προϋπολογισμός για αυτά τα «απόρρητα κονδύλια» δεν υπερέβαινε τα 18 εκ ανά έτος, η συμμορία Παπανδρέου φαίνεται να έχει εκταμιεύσει το ιλιγγιώδες ποσό των 190 εκ. Ευρώ! Μονομερώς και πραξικοπηματικά, την στιγμή που έκοβαν μισθούς και συντάξεις.

Τι έγιναν αυτά τα λεφτά;

Εδώ ακριβώς είναι το ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο, αφού δεν υπάρχουν παραστατικά δαπανών! Δηλαδή μιλάμε ακόμα και για περιπτώσεις όπου γινόταν εκταμίευση μετρητών και απλά τα λεφτά χάνονταν.

Εδώ φαίνεται να προκύπτει ένα κολοσσιαίο σκάνδαλο που εάν επιβεβαιωθεί, θα οδηγήσει σε ακόμα μία εξεταστική επιτροπή για την σκοτεινή διακυβέρνηση του μνημονίου. Ίσως βεβαίως ο κύριος Βενιζέλος που έκανε χρήση της BMW, θα μπορούσε να διαφωτίσει το πως ακριβώς αγοράστηκε, αφού ο άνθρωπος δεν ήταν μουσαφίρης αλλά υπήρξε υπουργός οικονομικών. Δεν είχε καταλάβει τι γινόταν με τα απόρρητα κονδύλια; Σαν την λίστα δηλαδή;


(*)   Υ.Γ. (υστερόγραφο) by iakxos

 

Με την μόνη διαφορά ότι η κατά τους δημοκρατικούς "ΧΟΥΝΤΑ" χρησιμοποιούσε τα "μυστικά κονδύλια" αμιγώς για εθνικούς σκοπούς ( εξ ου και δεν αποκαλύφθηκε κάποιο σκάνδαλο επί Επαναστάσεως με αυτά τα κονδύλια) ενω οι "Δημοκράτες της Μεταπολίτευσης του "Εθνάρχη" και των Παπανδρέου" , χρησιμοποίησαν  τον "ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ" για πλουτισμό τους και ίδιον όφελος

3 σχόλια:

  1. Είμαστε παραμονές σχηματισμού κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού η οποία θα μπορέσει να σηκώσει πάνω της όλες τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται σε συνδυασμό με την τελική ρύθμιση ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

    Ηδη στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα καταμετρήθηκαν σε επίπεδο βουλευτών τα δύο στρατόπεδα αυτών που είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν δύσκολα μέτρα και αυτών που θα προτιμήσουν να παραμείνουν αριστερή αντιπολίτευση.

    Ο Θεοδωράκης είναι σε τουρνέ στην Ευρώπη και δεν κρατιέται να μπει σε κυβέρνηση που θα στηρίξει τις υποδεικνυόμενες μεταρρυθμίσεις.

    Η Ανέλ υποχρεωτικά θα ακολουθήσουν την κυβέρνηση.

    Το Πασόκ πλέον έχει πεθάνει και δεν πρόκειται να εκπροσωπηθεί στην νέα κυβέρνηση είναι βάρος.

    Για την ΝΔ υπάρχει ένα ερωτηματικό θα φανεί το τι θα κάνει από τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

    ή θα έχουμε προσωπικές προσχωρήσεις στελεχών της στο νέο οικουμενικό σχήμα ή ακόμα και πλήρη προσχώρηση του κόμματος στην εθνική προσπάθεια.

    Θρυαλλίδες εξελίξεων θα είναι είτε πιθανή ανταρσία της αριστερής πτέρυγας του Σύριζα από την κυβέρνηση είτε δραματικές εξελίξεις στην οικονομία που θα επιβάλλουν οικουμενικό σχήμα.

    Ηδη τα πάντα έχουν παγώσει εξαιτίας της αβεβαιότητας και της αστάθειας και οι τράπεζες εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας αδυνατούν να προεξοφλήσουν επιταγές.

    Η μείωση των εσόδων θα είναι εντυπωσιακή και θα επιταχύνει τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουτσούμπας: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μειώσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων"

    Αψηφώντας τη συνεχή βροχόπτωση, εργαζόμενοι άνεργοι νέοι, νέες, άνθρωποι κάθε ηλικίας..
    συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΚΕ, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο πως η «καλύτερη διαπραγμάτευση» είναι η οργάνωση της πάλης του λαού απέναντι στο σύστημα που γεννά τα μνημόνια. Από νωρίς, μέλη και φίλοι του κόμματος και της ΚΝΕ, συγκεντρώθηκαν στα μέρη όπου είχαν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις, σε Ομόνοια, Στύλους Ολυμπίου Διός, Άγαλμα Κολοκοτρώνη και Μοναστηράκι για να πορευθούν στη συνέχεια προς το Σύνταγμα.

    Στη μεγάλη συγκέντρωση που είχε προμετωπίδα «Καμιά ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και ΕΕ για επέκταση του μνημονίου - Αμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων. Ανάκτηση απωλειών - Ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ενωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους» μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. (Η ομιλία θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση, αύριο Σάββατο 28/2, στις 12.00, από το κανάλι ΝΕΡΙΤ plus).

    Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε μεταξύ άλλων:

    «Συντρόφισσες και Σύντροφοι, Φίλοι και Φίλες

    Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει απόψε εδώ, στην πλατεία Συντάγματος.

    Παρόντες σε αυτό το προσκλητήριο του ΚΚΕ δεν είναι μόνο όσοι και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρίσκονται με την φυσική τους παρουσία απόψε εδώ.

    Παρόντες με το νου και την καρδιά τους είναι οι εργάτες και οι εργάτριες, οι μισθωτοί του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, οι φτωχοί αγρότες, οι φοιτητές, οι σπουδαστές, οι μαθητές, οι επιστήμονες και καλλιτέχνες, οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, από όλη την Ελλάδα, από τον Εβρο έως την Κρήτη, αλλά και οι Ελληνες και Ελληνίδες που βρίσκονται στην ξενιτιά, στη μετανάστευση, στα πέρατα της οικουμένης.

    Εδώ από το Σύνταγμα φωνάζουμε με όλη τη δύναμη της περήφανης ψυχής μας:

    Αμεση κατάργηση όλων των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων τους.

    Καμιά ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης για επέκταση του μνημονίου.

    Ρήξη με τους δυνάστες του λαού μας, την Ευρωπαϊκή Ενωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ